РРО и РК
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 144 рази
- Подякували: 732 рази
По поводу КОРО хочу заметить: их нет нигде и когда появятся не известно. Регистрируем клиентам КОРО старого образца. Положили мы с прибором на их "новє положення". Добавлю попутно, что отныне регистрация ведется только в специальной компьютерной программе. Так вот, программа эта, не смотря на то, что положення про рэгистрацию уже вступило в силу, не формирует документы нового образца (!!!). Вот так и живём....#wall#
-
- Высший разум
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 23 рази
Формуйте в бумажному виді. Та ососбисто їм подавайте. Немає вимог, що мусите в електронному виді лише заяви подавати.INSPECTOR GADGET писав:По поводу КОРО хочу заметить: их нет нигде и когда появятся не известно. Регистрируем клиентам КОРО старого образца. Положили мы с прибором на их "новє положення". Добавлю попутно, что отныне регистрация ведется только в специальной компьютерной программе. Так вот, программа эта, не смотря на то, что положення про рэгистрацию уже вступило в силу, не формирует документы нового образца (!!!). Вот так и живём....#wall#
-
- Высший разум
Нет.ZET писав:Знайшов всі, які треба заяви, реєстрація, перереєстрація, скасування реєстрації РРО, крім заяви на реєстрацію КОРО...заява на КОРО залишається в довільній формі?))
Додаток 3
до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій
Форма № 1-КОРО
там такая мутота на 2-х листах....
-
- Высший разум
Та Ви таки не поняли))). Просто не готово ничего в МинЗДОХе для регистрации "по-новому".ZET писав:Формуйте в бумажному виді. Та ососбисто їм подавайте. Немає вимог, що мусите в електронному виді лише заяви подавати.INSPECTOR GADGET писав:По поводу КОРО хочу заметить: их нет нигде и когда появятся не известно. Регистрируем клиентам КОРО старого образца. Положили мы с прибором на их "новє положення". Добавлю попутно, что отныне регистрация ведется только в специальной компьютерной программе. Так вот, программа эта, не смотря на то, что положення про рэгистрацию уже вступило в силу, не формирует документы нового образца (!!!). Вот так и живём....#wall#
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 23 рази
В мене зовсім інше відкривається. Є посилання на цю заяву, щоб я її скачав?INSPECTOR GADGET писав:Нет.ZET писав:Знайшов всі, які треба заяви, реєстрація, перереєстрація, скасування реєстрації РРО, крім заяви на реєстрацію КОРО...заява на КОРО залишається в довільній формі?))
Додаток 3
до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій
Форма № 1-КОРО
-
- Высший разум
Ось будь ласка. Там знайдете.ZET писав:В мене зовсім інше відкривається. Є посилання на цю заяву, щоб я її скачав?INSPECTOR GADGET писав:Нет.ZET писав:Знайшов всі, які треба заяви, реєстрація, перереєстрація, скасування реєстрації РРО, крім заяви на реєстрацію КОРО...заява на КОРО залишається в довільній формі?))
Додаток 3
Форма № 1-КОРО