Дык, и вэб-чеком такая же задниццца была в новогодние праздники.
Народ материццо, мол где взять кнопочный кассовый, ибо это хлам....
Повідомлення INSPECTOR GADGET »
Дык, и вэб-чеком такая же задниццца была в новогодние праздники.
В нас теж Сота каса. Вчора працювали. Все було гаразд. А сьогодні в більшості почався робочий тиждень, тому, як переконували мене у техпідримці, всі програми ПРРО зависли. Навіть податкової. Зміну так і не змогла закрити. Тепер не знаю, чи буде через це штраф і як працювати далі...INSPECTOR GADGET писав: ↑04 січня 2022, 18:53Дык, и вэб-чеком такая же задниццца была в новогодние праздники.
Не, ну штрафа за закрытие смены, или как раньше говорили за зет отчет точно нет.Катеринка81 писав: ↑04 січня 2022, 20:52В нас теж Сота каса. Вчора працювали. Все було гаразд. А сьогодні в більшості почався робочий тиждень, тому, як переконували мене у техпідримці, всі програми ПРРО зависли. Навіть податкової. Зміну так і не змогла закрити. Тепер не знаю, чи буде через це штраф і як працювати далі...INSPECTOR GADGET писав: ↑04 січня 2022, 18:53Дык, и вэб-чеком такая же задниццца была в новогодние праздники.
Конечно, в акциз не нужно залазить.Nelli-Nelli писав: ↑04 січня 2022, 21:26Що ж перший блІн комом(
Сформувала перший чек в ПРРО точно неправильний.
До-по-мо-жіть!
Платник єдиного податку, ставку податку вибирати Б чи В? Обовязково ставити 0%?
І розділ акциз взагалі не заповнюю, якщо неплатник?
А що з першим питанням? Яка відповідь правильна?INSPECTOR GADGET писав: ↑04 січня 2022, 21:51Конечно, в акциз не нужно залазить.Nelli-Nelli писав: ↑04 січня 2022, 21:26Що ж перший блІн комом(
До-по-мо-жіть!
І розділ акциз взагалі не заповнюю, якщо неплатник?
У Вас є можливість закрити зміну впродовж 24 годин після відкриття зміни і без штрафів.Lenie писав: ↑04 січня 2022, 21:55Кто сталкивался с проблемой закрытия смены в Checkbox?
У меня при попытке закрыть смену всплывает ошибка:
"Processing: Знайдено ще неопрацьовані транзакції у рамках поточної зміни. Зачекайте, будь ласка, завершення обробки та повторіть запит ще раз або якщо помилка повторюється тривалий час зверніться в техпідтримку".
В техподдержку дозвониться нереально. Там просто робот отвечает "мы вам перезвоним".
С 18:30 до 21:50 уже миллион раз пыталась закрыть смену - не получается.
Какие еще могут быть необработанные транзакции - не понимаю.
В архиве чеков все операции отображаются корректно.
Это мой первый день работы с ПРРО.
Как закрыть эту чертову смену, не представляю...
хм... никакая.Nelli-Nelli писав: ↑04 січня 2022, 22:38А що з першим питанням? Яка відповідь правильна?INSPECTOR GADGET писав: ↑04 січня 2022, 21:51Конечно, в акциз не нужно залазить.Nelli-Nelli писав: ↑04 січня 2022, 21:26Що ж перший блІн комом(
До-по-мо-жіть!
І розділ акциз взагалі не заповнюю, якщо неплатник?![]()
Дякую!!! Вам перечитувати не треба, я перечитала) ставка пдв вказується, якщо реєстратор працює з пдв.INSPECTOR GADGET писав: ↑04 січня 2022, 22:53
хм... никакая.
зачем вам трогать литерные обозначения ставок ПДВ, ну т.е НДС, а?
Это сделано для плательщиков НДС, ну там 20% ставка, или нулевая.
Вам-то оно зачем?
Неужели в инструкции по эксплуатации ПРРО это не указано?
Себе что-ли прочесть....
Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”