Консультации по ведению учёта в программах 1С.
Доброго ранку, прогарама 1С 8.2 , ми платимо ПДФО за фіз.особу,дивлюсь в оборотній відомості що проплата є а як показати нарахування цього податку щоб обороти закрились(так як в зарплаті є нарахування є оплата),бо так виходить що у нас переплата ПДФО! Допоможіть терміново!!!!!!!!!!
що можна зробити якщо в карточці рахунку 6411 не показує сплата ПДФО що була зроблена через аванс.звіт ?
ландыш писав:що можна зробити якщо в карточці рахунку 6411 не показує сплата ПДФО що була зроблена через аванс.звіт ?
уже зрозуміла в чім річ))))))
ландыш писав:Доброго ранку, прогарама 1С 8.2 , ми платимо ПДФО за фіз.особу,дивлюсь в оборотній відомості що проплата є а як показати нарахування цього податку щоб обороти закрились(так як в зарплаті є нарахування є оплата),бо так виходить що у нас переплата ПДФО! Допоможіть терміново!!!!!!!!!!
підкажіть!!!!!!!:(
ландыш писав:Доброго ранку, прогарама 1С 8.2 , ми платимо ПДФО за фіз.особу,дивлюсь в оборотній відомості що проплата є а як показати нарахування цього податку щоб обороти закрились(так як в зарплаті є нарахування є оплата),бо так виходить що у нас переплата ПДФО! Допоможіть терміново!!!!!!!!!!
підкажіть!!!!!!!:(
-
capitoshko
- Гений

- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 52 рази
документ "Отражение Взаиморасчетов С Контрагентами В 1ДФ"
-
lapka_ira
- Мудрец

- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 38 разів
Подскажите, пожалуйста: В 1С 8 (торговля) в документе поступление доп.расходов, если выбран способ распределения затрат по весу, не заполняет предоплату - выдает ошибку:
общийМодуль.УправлениеВзаиморасчетами(3866)}: Помилка при виклику методу контексту (Свернуть)
ТекТабЧасть.Свернуть(ИмяКолонкиСделка+КолонкиРеглРазрезов+КолонкиДопРасходов, КолонкиСуммирования);
через:
Неправильне ім`я колонки
Если заполнить предоплату вручную - аванс списывает, но начисляет повторно НДС (проводки на 6422)
общийМодуль.УправлениеВзаиморасчетами(3866)}: Помилка при виклику методу контексту (Свернуть)
ТекТабЧасть.Свернуть(ИмяКолонкиСделка+КолонкиРеглРазрезов+КолонкиДопРасходов, КолонкиСуммирования);
через:
Неправильне ім`я колонки
Если заполнить предоплату вручную - аванс списывает, но начисляет повторно НДС (проводки на 6422)
-
capitoshko
- Гений

- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 52 рази
складно сказати.... це може бути програмна помилка
який у вас реліз конфігурації?
який у вас реліз конфігурації?
-
lapka_ira
- Мудрец

- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 38 разів
1С:Підприємство 8.2 (8.2.13.219) "Управление торговым предприятием для Украины", редакция 1.2.
Разработка конфигурации: "ABBYY Ukraine", 2007-2011 (1.2.7.4) ()
Copyright © ООО "1C", 2007-2011
Якщо написала зайве - вибачте, я не програміст
Разработка конфигурации: "ABBYY Ukraine", 2007-2011 (1.2.7.4) ()
Copyright © ООО "1C", 2007-2011
Якщо написала зайве - вибачте, я не програміст
-
Валюша с
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1530 разів
- Подякували: 1615 разів
Подскажите пож. кто знает прогр. 1с 8.2 ред.1.2, зачем в док. закрытие месяца подтягивается проводка "Корректировка стоимости списания Дт902 Кт28 Сумма 0,01" ?
Я смотрела себестоимость списания по товару по которому делается корректировка - там все норм, не пойму почему подтягиваются копейки. Может так надо? #dntknw#
Проводка убирается, если убираю галочку на "Корректировка фактической стоимости номенклатуры". Так надо?
Я смотрела себестоимость списания по товару по которому делается корректировка - там все норм, не пойму почему подтягиваются копейки. Может так надо? #dntknw#
Проводка убирается, если убираю галочку на "Корректировка фактической стоимости номенклатуры". Так надо?