Реєстрація Коро 2015
-
- Оракул
- Дякував (ла): 134 рази
- Подякували: 45 разів
Підкажіть по новому порядку при первинній реєстрації видається довідка про реєстрацію коро, я у кінці 2014 зареєструвала новий рро і коро, зараз не можу знайти довідку, але в новому порядку взагалі інформації про довідку немає, може її не видають зараз?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 211 разів
- Подякували: 108 разів
Все довидки должні быть.. в последствии в них вписывают всяческие изменения по вашему РРО.Когда регистрируют последующие книги они вписываются в соответсвующую довидку, меняется версия РРО то же самое.. так что ищите уже пока не поздноvuwnevska писав:Підкажіть по новому порядку при первинній реєстрації видається довідка про реєстрацію коро, я у кінці 2014 зареєструвала новий рро і коро, зараз не можу знайти довідку, але в новому порядку взагалі інформації про довідку немає, може її не видають зараз?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
нет довидки, ее отменили еще в 2013 году.vuwnevska писав:Підкажіть по новому порядку при первинній реєстрації видається довідка про реєстрацію коро, я у кінці 2014 зареєструвала новий рро і коро, зараз не можу знайти довідку, але в новому порядку взагалі інформації про довідку немає, може її не видають зараз?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 211 разів
- Подякували: 108 разів
Возможно "переувлеклась" довидками(( Прощу прощения за ошибочную информациюВика23 писав:нет довидки, ее отменили еще в 2013 году.vuwnevska писав:Підкажіть по новому порядку при первинній реєстрації видається довідка про реєстрацію коро, я у кінці 2014 зареєструвала новий рро і коро, зараз не можу знайти довідку, але в новому порядку взагалі інформації про довідку немає, може її не видають зараз?