Я не помню подробности, но когда я первый раз столкнулся с этим вопросом (бухгалтер списывала на 231 списанием товаром и у неё не закрывались потом затраты), я для себя отметил, что на 231 материалы нужно списывать требованием накладной. В списании товаров не хватает какой-то аналитики счёта 231. Точно не помню какой.
С приведённой консультацией не согласен. Счета 23 группы и счета 9 класса имеют разную аналитику.
❓ Питання по програмі BAS Бухгалтерія КОРП (термінові)
-
- Профи
- Дякував (ла): 35 разів
- Подякували: 3 рази
Добрий день, допоможіть будь ласка розібратися. В мене в програмі в статтях витрат, є окремо витрати за ПСБО, куди входять адмін., збут, загальновиробничі і так далі, і є окремо витрати, які не входять в цю групу: адміністративні, збутові, загальновиробничі, прямі виробничі. Тобто для прикладу є адміністративні витрати, які входять до складу витрат за ПСБО, і є окремо адміністративні витрати. Чи має значення, якими статтями витрат користуватись? Чи це якось вплине на облік. Завчасно дякую.
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
Ремонт комбайнів, я так розумію не своїх, тоді це не ремонт ОЗ , а це надання послуг.Тому обліковувати на 231.
добрий день! Підкажіть, будь ласка,як в рахунку (тристоронній договір) вказати платника і отримувача послуг
Добрий вечір! Акт виробничих послуг (ремонт будівлі) проведений в жовтні, а потім ще грудні докупили матеріали й встановили. Як закрити рах. 231?
-
- Гений
- Дякував (ла): 90 разів
- Подякували: 120 разів
не хочет считать зарплату. Пишет "немає даних про час у виробничому календарі графік роботи".
Уже 100 раз все по кругу делаю, календарь, график и ничего. По другому предприятию седала каоендарь сделала график все считатет.По одному ну просто уже не понимаю что я делаю не так
Помогите пожалуйста
Уже 100 раз все по кругу делаю, календарь, график и ничего. По другому предприятию седала каоендарь сделала график все считатет.По одному ну просто уже не понимаю что я делаю не так

-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
Провірте чи в "Настройки зарплати" є прописаний графік роботиSTO Iryna писав: ↑31 січня 2025, 17:02не хочет считать зарплату. Пишет "немає даних про час у виробничому календарі графік роботи".
Уже 100 раз все по кругу делаю, календарь, график и ничего. По другому предприятию седала каоендарь сделала график все считатет.По одному ну просто уже не понимаю что я делаю не такПомогите пожалуйста
-
- Гений
о боже, спасибо вам большое, я весь день сижу плачу над этой зарплатой. Да в настройк зарплаты, не было "графика", видно при обнволении оно кудато слетело.zoltan писав: ↑31 січня 2025, 17:34Провірте чи в "Настройки зарплати" є прописаний графік роботиSTO Iryna писав: ↑31 січня 2025, 17:02не хочет считать зарплату. Пишет "немає даних про час у виробничому календарі графік роботи".
Уже 100 раз все по кругу делаю, календарь, график и ничего. По другому предприятию седала каоендарь сделала график все считатет.По одному ну просто уже не понимаю что я делаю не такПомогите пожалуйста

-
- Гений
Может вы еще подскажите почему-то по 1 сотрудникук не тянет ЕСВ, прошлые периоды все было гуд. С января не тянет и только 1 сотрудникаzoltan писав: ↑31 січня 2025, 17:34Провірте чи в "Настройки зарплати" є прописаний графік роботиSTO Iryna писав: ↑31 січня 2025, 17:02не хочет считать зарплату. Пишет "немає даних про час у виробничому календарі графік роботи".