--- это зависит от требований Вашей налоговой, как правило не берут - говорят хранить у себя...( но везде свои порядки)Ната2727 писав:І чи потрібно нести саму стрічку з РРО за 2012р(періодичний звіт)???Ната2727 писав:Скажіть будь-ласка, чи подається якийсь звіт про використані розрахункові книжки? В нас РРо зняли в ДПІ з реєстрації ще в жовтні місяці, книжку анулювали, але там списано шість квитанцій. Мені на ці використані квитанції потрібно щось подавати?
Отчёт по РРО за декабрь. Нужно ли приложение?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
-
- Мудрец
- Дякував (ла): 29 разів
- Подякували: 2 рази
я носила в прошлом году, так на меня тоже странно смотрели "ну, давайте раз принесли"jul_kap писав:А почему не сдаём?
"п.2 Звітність, пов'язана із застосуванням РРО, подається у складі "Звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)" за формою N ЗВР-1 (далі - Звіт), а при поданні звіту за останній місяць календарного року - з поданням додатково періодичних звітів за минулий календарний рік, надрукованих на кожному РРО.
(Государственная налоговая администрация, от 01.12.2000, № 614 "Порядок предоставления отчетности, связанной с применением регистраторов расчетных операций или использованием книг учета расчетных операций (расчетных книжек)"
в этом году - не знаю, нести или нет.
Может еще кто-то отзовется. Сдаем періодичні звіти роздруковані помісячно или нет?!
Киев, Шевченковский р-н