счет 6441/ 6442

Продукти компанії 1С
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Медвежонок писав:ой у меня и 210 и 610 есть и 170 і 550 тоже. девочки когда делают баланс , к нему же нужно хоть какуюто свою расшифрокву делать. Прошлая бухша неявляется а я свожу все на слепую, когда носом ткнусь тогда начанию искать
звичайно що буде: ви ж нарахували ПДВ і прибуток і ПДФО, але ще не сплатили - от Вам і заборогованітсь.

Медвежонок
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Медвежонок »

Ой спасибки большое буду что то колупать

svitlass
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 252 рази
Подякували: 1128 разів

Повідомлення svitlass »

[quote=по 170 і 550 дійсно всі забаргованості по податках. А зараз ми говоримо про рахнепідтвердженого ПК., от він і відображається на 210 і610.
Щодо балансу. Ви вже маєте алгоритм як складати балан і звіт про фінн результати. не переживайте, якщо щось не буде ясно - допоможемо.[/quote]
так, про непідтв рах ПК. аЛЕ ЯКЩО НА ТИХ РАХ АБРАКАДАБРА, Я Б ЗВІРИЛА САЛЬДО З ПОДАТКОВОЮ, І ПО САЛЬДОВЦІ ВИВЕЛА ТІ 6441 І 6431. ПРОТЕ ПОГОДЬТЕСЯ, ЩО ПРОСТІШЕ ЩОСЬ ПОРАДИТИ МАЮЧИ ЦИФРИ.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

звичайно, що не бачачи цифр важко щось говрити. Можна тільки поспівчувати і допопмогти хоча б чимось.
Я думаю, звіривши сальдо з податковою, 6441 і 6442 не вдастсься вивести: все таки щось могло бути непідтвердженео ПН, десь могла ПН пргавитись.десь могли для дотримання податкового навантаження в деці щось махлювати. а ці рахунки на баланс впливають, мабуть треба глянтуи , що дає скручене сальдо, яку суму, велику чи ні. якщо сума не дуже велика - посписувати все на фінрезультат.Якщо ж сума велика і шкода її позбуватися, треба виловлювати. Тоді немає ждругого виходу, як визбирувати блохи. . Але звірку треба провести однозанчно

Медвежонок
Оракул
Оракул

оляля писав:звичайно, що не бачачи цифр важко щось говрити. Можна тільки поспівчувати і допопмогти хоча б чимось.
Я думаю, звіривши сальдо з податковою, 6441 і 6442 не вдастсься вивести: все таки щось могло бути непідтвердженео ПН, десь могла ПН пргавитись.десь могли для дотримання податкового навантаження в деці щось махлювати. а ці рахунки на баланс впливають, мабуть треба глянтуи , що дає скручене сальдо, яку суму, велику чи ні. якщо сума не дуже велика - посписувати все на фінрезультат.Якщо ж сума велика і шкода її позбуватися, треба виловлювати. Тоді немає ждругого виходу, як визбирувати блохи. . Але звірку треба провести однозанчно
Девочки сумма не большая в 445 грн. Я уже ее как могла вылавливала, но закрыть ее мне неудается. А поднимать и сверять придется все накладные и проплаты за год, а это ужас #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# так как платежи по банку делались частично, а закрывались раз договором, раз счетом а третий раз без ничего. Я так потрачу столько времени ..... а его катастрофически нет. Я так понимаю что если ети средства до выравнивания контрагента не светились на 6441 то все НН есть. Можно ли просто списать етот остаток на финрез что бы он не путался я уже запарилась его ровнять.У меня убираются все об по ДТ с 6441 и падают в Дт 6415, а по Кт 6441 остаются остатки проведенные операцией , а ее перепровести не дает что это ума не приложу#g_crazy# #g_crazy#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

з 6415 не жартуйте: там має бути Ваша сума до сплати по ПДВ.

Медвежонок
Оракул
Оракул

оляля писав:з 6415 не жартуйте: там має бути Ваша сума до сплати по ПДВ.

Ага она должна быть согласно деке на 31.12.11 ДТ 1564 а у меня по оборотке 2475 тож по ДТ. И как искать откуда у нее ноги ростут..............

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

тут іншого виходу, як пеервіряти всі обороти по 6415 немає. почніть напр. з01.01.2011 - чи вірний залишок і сума по деці. Якщо не співпадає - ще вертайтесь в зад. Іншого немає.

Медвежонок
Оракул
Оракул

оляля писав:тут іншого виходу, як пеервіряти всі обороти по 6415 немає. почніть напр. з01.01.2011 - чи вірний залишок і сума по деці. Якщо не співпадає - ще вертайтесь в зад. Іншого немає.

#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# проверито то канешно придется , только по каждому месяцу еще куча уточненок есть. и ни одной оборотки расспечатаной или журнала я не нашла, это тупо придется перелопачивать всю первичку

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

вибачте, а де бухгалтер?що просто встала і піщла?

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”