Valudser писав:Я правильно понимаю- в текущем году индексацию 1с8 не правильно считает????
а документ "зміна параметрів розрахунку індексації за посадами" заповнили? я провела 31.12 після цього все рахується правильно
да, заповнила. і не сходиться з калькуляторами в інеті. Ось , думаю, може було оновлення програми , а я про це не знаю....
Січень ставила вручну, лютий також.... Але це ж не діло....#umbr#
всі у кого платформа 8.2 дружно переводять нас на 8.3, сьогодні вийшло оновлення конфігурації 1.2.35.2, яке сумісне тільки з платформою 8.3
Нове у версії 1.2.35
Розрахунок заробітної плати
Відображення змін законодавства
Постанова Пенсійного фонду України від 30.07.2015 № 13-2 "Про затвердження Змін до Порядку подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України" Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування ""
Реалізовано нову форму довідки про доходи для нарахування пенсії.
Застосування порогу 103% при розрахунку індексації
У конфігурації реалізована можливість алгоритму застосування нового порога 103% при розрахунку індексації. Вибір варіанту алгоритму здійснюється в регістрі відомостей "Варіанти алгоритмів розрахунку зарплати".
Варіанти алгоритмів розрахунку
1. Застосовувати для нарахувань з 01.01.2016 г.
При цьому варіанті алгоритму поріг індексації 103% застосовується для всіх нарахувань зарплати з січня 2016 р
2. Застосовувати для індексу інфляції з 01.01.2016 р.
При цьому варіанті алгоритму поріг індексації 103% застосовується вперше тільки при використанні індексу інфляції за січень 2016 р
Відкрити настройку «Варіанти алгоритмів розрахунку зарплати».
Застосування мінімальної бази ЄСВ для нарахувань за договорами ЦПХ
Згідно з роз'ясненнями ДФС якщо працівник виконує роботи (надає послуги) за договором ЦПХ у організації, яка є і для нього основним місцем роботи, то до загальної бази нарахування ЄСВ за місяць включається як заробітна плата, так і сума винагороди за договором ЦПХ і тільки потім здійснюється порівняння з сумою мінімальної заробітної плати на місяць.
Якщо працівник не працює в організації за основним місцем роботи, то ЄСВ нараховується на винагороду за договором ЦПХ незалежно від суми такої винагороди. У цьому випадку вимога про нарахування єдиного внеску не менше мінімального розміру не застосовується.
Nadiy писав:всі у кого платформа 8.2 дружно переводять нас на 8.3, сьогодні вийшло оновлення конфігурації 1.2.35.2, яке сумісне тільки з платформою 8.3
у меня базовая и после автоматического обновления произошел глюк- установленная платформа 8.3 не нашла лицензию #wall# я была в шоке пол дня.#g_cray2# ...но обошлось , все работает #smile3#
Nadiy писав:всі у кого платформа 8.2 дружно переводять нас на 8.3, сьогодні вийшло оновлення конфігурації 1.2.35.2, яке сумісне тільки з платформою 8.3
у меня базовая и после автоматического обновления произошел глюк- установленная платформа 8.3 не нашла лицензию #wall# я была в шоке пол дня.#g_cray2# ...но обошлось , все работает #smile3#
хлопець з 1с сказав, що потрібно починати перехід з версії не вище 8.3.6
хлопець з 1с сказав, що потрібно починати перехід з версії не вище 8.3.6
Поправлю вас, бо мені здається що ви помиляєтесь:
"Внимание! Версия 1.2.35 конфигурации "Бухгалтерия для Украины"
предназначена для использования с версией системы
1С:Предприятие 8.3 не ниже 8.3.6.2299!"
Sancho Panza писав: Поправлю вас, бо мені здається що ви помиляєтесь:
"Внимание! Версия 1.2.35 конфигурации "Бухгалтерия для Украины"
предназначена для использования с версией системы
1С:Предприятие 8.3 не ниже 8.3.6.2299!"
То есть - обязательно нужно устанавливать платформу 8.3?