Кассовый аппарат

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Мурашка
Гений
Гений
Дякував (ла): 72 рази
Подякували: 66 разів

Повідомлення Мурашка »

подскажите пожалуйста, а то совсем тема кассового аппарата мне не известна. Поступили деньги в кассу наличкой, а в аппарате пробито как-будто с карточки(терминала у нас нет). как исправить эту ошибку??я так понимаю нужно сделать возврат,но чека от покупателя найти не возможно. Оставлять все так .тоже нельзя.Что делать??

Lar4ik
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 340 разів
Подякували: 206 разів

Повідомлення Lar4ik »

Я делала так:
1. Объяснительная от того, кто пробивал чек (кассир), что перепутал кнопки.
2. Акт комиссии

ТОВ "0000000" код
Акт

14.11.2012 р м.Київ

Комісія у складі :

голова - посада,ПІБ
члени комісії : ещё 2 чел,. склали цей акт про те , що :

(ПІБ, посада того, хто зробив помилку), дата, при реєстрації операції оплати готівкою на суму00грн.00коп. (прописом грн.) було допущено помилку : треба було натиснути клавішу «ПС», а натиснуто клавішу «Чек», яка знаходиться поруч з клавішою «ПС».

Рішення комісії :

1. У звязку із допущеною помилкою, операцію, що зареєстрована, як розрахунок чеком на суму 00грн..00 коп. дата. вважати готівковою операцією, якою вона і є фактично.
2. Сума продажу готівкою за дата. складає (сума готівки за весь день)грн.00коп., що відповідає сумі наявних на кінець робочого дня готівкових коштів в скринці РРО.

голова комісії ________
члени комісії

Vladvik
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 374 рази

Повідомлення Vladvik »

Мурашка писав:я так понимаю нужно сделать возврат,но чека от покупателя найти не возможно
1. Зачем Вам чек от покупателя? Если нужны реквизиты чека, то его копия есть на контрольной ленте. Делаете возврат, пробиваете правильный чек.
2. Делаете служебное внесение на сумму чека (корректируете тем самым "готівку у сейфі") и пишете объяснительную, как написала Lar4ik.

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”