= Разные вопросы по КАССЕ и кассовым операциям =

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Denis@@@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 922 рази
Подякували: 109 разів

Повідомлення Denis@@@ »

@Лиса писав:
Дарция писав:Зможу в понділок.Зразки на роботі. Вам усі зразки? ПКО та ВКО? Готівка,виручка,зарплата?
ПКО на прийняття виручки та ВКО на виручку в банк, хочу раз та назавжди робити все правильно i постаратися спати спокiйно, наскiльки це можливо #blush#
manchur.denis2017@gmail.com и мне тоже

и как организовать (дописать) в 1С 7.7 в строке Выдать Название банка и ФИО человека? Строчка там короткая и дописать не реально? И еще что делать если у меня два человека сдают на один счет деньги? Как тогда дописывать?

FyDD
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2476 разів
Подякували: 759 разів

Повідомлення FyDD »

Дарция писав:
Denis@@@ писав:А как Вы думаете при сдаче денег в банк можно писать в реквизите Выдать - НАЗВАНИЕ БАНКА через ФИО кто несет?
Видати: Банк Пупкін
Підстава: Здавання готівкових коштів для зарахування на поточний рахунок ТОВ"ХХХ"
Додаток :Коли з банка приносимо квитанцію , її номер пишу в додатку .Саму квитанцію приклеюю до ВКО.
Керівник: Підпис
Гол.бух:Підпис
Одержав,дату,підпис одержувача не заповнюємо.
Видав касир: підпис касира.

Є наказ, хто здає виручку ножками в банк.
Ця людина вказана в квитанції.
А может правильнее так:
Видати: Петров И.И,
Підстава: Здавання готівкових коштів для зарахування на поточний рахунок ТОВ"ХХХ"
Додаток :Коли з банка приносимо квитанцію , її номер пишу в додатку .Саму квитанцію приклеюю до ВКО.
Одержав,дату,підпис одержувача не заповнюємо. Подпись Петрова

Проблема в том, что если Петров "сдаст" выручку в свой карман и исчезнет - то как вы докажете что он получал деньги ? ? ?
Такой случай был моей практике, правда давно

опять таки вы выдаете деньги не какому то банку, а конкретному Петрову, который приносит вам квитанцию банка
где как правило пишется ""Выручка ТОВ через Петрова""

Я зная что написано в Положении, но по логике-это бред, что сюда вставили взнос на р/с

Реквізити у видатковому ордері "Одержав", "Дата", "Сума", "Підпис одержувача", дані документа, що засвідчує особу отримувача [які заповнюються отримувачем готівки (додаток 3 до цього Положення)] та в прибутковому ордері "Прийнято від" не заповнюються в касових ордерах, які оформляються на загальну суму проведених установою/підприємством касових операцій (видача готівки за видатковими відомостями, електронними платіжними засобами, здавання готівки до банку, отримання готівки з банку за чеком та оприбуткування її в касі).

NATA888
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 707 разів
Подякували: 353 рази

Повідомлення NATA888 »

FyDD писав:А может правильнее так:

Проблема в том, что если Петров "сдаст" выручку в свой карман и исчезнет - то как вы докажете что он получал деньги ? ? ?

опять таки вы выдаете деньги не какому то банку, а конкретному Петрову, который приносит вам квитанцию банка

Я зная что написано в Положении, но по логике-это бред, что сюда вставили взнос на р/с

Реквізити у видатковому ордері "Одержав", "Дата", "Сума", "Підпис одержувача", дані документа, що засвідчує особу отримувача [які заповнюються отримувачем готівки (додаток 3 до цього Положення)] та в прибутковому ордері "Прийнято від" не заповнюються в касових ордерах, які оформляються на загальну суму проведених установою/підприємством касових операцій (видача готівки за видатковими відомостями, електронними платіжними засобами, здавання готівки до банку, отримання готівки з банку за чеком та оприбуткування її в касі).
В цьому є логіка!
Думаю якщо приїжає по виручку інкасація тоді видати банку, а коли виручку потрібно відвезти то прізвище касира чи уповноваж.особи.

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 932 рази
Подякували: 1064 рази

Повідомлення Дарция »

NATA888 писав:
FyDD писав:А может правильнее так:

В цьому є логіка!
Думаю якщо приїжає по виручку інкасація тоді видати банку, а коли виручку потрібно відвезти то прізвище касира чи уповноваж.особи.
Логіка є тому, що ми є мудрими та професійними.
Я мало знайшла логіки в положенні 148, але держава отримала багато коштів від штраф.санкцій.

Ось тому і вказано, що уповноваж. особа повинна підписати договір мат. відповідальності.
Якщо сума велика- наймають інк.службу. Якщо 100-2000, то ніжками.
Якщо власник жадний і відправляє особу з виручкою без супровіду до банку - так йому і треба,якщо втече( вибачте на слові ,бо жадний платить двічі). Не потрібно в цьому випадку економити
Якщо ніжками відправляють людину з 2000000 грн без охорони: тут або втече або по голові стукнуть : в результаті все на совісті роботодавця.

А алгоритм заповнення не видумка, він офіційно надрукований.

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

В положенні про касову дисципліну потрібно все описати.
Але Держраця не спить.Якщо уповнов.особа ( суміщення посад) потрібно +% до окладу за виконання обов"язків касира т.я. тільки касир повинет відносить виручку. мене так консультували.
Таке враження , що в 2018 році Земля стала крутитися не навколо своєї осі, а навколо РРО та касових документів

Дарция
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Дарция »

NATA888 писав:
FyDD писав:
В цьому є логіка!
Цитата:" У рядку " Видати " зазначають отримувача готівки- Банк, зокрема при здачі готівки силами підприємства ( не П І Б касира, оскільки не він отримувачем коштів) Той факт,що готівка здана,підтверджується одним із нижчевказаеих доументів ..." Кінець цитати.

Як варіант : Видати: Банк Пупкін чере Петрову.
( у мене Петрова вказана в наказі,що тільки вона уповноважена ніжками доставити готівку до банку разом із супроводжуючою особою ... .
Всім 10% до окладу за суміщення обов"язків.

Думаю, що скоро колеги на роботі з моїми наказами, положенням про касу,касовою дисципліною. графіками змінностями та уповноваженими особами ставити підпис в вечіній час замість гол.буха , відправлять мене примусово на лікування. Вже активно косяться т.к. минулий бухгалтер цього не вимагав.

Важко переконати санітарку в нічний час поставити свій підпис на ПКО в графі головний бухгалтер. Відмовляється, бо це гроші і вона субсідію не отримає.

Zeka
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Zeka »

Дарция, пожалуста вышлите и мне зразки. Очень нужно, хочу тоже окончательно определиться с этими документами. babusha1236@gmail.com

Елена1616
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 31 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Елена1616 »

Дарция, если можно и мне, пожалуйста elena_ivan@meta.ua

Denis@@@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 922 рази
Подякували: 109 разів

Повідомлення Denis@@@ »

Denis@@@ писав:
@Лиса писав:
Дарция писав:Зможу в понділок.Зразки на роботі. Вам усі зразки? ПКО та ВКО? Готівка,виручка,зарплата?
ПКО на прийняття виручки та ВКО на виручку в банк, хочу раз та назавжди робити все правильно i постаратися спати спокiйно, наскiльки це можливо #blush#
manchur.denis2017@gmail.com и мне тоже

и как организовать (дописать) в 1С 7.7 в строке Выдать Название банка и ФИО человека? Строчка там короткая и дописать не реально? И еще что делать если у меня два человека сдают на один счет деньги? Как тогда дописывать?
Ну все таки. Если у меня 2 кассы и два человека ответственных то как правильно это организовать в 1С 7.7?

Учетчица
Гений
Гений
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 199 разів

Повідомлення Учетчица »

Дарция писав:
NATA888 писав:
FyDD писав:
Пожалуйста, вышлите и мне образцы кассовых документов
zhuvelyk@tmc.kiev.ua

Відповісти