Касса и РРО

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Христина
УченикУченик
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Христина »

Підкажіть, будь-ласка, ситуація!
Касовий апарат (РРО) під"єднаний до 1с, при проведенні розхідної накладної (де у формі оплати вибрано-готівка) автоматично друкується кас чек через РРО та готівка оприбутковується в касі, в кінці дня я її вилученням вилучаю з РРО, а в 1 с роблю видатковий касовий ордер на суму вмручки. Чи потрібно вести ще касу де оприбутковувати виручку від продажу товарів прихідним касовим ордером????

iOK
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 27 разів

Повідомлення iOK »

А ПКО в вашей схеме где?

пс. по РРО была пару месяцев назад подборка в ВОБУ (№ 35). заимейте себе.

Перфекціоністка
УченикУченик
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Перфекціоністка »

Христина писав:Підкажіть, будь-ласка, ситуація!
Касовий апарат (РРО) під"єднаний до 1с, при проведенні розхідної накладної (де у формі оплати вибрано-готівка) автоматично друкується кас чек через РРО та готівка оприбутковується в касі, в кінці дня я її вилученням вилучаю з РРО, а в 1 с роблю видатковий касовий ордер на суму вмручки. Чи потрібно вести ще касу де оприбутковувати виручку від продажу товарів прихідним касовим ордером????

У Вас повинна бути обовязково каса основна, в яку щодня робиться прихід коштів (ПКО) з РРО (чи в кінці кожного дня чи при потребі кілька разів на день). А вже з основної каси робиться розхід коштів (ВКО) для здачі в банк чи на інші потреби.

ola0904
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення ola0904 »

Христина писав:Підкажіть, будь-ласка, ситуація!
Хрристина, якщо вас ще цікавить це питання напишіть свій імейл, в мене такаж ситуація.

kate_m
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 11 разів

Повідомлення kate_m »

Підкажіть, будь-ласка, чи правильно оформлений прибутковий касовий ордер, виписаний за щоденними підсумками операцій, тобто виручка від кінцевого споживача (службова видача з РРО), якщо в рядку "Прийнято від..." зазначено "Неплатник податку" (опираючись на податкову консультацію з ЄДПЗ, в якій зазначено:
"У разі постачання товарів/послуг покупцю, який не зареєстрований як платник податку, в т. ч. за готівку кінцевому споживачеві, здійснення операцій з натуральних виплат у рахунок оплати праці фізичним особам, що перебувають у трудових відносинах з платником податку, заповнення податкової накладної здійснюється з урахуванням таких особливостей:
у рядку «Особа (платник податку) – покупець» вказується «Неплатник податку»)

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

Перечитала кучу тем, но еще хочу переспросить. Кафе открывается. В кассе 0 грн. мы делаем возвратную фин помощь от учредителя в кассу ПКО №1 на 200 грн и выдаем разменную монету РКО №1 на 200 грн. Делается служебный взнос 200 грн, потом торуем на 1000 грн. вечером вынос 1200 грн. Оприходование в кассу - 1200 грн ПКО №2, потом здаем в банк - РКО №2 - 1000 грн. и дальше РКО №3 - 200 грн.... или я что то недопонимаю

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

s01042011 писав:Перечитала кучу тем, но еще хочу переспросить. Кафе открывается. В кассе 0 грн. мы делаем возвратную фин помощь от учредителя в кассу ПКО №1 на 200 грн и выдаем разменную монету РКО №1 на 200 грн. Делается служебный взнос 200 грн, потом торуем на 1000 грн. вечером вынос 1200 грн. Оприходование в кассу - 1200 грн ПКО №2, потом здаем в банк - РКО №2 - 1000 грн. и дальше РКО №3 - 200 грн.... или я что то недопонимаю
У Вас РРО обнуляется? У меня нет и я не вынимаю разменную монету. Она висит остатком в РОО на начало и коней дня.
А так все правильно

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли

у меня обнуляется

Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

s01042011 писав:у меня обнуляется
я бы делала служебный вынос двумя суммами: выручка и разменная монета. Себе удобней

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Добрый день. У меня несколько дней не работало кафе для посетителей. движений по РРО не было и не снимали чеки. В налоговой сказали написать приказ. А как он должен звучать? у кого то есть?

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”