Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#Wasdik писав:Тогда только смотреть нужно. Может из-за доработок.Buh_Muh писав: 1.2.35.1 з доробками.
Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 50 разів
- Подякували: 240 разів
Если есть доработки, то нет смысла гадать на кофейной гуще. Посмотреть можно минут за 5-10 (примерно), а гадать можно весь день. Время жалко.Buh_Muh писав: Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#
П.С.: если cf-ник сможете снять и сбросить, то могу посмотреть в чём причина. (ну или доступ дать).
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#Wasdik писав:Если есть доработки, то нет смысла гадать на кофейной гуще. Посмотреть можно минут за 5-10 (примерно), а гадать можно весь день. Время жалко.Buh_Muh писав: Можливо через доробки. Інших варіантів немає?#sigh#
П.С.: если cf-ник сможете снять и сбросить, то могу посмотреть в чём причина. (ну или доступ дать).
-
- Высший разум
Так что ж Вы сразу не сказали, что у другого пользователя работает? Под другим пользователем на этом же компьютере или на другом?Buh_Muh писав: Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.
-
- Знаток
Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.Wasdik писав:Так что ж Вы сразу не сказали, что у другого пользователя работает? Под другим пользователем на этом же компьютере или на другом?Buh_Muh писав: Спробую ще log користувача почистити. Можливо тимчасові файли дають збій. Під іншим користувачем вікно чудово спливає. Не потрібно дивитись базу. Дякую!#curtsey#
-
- Высший разум
А есть возможность с другого компьютера зайти под первым пользователем? Скорее всего или кеш нужно чистить (все настройки пользователя собьются), или что-то в программе написано такого, что мешает.Buh_Muh писав: Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.
-
- Знаток
Так, є можливість. Спробую.Wasdik писав:А есть возможность с другого компьютера зайти под первым пользователем? Скорее всего или кеш нужно чистить (все настройки пользователя собьются), или что-то в программе написано такого, что мешает.Buh_Muh писав: Ви не запитували#smile3# Під іншим користувачем на тому ж комп'ютері.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 447 разів
- Подякували: 1989 разів
а документ "зміна параметрів розрахунку індексації за посадами" заповнили? я провела 31.12 після цього все рахується правильноValudser писав:Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2057 разів
- Подякували: 611 разів
Я такий документ провела 01.01.16. Але в мене поки що не було індексації, тому не знаю, чи вірно буде рахувати надалі.Nadiy писав:а документ "зміна параметрів розрахунку індексації за посадами" заповнили? я провела 31.12 після цього все рахується правильноValudser писав:Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????