= Разные вопросы по КАССЕ и кассовым операциям =

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 932 рази
Подякували: 1064 рази

Повідомлення Дарция »

Denis@@@ писав:
Denis@@@ писав:И подскажите точнее кто что пишет в ПКО в реквизите Прийнято від при получении выручки с РРО в кассу предприятия? (или оставлять пусто)
или написать Операційна касса РРО
У мене так:
Прийнято від: ПІП людини,яка працює з РРО та друкує Z-звіт
Підстава: Оприбуткування готівкової виручки з операційної каси згідно Z-звіту №...
Головний бух - уповноваджена особа
Одержав Касир (

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

Denis@@@ писав:А как Вы думаете при сдаче денег в банк можно писать в реквизите Выдать - НАЗВАНИЕ БАНКА через ФИО кто несет?
Видати: Банк Пупкін
Підстава: Здавання готівкових коштів для зарахування на поточний рахунок ТОВ"ХХХ"
Додаток :Коли з банка приносимо квитанцію , її номер пишу в додатку .Саму квитанцію приклеюю до ВКО.
Керівник: Підпис
Гол.бух:Підпис
Одержав,дату,підпис одержувача не заповнюємо.
Видав касир: підпис касира.

Є наказ, хто здає виручку ножками в банк.
Ця людина вказана в квитанції.

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

ВКО на виплату з/п.
Є два варіанти:
Видати: Вказується підрозділ
Другий варіант ( і на ньму зупинилась податкова)- вказуємо людину, яка видає з/плату по відомості
Видати: Добриня Добра Добринівна

Підстава: Платіжна відомість № від...

Кэт
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення Кэт »

Добрый день! Девочки, подскажите. Если ФЛП перестает работать с подакцизным товаром, для продажи которого раньше приобретал РРО и лицензию на розничную торговлю, он может снять с регистрации РРО и продать его? Или ФЛП теперь до конца своей деятельности должен в своей работе пользоваться РРО?

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 413 разів
Подякували: 346 разів

Повідомлення @Лиса »

Дарция писав:
Denis@@@ писав:А как Вы думаете при сдаче денег в банк можно писать в реквизите Выдать - НАЗВАНИЕ БАНКА через ФИО кто несет?
Підстава: Здавання готівкових коштів для зарахування на поточний рахунок ТОВ"ХХХ"
Додаток :Коли з банка приносимо квитанцію , її номер пишу в додатку .Саму квитанцію приклеюю до ВКО.

А це повинет бути обовязково касир, чи може бути інша особа, якщо так, то чи потрібно заповнювати "Одержав,дату,підпис одержувача"

evka
Гений
Гений
Дякував (ла): 115 разів
Подякували: 205 разів

Повідомлення evka »

Кэт писав:Добрый день! Девочки, подскажите. Если ФЛП перестает работать с подакцизным товаром, для продажи которого раньше приобретал РРО и лицензию на розничную торговлю, он может снять с регистрации РРО и продать его? Или ФЛП теперь до конца своей деятельности должен в своей работе пользоваться РРО?
Снять с регистрации, обязательно забрать справку о снятии с регистрации, продать РРО. Удачи!

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

@Лиса писав:
Дарция писав:

А це повинет бути обовязково касир, чи може бути інша особа, якщо так, то чи потрібно заповнювати "Одержав,дату,підпис одержувача"
У мене в наказі уповноваджено виконання обов"язків касира на адміністратора.+ договір повної мат.відповідальності+графік змінності ( РРО закривається в 20-00) У мене є зразки,як писатив ВКО .Можу перслати на єл.пч.Не зню,як тут вставити скановані зразки.

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення @Лиса »

Дарция писав:
@Лиса писав:
Дарция писав: Видати: Банк Пупкін

У мене в наказі уповноваджено виконання обов"язків касира на адміністратора.+ договір повної мат.відповідальності+графік змінності ( РРО закривається в 20-00) У мене є зразки,як писатив ВКО .Можу перслати на єл.пч.Не зню,як тут вставити скановані зразки.
Дякую ))) olesya123@ukr.net

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

Зможу в понділок.Зразки на роботі. Вам усі зразки? ПКО та ВКО? Готівка,виручка,зарплата?

@Лиса
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення @Лиса »

Дарция писав:Зможу в понділок.Зразки на роботі. Вам усі зразки? ПКО та ВКО? Готівка,виручка,зарплата?
ПКО на прийняття виручки та ВКО на виручку в банк, хочу раз та назавжди робити все правильно i постаратися спати спокiйно, наскiльки це можливо #blush#

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”