Устраиваюсь работать главным бухгалтером в ресторан. С РРО никогда не работала. Подскаждите:
1. Какие и когда сдавать отчеты по РРО?
2. Какие бывают проверки, на предприятиях, использующих РРО и что необходимо предоставлять проверяющим?
3. Кассовая книга ведется отдельно по общей кассе (счет 3011) и отдельно по РРО (счет 3012)?
4. Какие есть тонкости при работе с РРО?
5. Что такое контрольная лента, и все ли РРО ее формируют?
Лигита писав:Устраиваюсь работать главным бухгалтером в ресторан. С РРО никогда не работала. Подскаждите:
1. Какие и когда сдавать отчеты по РРО?
2. Какие бывают проверки, на предприятиях, использующих РРО и что необходимо предоставлять проверяющим?
3. Кассовая книга ведется отдельно по общей кассе (счет 3011) и отдельно по РРО (счет 3012)?
4. Какие есть тонкости при работе с РРО?
5. Что такое контрольная лента, и все ли РРО ее формируют?
1. 15 числа наступного за звітним місяця
2. провірки всі які можуть бути #g_crazy# #g_crazy# #g_crazy#
3. касові книги ведуться окремо....
особливо треба бути уважним щодо пеервірки РРО. як правило несподівано приходять, знімають Х звіт і звіряють кошти в касі з Х звітом. Якщо є різниця - неважливо в яку сторону - штраф сума*5. Тоді перевіряють правильність заповнення КОРО, наявність усіх з-звітів і слідкують за тим, щоб між з звітами не було більше 24 годин.
тонкощі в роботі з РРО... їх стільки, зо в двох словах не скажеш, перегляньте теми, теми РРО обговорювались дуже багато.
контрольна стрічка - в РРО заправляється стрічка подвійна самокопір. при друку чеку один екземпляр вилазить наверх, ви його віддаєте покупцю, а друга частинка залишається в РРО це і є контрольна стрічка. Ці стрічки треба зберігати 3 роки( не пам"ятаю тільки чи на місці розрахунків чи де завгодно) Дуже помічні, коли касири наплутають щось, тоді розгрібати легше#g_haha#
Оскільки в роботі з РРО я бачу Ви новачок, дозволю собі Вам порадити прочитати закон про застосування РРО і положення про касові операціїі погуляйте по сайту, кидали дуже багато інфи
Вика23, в ресторане никогда не работала. Есть большой опыт в производстве пищевых продуктов. Теперь очень хочу работать главным бухгалтером в ресторане. Если у Вас есть возможность, буду рада получить полезные рекомендации. [email protected]
Лигита писав:Подскажите, какие отчеты сдавать и какие налоги оплачивать необходимо ресторану (юр. лицо на общей системе налогообложения неплательщик НДС использует РРО, торгует алкоголем и сигаретами), кроме стандартного набора (Налог на прибыль, ЕСВ, 1-ДФ)?
Нашла следующее:
1). Ф1-ОА Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв
2). Ф1-ОТ Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів
3). Хмелесбор
4). ф. N ЗВР-1
5). Экологический налог