Шо будут проверять?
Сие илиминтарнаваццон.
Просто прикупят на карточку, через терминал на приличную сумму, ее не проведут через ПРРО.
Это достаточно для штрафу.
А через месяц- другой проверят ещё разок, ибо имеют право.
Но, но, это только в том случае, если вообще придут на проверку.
Остальное не комментирую, ибо скучно.
Програмний РРО
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 144 рази
- Подякували: 732 рази
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
-
- Оракул
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 58 разів
Это и не спрашивал, ибо скучноINSPECTOR GADGET писав: ↑28 грудня 2021, 21:28Просто прикупят на карточку, через терминал на приличную сумму, ее не проведут через ПРРО.
Это достаточно для штрафу.

А вот остальное как раз интересно и актуально. Поэтому вопросы остаются открытыми.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 256 разів
- Подякували: 110 разів
Доброго дня. Питання до INSPECTOR GADGET, можете розкрити таємницю, як виявляють в ДФС проведений готівковий чек на суму більше 50000,00? Та як швидко можуть нагрянути гості?
-
- Гений
- Дякував (ла): 325 разів
- Подякували: 151 раз
ЭЦП печать для ФОП уже отменили. Для ПРРО печать не нужна, КЭП Приватбанка достаточно.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
Підкажіть люди добрі, яке прро має функціонал вести мінімальний облік товарів на складі аби я міг в каталог добавити кількість товару і після продажу автоматично оновлювались залишки, що би я міг бачити що та коли варто закупити а не пертись на склад і перераховувати вручну? Торгсофт по моєму має такий функціонал але там прожка 5 тис гривен коштує і мені не потрібно стільки функцій, потрібно аби просто програма вносила кількість і при продажі та кількість залишок оновлювався. Думав брати кашалот але сумніваюсь що там є автоматичний облік.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 144 рази
- Подякували: 732 рази
Пока карантин - не нагрянут.buhgalter4p писав: ↑29 грудня 2021, 12:51Доброго дня. Питання до INSPECTOR GADGET, можете розкрити таємницю, як виявляють в ДФС проведений готівковий чек на суму більше 50000,00? Та як швидко можуть нагрянути гості?
И дфс точно не нагрянут - там уже никого не осталось, окромя ликвидаторов.
-
- Профи
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 13 разів
Насколько я поняла, в кашалоте заносить данные в "Форма ведення обліку товарних запасів" нужно вручную, и там только учет по сумме - приход и расход. И Залишок по колличеству товара не выведешь.Virus Scanner писав: ↑29 грудня 2021, 13:03Підкажіть люди добрі, яке прро має функціонал вести мінімальний облік товарів на складі аби я міг в каталог добавити кількість товару і після продажу автоматично оновлювались залишки, що би я міг бачити що та коли варто закупити а не пертись на склад і перераховувати вручну? Торгсофт по моєму має такий функціонал але там прожка 5 тис гривен коштує і мені не потрібно стільки функцій, потрібно аби просто програма вносила кількість і при продажі та кількість залишок оновлювався. Думав брати кашалот але сумніваюсь що там є автоматичний облік.