Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
Діна 1977
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 440 разів
Подякували: 271 раз

Повідомлення Діна 1977 »

tomassa писав:
Діна 1977 писав:Добрий день. Підскажіть будь ласка, мені потрібно зробити розшифровку дебиторської та кредиторської заборгованості ( довідка для лізінгу), чи можна в 1С8 її зробити і якщо вона там є, то підскажіть де?
Для начала не мешало бы написать, какая у вас конфигурация 1с. Опять же... какую расшифровку? общую по контрагентам или по каждому контрагенту в разрезе по срокам давности...
Если в Бухгалтерии, то посмотрите в закладке "покупка" или "продажа" документ "инвентаризация расчётов с контрагентами". Там одновременно можно сформировать и дебиторов и кредиторов, но только общие суммы. Может вам это подойдёт?
Дякую за відповідь, але сказали, що то не те. Мені потрібно для лізинга розшифровку дебіторської та кредиторської заборгованості з сумами, терміном виникнення і основні контрагенти. Ось так. А той документ , на який Ви вказали я їм показала, не підходить.

Natalenna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 3872 рази
Подякували: 3194 рази

Повідомлення Natalenna »

Діна 1977 писав:
tomassa писав:
Діна 1977 писав:Добрий день. Підскажіть будь ласка, мені потрібно зробити розшифровку дебиторської та кредиторської заборгованості ( довідка для лізінгу), чи можна в 1С8 її зробити і якщо вона там є, то підскажіть де?
Для начала не мешало бы написать, какая у вас конфигурация 1с. Опять же... какую расшифровку? общую по контрагентам или по каждому контрагенту в разрезе по срокам давности...
Если в Бухгалтерии, то посмотрите в закладке "покупка" или "продажа" документ "инвентаризация расчётов с контрагентами". Там одновременно можно сформировать и дебиторов и кредиторов, но только общие суммы. Может вам это подойдёт?
Дякую за відповідь, але сказали, що то не те. Мені потрібно для лізинга розшифровку дебіторської та кредиторської заборгованості з сумами, терміном виникнення і основні контрагенти. Ось так. А той документ , на який Ви вказали я їм показала, не підходить.
Я таке вибирала вручну. Можете попробувати у 8.2 є звіти для керівника. Там має такий бути.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво

halasky
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 100 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення halasky »

При розрахунку відпускних не розраховує воєнний збір у документі нарахування з/п,що де поставити щоб воно автоматично рахувало?

Оптимист1
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 117 разів
Подякували: 442 рази

Повідомлення Оптимист1 »

halasky писав:При розрахунку відпускних не розраховує воєнний збір у документі нарахування з/п,що де поставити щоб воно автоматично рахувало?

Мой вам совет. Если ваша программа лицензионная, то позвоните на линию консультаций в 1С, назовите номер своей лицензии и задавайте любые вопросы. Сама иногда ищу ищу где галочку поставить для расчета чего-либо и никак, тогда звоню туда. Тем более у всех разные программы, и есть нюансы в документах.

buhgalter2
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 66 разів
Подякували: 138 разів

Повідомлення buhgalter2 »

halasky писав:При розрахунку відпускних не розраховує воєнний збір у документі нарахування з/п,що де поставити щоб воно автоматично рахувало?
а у вас отпускные не за следующий месяц случайно? например в июне начисляете за июль?

ИРИНА_ОК
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 75 разів

Повідомлення ИРИНА_ОК »

Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

ИРИНА_ОК писав:Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)
Анализ рахунку 661 за потрібний період. Далі, праве вертикальне меню налаштування.
Группировка по счету - обороти - по месяцам - додати Работники организации (без груп) - поставити галочку.
Группировка по кор.счетам - галочка По субсчетам кор.счетов.
Сформувати звіт.

ИРИНА_ОК
Оракул
Оракул

Повідомлення ИРИНА_ОК »

Татьяна ТС писав:
ИРИНА_ОК писав:Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)
Анализ рахунку 661 за потрібний період. Далі, праве вертикальне меню налаштування.
Группировка по счету - обороти - по месяцам - додати Работники организации (без груп) - поставити галочку.
Сформувати звіт.
А таблицей нельзя сделать?

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

ИРИНА_ОК писав:
Татьяна ТС писав:
Сформувати звіт.
А таблицей нельзя сделать?
Не знаю, я так користуюсь. Взагалі в 1с8 аналіз рахунку - майже універсальний звіт, можна майже все виколупать

ИРИНА_ОК
Оракул
Оракул

Повідомлення ИРИНА_ОК »

Как автоматически сформировать платежки по ндфл и вс. (ЕСВ получается). 1С8.3

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”