Вопросы по программе 1С:8 (Срочные)

Продукти компанії 1С
novichok
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 890 разів

Повідомлення novichok »

halasky писав:А у 1с 8 УТП є документ виплата з/п?
Есть ведомость на выплату

scs
Гений
Гений
Дякував (ла): 131 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення scs »

Така проблема внесла дані про п-ство,коли створюю документ не підтягує ні склад,ні п-ство,ні рахунок....не можу знайти де це налаштовуєтьс.?
1 с 8 УТП

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

ArinaArina писав:
scs писав:Як налаштувати 1с 8.2 УТП так щоб кожен користувач,який заходить у 1с-ку і створює якийсь документ,у полі Ответственньiй-автоматично заповнювало його прізвище?
в конфигураторе, администрирование - пользователи - создаете столько пользователей, сколько Вам надо, у каждого свой пароль.
користувачів внесла,але коли вони зберігають якісь документи поле Відповідальний -пусте

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

scs писав:
ArinaArina писав:
scs писав:Як налаштувати 1с 8.2 УТП так щоб кожен користувач,який заходить у 1с-ку і створює якийсь документ,у полі Ответственньiй-автоматично заповнювало його прізвище?
в конфигураторе, администрирование - пользователи - создаете столько пользователей, сколько Вам надо, у каждого свой пароль.
користувачів внесла,але коли вони зберігають якісь документи поле Відповідальний -пусте
сервис - настройки пользователя - основные значения для подстановки в документ - основной ответственный - выбрать этого пользователя. и так сделать, зайдя под каждым пользователем и выбрать его

halasky
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 100 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення halasky »

novichok писав:
halasky писав:А у 1с 8 УТП є документ виплата з/п?
Есть ведомость на выплату
я такого не знайшла((

vitochka
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vitochka »

нужна помощь
оприходувала касов апарат с 00 и закріла на 791 вро ди все красиво. теперь при балансе вілазит ето 1500 кто куда прячет в инші операційні витрати? как?

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

підкажіть де у 1с 8.2 УТП вказати ,щоб при проведені документу автоматично ставило підрозділ??

Wasdik
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 50 разів
Подякували: 240 разів

Повідомлення Wasdik »

scs писав:підкажіть де у 1с 8.2 УТП вказати ,щоб при проведені документу автоматично ставило підрозділ??
Меню Сервис - Настройки пользователя - Основные значения для подстановки в документы и справочники - Прочие значения

Там Основное подразделение и Основное подразделение организации нужно заполнить.

Только заполняться будет не при проведении, а при создании нового документа. Если только не копируете его.
Кому нужен сервер или место на сервере с круглосуточным доступом и набором бухгалтерских программ (1С, Медок, Соната) - пишите в личку.

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

Вперше нараховую з\п у 1с 8 УТП
в мене сумісник,внесла його як сумісника на 0.25 з оплатою погодинно,графік роботи по 2 г в день створила,і табель правильно заповнило 46 год у місяць.
Але при нарахуванні з\п рахує з повної ставки,тобто з повного окладу ....я вже все передивилась,що не так роблю?

scs
Гений
Гений

Повідомлення scs »

Не можу перенести у рег.произ.кален. святкові дні ,які випадають на вихідні.з датою нічого не можу зробити,воно просто не активне...#g_cray2#

Відповісти

Повернутись до “Продукти компанії 1С”