Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 900 разів
- Подякували: 622 рази
У мене Зарплата-->Розрахункова відомість(довільна форма)Unnak писав:У мене в звітах немає розрахунок ЗП, можливо я не можу знайтиAnd писав:Отчеты-Расчет зарплаты-Расчетная ведомость (произвольна форма)
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 93 рази
- Подякували: 186 разів
Unnak писав:У мене в звітах немає розрахунок ЗП, можливо я не можу знайти[/quoteAnd писав:Отчеты-Расчет зарплаты-Расчетная ведомость (произвольна форма)
может переключите на Полный интерфейс
если у вас интерфейс Бухгалтерский, то Зарплата и кадры-Отчеты-Расчетная ведомость организации.
у меня 1с УТП 8.3
Допоможіть!!! Ну все, щось зарапортувалась!! Проблема: Перенесла дані з 1С 2 до 1С 3, при нарахування заробітної плати невірно нараховується індексація, як вручну не приймала-ну ніяк не виходить!!! Допоможіть, хто знає як ця проблемка вирішується!!! PLEASE!!!!
Невже ніхто не відгукнеться?!!!ket2017 писав:Допоможіть!!! Ну все, щось зарапортувалась!! Проблема: Перенесла дані з 1С 8.2 до 1С 8.3, при нарахування заробітної плати невірно нараховується індексація, як вручну не приймала-ну ніяк не виходить!!! Допоможіть, хто знає як ця проблемка вирішується!!! PLEASE!!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 741 раз
- Подякували: 1787 разів
Индексы инфляции все месяцы внесены?ket2017 писав:Невже ніхто не відгукнеться?!!!ket2017 писав:Допоможіть!!! Ну все, щось зарапортувалась!! Проблема: Перенесла дані з 1С 8.2 до 1С 8.3, при нарахування заробітної плати невірно нараховується індексація, як вручну не приймала-ну ніяк не виходить!!! Допоможіть, хто знає як ця проблемка вирішується!!! PLEASE!!!!
-
- Гуру
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 34 рази
Розрахунок залежить від базового місяця. Зверніть увагу, що з 2016р. за посадами, а не по кожному співробітнику.marinesko писав:Индексы инфляции все месяцы внесены?ket2017 писав:Невже ніхто не відгукнеться?!!!ket2017 писав:Допоможіть!!! Ну все, щось зарапортувалась!! Проблема: Перенесла дані з 1С 8.2 до 1С 8.3, при нарахування заробітної плати невірно нараховується індексація, як вручну не приймала-ну ніяк не виходить!!! Допоможіть, хто знає як ця проблемка вирішується!!! PLEASE!!!!
Розрахуйте з коментарями. Можливо, виведена інформація буде для Вас підказкою.
всі місяці висталені. Що ж попробую з коментарями. Дякую!!!!mkotyk писав:Розрахунок залежить від базового місяця. Зверніть увагу, що з 2016р. за посадами, а не по кожному співробітнику.marinesko писав:Индексы инфляции все месяцы внесены?ket2017 писав: Невже ніхто не відгукнеться?!!!
І все одно виводить індексацію, Господь його знає з якого часу рахує, вручну ввести дані, чи видалити не можна, прямо біда якась, працювала з 1С 8.2 - проблем не було, а це поставили 8.3 - і все, з зарплатою якась непонятка, можливо я щось не розумію? Де можна побачити коментарі - не знаю...ket2017 писав:всі місяці висталені. Що ж попробую з коментарями. Дякую!!!!mkotyk писав:Розрахунок залежить від базового місяця. Зверніть увагу, що з 2016р. за посадами, а не по кожному співробітнику.marinesko писав: Индексы инфляции все месяцы внесены?
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
а документ "зміна параметрів розрахунку індексації" проведен правильно?ket2017 писав:Допоможіть!!! Ну все, щось зарапортувалась!! Проблема: Перенесла дані з 1С 2 до 1С 3, при нарахування заробітної плати невірно нараховується індексація, як вручну не приймала-ну ніяк не виходить!!! Допоможіть, хто знає як ця проблемка вирішується!!! PLEASE!!!!