написала письмо Носачёвой (голова ДПА Киева), получила ответ: У зв`язку з набранням чинності змін до Закону України від 06.07.1995 №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (із змінами та доповненнями) змінено порядок подання звітності. Замість подання звітності на паперових носіях один раз на місяць передбачено подання звітності на базі технології, розробленої Національним банком України, дротовими або бездротовими каналами зв`язку.
Відповідно до п.7 ст.3 зазначеного вище Закону, суб`єкти господарювання повинні подавати до органів Міндоходів звітність, пов`язану із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій та розрахункових книжок, не пізніше 15 числа наступного за звітним місяця у разі, якщо цим пунктом не передбачено подання інформації по дротових або бездротових каналах зв`язку.
Суб`єкти господарювання, що використовують реєстратори розрахункових операцій, які створюють контрольну стрічку в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, які створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді, повинні подавати до органів Міндоходів по дротових або бездротових каналах зв'язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці в пам`яті реєстраторів розрахункових операцій або в пам`яті модемів, які до них приєднанні.
Таким чином, суб`єкти господарювання, що зареєстрували та використовують реєстратори розрахункових операцій нового зразка, подають звітність до органів Міндоходів по дротових або бездротових каналах зв`язку.
http://dt.ua/ECONOMICS/pidpriyemciv-zob ... hkoyu.html
Як стверджують у податковій службі, це має не тільки спростити процес звітності, але і позбавити підприємців необхідності купувати і зберігати протягом 3-х років паперову контрольну стрічку. Також нововведення дозволить звести нанівець розбіжності між первинною документацією і поданими даними звітності.
Як стверджують у податковій службі, це має не тільки спростити процес звітності, але і позбавити підприємців необхідності купувати і зберігати протягом 3-х років паперову контрольну стрічку. Також нововведення дозволить звести нанівець розбіжності між первинною документацією і поданими даними звітності.
Я не ориентируюсь на "желтую прессу". Мало ли чего где написали. С нас обязанности вести книгу никто не сниимал
Я не ориентируюсь на "желтую прессу". Мало ли чего где написали. С нас обязанности вести книгу никто не сниимал
И я такого мнения.Уже установили модем.Ну как здавала месячные отчеты по кассе., так и буду здавать.Если есть електронка то чего не здать , хоть и не надо.Некогда не помешает
И я такого мнения.Уже установили модем.Ну как здавала месячные отчеты по кассе., так и буду здавать.Если есть електронка то чего не здать , хоть и не надо.Некогда не помешает
У меня есть официальный письменный ответ моей налоговой на мой запрос, в котором сказано:
"суб’єкти господарювання, які подають до органів доходів і зборів по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, не зобов’язані подавати Звіт про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій за формою № 3ВР-1.
При цьому, такі суб’єкти господарювання не звільняються від щоденного друкування та зберігання фіскальних звітних чеків."
Соответственно не делать можно только форму ЗВР-1, а ежедневные чеки все равно надо печатать и вклеивать в КУРО
Ан-ия писав:Уже установили модем.Ну как здавала месячные отчеты по кассе., так и буду здавать.Если есть електронка то чего не здать , хоть и не надо.Некогда не помешает
Кстати, был курьезный случай. По электронке был сдан уточняющий расчет земельного налога. Параллельно почтой отправлен бумажный вариант уточненного расчета с приложенными документами (обоснование для уточненки).
Так налоговая умудрилась провести эту уточненку дважды, потом (через полгода) просили дать письмо, что бумажный вариант отчета был подан "к сведению"
Так что гарантии нет, что Вам не удвоят выручку, проведенную через РРО #smile3#
Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, у меня забирают РРО на модернизацию на 2 дня. Я могу на это время закрыть бар, чтобы не оформлять расчетные квитанции?
Helena0203 писав:Добрый день!
Подскажите, пожалуйста, у меня забирают РРО на модернизацию на 2 дня. Я могу на это время закрыть бар, чтобы не оформлять расчетные квитанции?
закройте, нипишите приказ: закрыто на модернизацию с такого-то времени по такое-то.. Я договаривалась - привезла РРО в 9-00, забрала в 12. Там работы на час всего-то