Авансовые отчёты

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
Наталія Солило
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Наталія Солило »

Скажіть будь-ласка, працівник витратив свої гроші для оплати товару 19 березня , підприємство йому ці кошти повертає 28 березня. Мене цікавить питання у авансовому звіті за 19 березня необхідно заповнити графу "перевитрата видана" за платіжним дорученнм № 51 віл 28.03. дата 28.03.+підпис касира, який видав.ТАК ПРАВИЛЬНО????

Наталія Солило
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Наталія Солило »

Чи треба авансовий звіт підбивати печаткою, штампом ????

Яна З
Гений
Гений
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 167 разів

Повідомлення Яна З »

Мацюк Наталія писав:Скажіть будь-ласка, працівник витратив свої гроші для оплати товару 19 березня , підприємство йому ці кошти повертає 28 березня. Мене цікавить питання у авансовому звіті за 19 березня необхідно заповнити графу "перевитрата видана" за платіжним дорученнм № 51 віл 28.03. дата 28.03.+підпис касира, який видав.ТАК ПРАВИЛЬНО????
не скажу точно чи треба це робити ,по логіці, так, але може колеги ще підкажуть. Сама так не роблю (може і треба було б#blush# )
Чи треба авансовий звіт підбивати печаткою, штампом ????
ні, у формі авансового звіту місця для печатки або штампу не передбачено

annet.g
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 14 разів

Повідомлення annet.g »

Мацюк Наталія писав:Скажіть будь-ласка, працівник витратив свої гроші для оплати товару 19 березня , підприємство йому ці кошти повертає 28 березня. Мене цікавить питання у авансовому звіті за 19 березня необхідно заповнити графу "перевитрата видана" за платіжним дорученнм № 51 віл 28.03. дата 28.03.+підпис касира, який видав.ТАК ПРАВИЛЬНО????
я делаю именно так, только "перевитрате видана№ подпись не кассира, а получателя денег,т.е. подотчетного лица, а вот еслиб был возврат неизрасходованной суммы в кассу, тогда была б подпись кассира

Лелешка
Гений
Гений
Дякував (ла): 125 разів
Подякували: 50 разів

Повідомлення Лелешка »

А Вы что наперед знаете когда и как возмеестите его деньги???

annet.g
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 14 разів

Повідомлення annet.g »

А Вы что наперед знаете когда и как возмеестите его деньги???[/quote]

а почему нельзя вернуться в авансовый отчет, за кот. возмещаются денежка и внести всю необходимую информацию?

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Подскажите, если закупались директором материалы на сумму от 23-40 тыс в мес., проводились через авансовые, и если мы не возвращаем эту сумму она подпадает как фин.помощь 365 дней и далее прибыль?

Яна З
Гений
Гений
Дякував (ла): 49 разів
Подякували: 167 разів

Повідомлення Яна З »

Иташа писав:Подскажите, если закупались директором материалы на сумму от 23-40 тыс в мес., проводились через авансовые, и если мы не возвращаем эту сумму она подпадает как фин.помощь 365 дней и далее прибыль?
нет,она не розцениваеться как финпомощь, а как невозмещенные хоз.расходы

Хмель
Гений
Гений
Дякував (ла): 288 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Хмель »

Иташа писав:Подскажите, если закупались директором материалы на сумму от 23-40 тыс в мес., проводились через авансовые, и если мы не возвращаем эту сумму она подпадает как фин.помощь 365 дней и далее прибыль?
з ПКУ :
14.1.257. фінансова допомога - фінансова допомога, надана на безповоротній або поворотній основі.
Безповоротна фінансова допомога - це: сума коштів, передана платнику податків згідно з договорами дарування, іншими подібними договорами або без укладення таких договорів;
...
Поворотна фінансова допомога - сума коштів, що надійшла платнику податків у користування за договором, який не передбачає нарахування процентів або надання інших видів компенсацій у вигляді плати за користування такими коштами, та є обов'язковою до повернення;...

в принципі кошти Вам не надходили, тому про фін. допомогу мови немає, але був час коли податківці намагались визнавати такі заборгованності як повортна фін. допомога (як тепер не знаю), тому питання дуже навіть може виниктнути...

Иташа
Гений
Гений
Дякував (ла): 299 разів
Подякували: 75 разів

Повідомлення Иташа »

Хмель писав:
з ПКУ :
14.1.257. фінансова допомога - фінансова допомога, надана на безповоротній або поворотній основі.
Безповоротна фінансова допомога - це: сума коштів, передана платнику податків згідно з договорами дарування, іншими подібними договорами або без укладення таких договорів;
...
Поворотна фінансова допомога - сума коштів, що надійшла платнику податків у користування за договором, який не передбачає нарахування процентів або надання інших видів компенсацій у вигляді плати за користування такими коштами, та є обов'язковою до повернення;...

в принципі кошти Вам не надходили, тому про фін. допомогу мови немає, але був час коли податківці намагались визнавати такі заборгованності як повортна фін. допомога (як тепер не знаю), тому питання дуже навіть може виниктнути...
Спасибо огромное за ответ. Суммы накапливаются из месяца в месяц и не возвращаются. Я стала предпологать , что при проверке это будет фин.допомога. У кого то есть "горький опыт" при проверке, когда авансовые невозвращенные подпадают под фин.допомогу? Спасибо.

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”