а тут новіше, вивчайте!
= Разные вопросы по КАССЕ и кассовым операциям =
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
а тут новіше, вивчайте!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
підсумкова ПН виписується на основі з звіту, у чякому у Вас уже враховано повернення.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
маю таке питання:
1. 15.03 в касу підприємства повернувся невикористаний аванс підзвітної особи в сумі 5625 грн. Ліміт каси 170 грн. 16.03 я виплачую аванс. Можна цю суму залишити в касі на 1 день і не нести в банк, бо наст. дня знов їх там брати.
2. 1.03 був прийнятий новий співробітник, до дня виплати авансу йому не оформили зарплатної картки. Можу я йому видати аванс на основі видаткового касового ордера, якщо він у мене один такий співробітник чи обовязково потрібна платіжна відомість?
1. 15.03 в касу підприємства повернувся невикористаний аванс підзвітної особи в сумі 5625 грн. Ліміт каси 170 грн. 16.03 я виплачую аванс. Можна цю суму залишити в касі на 1 день і не нести в банк, бо наст. дня знов їх там брати.
2. 1.03 був прийнятий новий співробітник, до дня виплати авансу йому не оформили зарплатної картки. Можу я йому видати аванс на основі видаткового касового ордера, якщо він у мене один такий співробітник чи обовязково потрібна платіжна відомість?
Воистину век живи... Перечитала тему, залезла в кассу похожая проблема. Мы через РРО отпустили ЧП - ешнику товара на 14000, нам что-то за это будет?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 10 разів
- Подякували: 1256 разів
1. можно не сдавать, аргументируя что аванс был возвращен в кассу тогда, когда банк уже не работалInna Medvetska писав:маю таке питання:
2. можно без ведомости, в осонованиях выплата зарплаты
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
доп к1- чтобы не рисковать- выдайте в подотч15.03, возврат 16.03, и выдача аванса-Latka- писав:1. можно не сдавать, аргументируя что аванс был возвращен в кассу тогда, когда банк уже не работалInna Medvetska писав:маю таке питання:
2. можно без ведомости, в осонованиях выплата зарплаты
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Вопрос по оформлению кассовой книги.
Скажите, пожалуйста, достаточно ли только выпечатывать из 1с листы кассовой книги/ с ПО иРО/, или нужно обязательно сшивать за год листы касс книг с прилож и опечатывать . Кого- нибудь проверяли?
Скажите, пожалуйста, достаточно ли только выпечатывать из 1с листы кассовой книги/ с ПО иРО/, или нужно обязательно сшивать за год листы касс книг с прилож и опечатывать . Кого- нибудь проверяли?