Дякую за відповідь, але сказали, що то не те. Мені потрібно для лізинга розшифровку дебіторської та кредиторської заборгованості з сумами, терміном виникнення і основні контрагенти. Ось так. А той документ , на який Ви вказали я їм показала, не підходить.tomassa писав:Для начала не мешало бы написать, какая у вас конфигурация 1с. Опять же... какую расшифровку? общую по контрагентам или по каждому контрагенту в разрезе по срокам давности...Діна 1977 писав:Добрий день. Підскажіть будь ласка, мені потрібно зробити розшифровку дебиторської та кредиторської заборгованості ( довідка для лізінгу), чи можна в 1С8 її зробити і якщо вона там є, то підскажіть де?
Если в Бухгалтерии, то посмотрите в закладке "покупка" или "продажа" документ "инвентаризация расчётов с контрагентами". Там одновременно можно сформировать и дебиторов и кредиторов, но только общие суммы. Может вам это подойдёт?
Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 440 разів
- Подякували: 271 раз
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
Я таке вибирала вручну. Можете попробувати у 8.2 є звіти для керівника. Там має такий бути.Діна 1977 писав:Дякую за відповідь, але сказали, що то не те. Мені потрібно для лізинга розшифровку дебіторської та кредиторської заборгованості з сумами, терміном виникнення і основні контрагенти. Ось так. А той документ , на який Ви вказали я їм показала, не підходить.tomassa писав:Для начала не мешало бы написать, какая у вас конфигурация 1с. Опять же... какую расшифровку? общую по контрагентам или по каждому контрагенту в разрезе по срокам давности...Діна 1977 писав:Добрий день. Підскажіть будь ласка, мені потрібно зробити розшифровку дебиторської та кредиторської заборгованості ( довідка для лізінгу), чи можна в 1С8 її зробити і якщо вона там є, то підскажіть де?
Если в Бухгалтерии, то посмотрите в закладке "покупка" или "продажа" документ "инвентаризация расчётов с контрагентами". Там одновременно можно сформировать и дебиторов и кредиторов, но только общие суммы. Может вам это подойдёт?
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 117 разів
- Подякували: 442 рази
halasky писав:При розрахунку відпускних не розраховує воєнний збір у документі нарахування з/п,що де поставити щоб воно автоматично рахувало?
Мой вам совет. Если ваша программа лицензионная, то позвоните на линию консультаций в 1С, назовите номер своей лицензии и задавайте любые вопросы. Сама иногда ищу ищу где галочку поставить для расчета чего-либо и никак, тогда звоню туда. Тем более у всех разные программы, и есть нюансы в документах.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 66 разів
- Подякували: 138 разів
а у вас отпускные не за следующий месяц случайно? например в июне начисляете за июль?halasky писав:При розрахунку відпускних не розраховує воєнний збір у документі нарахування з/п,що де поставити щоб воно автоматично рахувало?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Анализ рахунку 661 за потрібний період. Далі, праве вертикальне меню налаштування.ИРИНА_ОК писав:Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)
Группировка по счету - обороти - по месяцам - додати Работники организации (без груп) - поставити галочку.
Группировка по кор.счетам - галочка По субсчетам кор.счетов.
Сформувати звіт.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 75 разів
А таблицей нельзя сделать?Татьяна ТС писав:Анализ рахунку 661 за потрібний період. Далі, праве вертикальне меню налаштування.ИРИНА_ОК писав:Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)
Группировка по счету - обороти - по месяцам - додати Работники организации (без груп) - поставити галочку.
Сформувати звіт.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 370 разів
- Подякували: 1089 разів
Не знаю, я так користуюсь. Взагалі в 1с8 аналіз рахунку - майже універсальний звіт, можна майже все виколупатьИРИНА_ОК писав:А таблицей нельзя сделать?Татьяна ТС писав:Анализ рахунку 661 за потрібний період. Далі, праве вертикальне меню налаштування.ИРИНА_ОК писав:Где и как в 1с 8,3 можно сформировать отчет по 661 счету в разрезе сотрудников и месяцев. (мне надо увидеть правильно ли удержан НДФЛ помесячно)
Сформувати звіт.