= Разные вопросы по КАССЕ и кассовым операциям =

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Вика23
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 949 разів

Повідомлення Вика23 »

Яночка писав:Підкажіть, будь ласка, якщо на підприємстві залишилось всього 4 працівники, чи можна зменшити строки виплати зарплати через касу з трьох днів до одного. Тобто зняли по чеку 05.04, оприбуткували в касу по ПКО і цього ж дня видали, виписали ВКО
так такое можно и при 100 сотрудниках делать

KViki
Гуру
Гуру
Подякували: 29 разів

Повідомлення KViki »

Вика23 писав:
Яночка писав:Підкажіть, будь ласка, якщо на підприємстві залишилось всього 4 працівники, чи можна зменшити строки виплати зарплати через касу з трьох днів до одного. Тобто зняли по чеку 05.04, оприбуткували в касу по ПКО і цього ж дня видали, виписали ВКО
Це абсолютно ніяк не залежить від кількості працівників. По закону ви МОЖЕТЕ зберігати гроші на з/п до 3-ох банківських днів, а потім маєте депонувати. Але ви можете їх видати як в день отримання так і на третій день. Єдине коли список на отримання великий, я видаю через загальну відомість видачі, а якщо кілька людей то роблю на кожного окремий видатковий ордер.

chalal
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення chalal »

chalal писав:
Вика23 писав:о чеках:
они нужны.
Куда их клеить - вопрос личного предпочтения.
Места два: в книгу КОРО или к ПКО
А не подскажите, где можно почитать?
Вика23, подскажите пожалуйста. В закаоне о РРО нет требования сохранять "служебные" чеки. Зет- звит - да, подклеиваем в КОРО, а куда например в КОРО подклеить чек "служб. вилучення" ? Хочу разобраться )))

chalal
Мыслитель
Мыслитель
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення chalal »

Ната2727 писав:підскажіть будь-ласка
в нас каса основна (рах 301) й робимо видачу в касу РРО (чотири їх) по 300 грн
оформлюємо це видатковим касовим ордером а потім робимо вилучення на дану суму (повернення в касу) й вилучення виручки оформлюємо окремими ПКО
мене цікавлять чи вірні проводки
Дт 301 Кт 301 - 300 грн
Дт 301 Кт 7091 напр5000 грн

бо я щось сумніваюсь чи вірно відображаю проводки в касових ордерах й касовій книзі...
А что это за проводка такая Дт 301 Кт 301 - 300 грн ?

Например: 3011- касса РРО, 3012- касса предприятия
К 3012 Д3011- выдача разменки с кассы предприятия на торговую точку
Д 3011 К 701 - выручка по РРО
К3011 Д3012- сдана сумма инкасации ("Службове вилучення") в кассу предприятия
К3012 Д311- деньги в банк или куда надо (под отчет, на зар. плату)

СветланаИ
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 651 раз
Подякували: 179 разів

Повідомлення СветланаИ »

Подскажите, пожалуйста, если сотрудник возвращает позыку, деньги внес на расчетный счет, в квитанции написано платник ТОВ"..." через этого сотрудника, нужно ли эту сумму проводить через кассу?

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

СветланаИ писав:Подскажите, пожалуйста, если сотрудник возвращает позыку, деньги внес на расчетный счет, в квитанции написано платник ТОВ"..." через этого сотрудника, нужно ли эту сумму проводить через кассу?
Да, при такой формулировки в квитанции, сумму средств нужно провести через кассу.

KViki
Гуру
Гуру

Повідомлення KViki »

Irina777 писав:
СветланаИ писав:Подскажите, пожалуйста, если сотрудник возвращает позыку, деньги внес на расчетный счет, в квитанции написано платник ТОВ"..." через этого сотрудника, нужно ли эту сумму проводить через кассу?
Да, при такой формулировки в квитанции, сумму средств нужно провести через кассу.
Не розумію навіщо цю суму проводити по касі і взагалі як, якщо кошти внесені на розрахунковий рахунок, я ж так розумію в призначені було написано що це повернення позики?якщо прізвище працівника є, не бачу необхідності.

мюсля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1025 разів
Подякували: 1019 разів

Повідомлення мюсля »

KViki писав:
Irina777 писав:
Не розумію навіщо цю суму проводити по касі і взагалі як, якщо кошти внесені на розрахунковий рахунок, я ж так розумію в призначені було написано що це повернення позики?якщо прізвище працівника є, не бачу необхідності.
ключевые слова платник ТОВ"..." через -т.е. какбЭ деньги побывали в кассе предприятия и сотрудник отвез их в банк.
У меня последнее внесение ВФП было на р/с, в квитанции: внесение ВФП согл дог.№ от Ф.И.О. - в этом случае ПКО и РКО в кассу предприятия не делала

Ан-ия
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 544 рази
Подякували: 733 рази

Повідомлення Ан-ия »

Подскажите может кто сталкивался. Закрываеться магазин, как снять касовый апарат с учета. Какие доки.И какие сроки они это делают?

KViki
Гуру
Гуру

Повідомлення KViki »

мюсля писав:
KViki писав:
Irina777 писав: Да, при такой формулировки в квитанции, сумму средств нужно провести через кассу.
ключевые слова платник ТОВ"..." через -т.е. какбЭ деньги побывали в кассе предприятия и сотрудник отвез их в банк.
У меня последнее внесение ВФП было на р/с, в квитанции: внесение ВФП согл дог.№ от Ф.И.О. - в этом случае ПКО и РКО в кассу предприятия не делала
І??? Ну написал він назву підприємства де працює і що?! Мені в призначені платежу клієнти таке пишуть,що на очі не налазить, а обороти в мені величезні, мені що все через касу проводити? да коли зовсім дивні коментарії прошу листа, але кошти на рахунок потрапили, в принципі фамілія платника є, якщо вказав що це позика то я взагалі не розумію про що розмова. Які у кого можуть виникнути питання?

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”