Якщо після зняття Z звіту у вас дані зберігаються в РРО, то не проблема, а так, я незнаю, яка специфіка роботи вашого РРО. Точно знаю, що модем податковий відключити ви не зможете, бо заблокується касовий, тоді дані ви отримати з РРО не зможете собі в програмку.Лера+ писав:у нас рро подключается напрямую к компьютеру с программой в конце дня, в течении дня связи рро с программой нет, поэтому и вопро, можно ли его отключать чтобы слить данныеZET писав:Не знаю, який у вас РРО, в мене касир після кожного пробитого чека, відправляє інфромацію нам в програму натисканням клавіш на РРО. У нас РРО має два гнізда в одне включений податковий модем, який працює через мобільну карточку, в інше гніздо шнур на інет, який нам дані передає. Від інтеренту, то ви можете відключити, а як без нього ви хочете дані собі в програму отримати?Лера+ писав: чтоб слить реализацию за день в программу
РРО контрольная лента в электронном виде
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 31 раз
- Подякували: 23 рази
-
- Просвещенный
Питання друге. Якщо я в кінці робочого дня зробив "службову видачу" на всю суму. Готівку в банк не вспів здати. З ранку, які дії, щоб цю готівку здати, має бути теж якесь документальне оформлення? Ось тут нам і намікали податківці про Касову книгу у Відокремленому підрозділі чомусь...Якоби або в кінці робочго дня хай приїжає інкасатор або ведіть касову книгу, яка би пітверджувала здачу готівки в банк.Вика23 писав:Положение 637 П. 4.2.
-
- Просвещенный
і ми так само. в кінці дня переключаємся на податковий модем і передаєм дані в податкову._Марина_ писав:Мы наоборот подключаем к интернету раз в день для передачи информации и отчета в налоговую, а весь день работает автономноЛера+ писав:можно ли отключать рро с модемом от интернета?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
а я с ними согласна.УспевайтеZET писав:Питання друге. Якщо я в кінці робочого дня зробив "службову видачу" на всю суму. Готівку в банк не вспів здати. З ранку, які дії, щоб цю готівку здати, має бути теж якесь документальне оформлення? Ось тут нам і намікали податківці про Касову книгу у Відокремленому підрозділі чомусь...Якоби або в кінці робочго дня хай приїжає інкасатор або ведіть касову книгу, яка би пітверджувала здачу готівки в банк.Вика23 писав:Положение 637 П. 4.2.
-
- Просвещенный
У нас є підрозділи, які працюють цілодобово.Вика23 писав:а я с ними согласна.УспевайтеZET писав:Питання друге. Якщо я в кінці робочого дня зробив "службову видачу" на всю суму. Готівку в банк не вспів здати. З ранку, які дії, щоб цю готівку здати, має бути теж якесь документальне оформлення? Ось тут нам і намікали податківці про Касову книгу у Відокремленому підрозділі чомусь...Якоби або в кінці робочго дня хай приїжає інкасатор або ведіть касову книгу, яка би пітверджувала здачу готівки в банк.Вика23 писав:Положение 637 П. 4.2.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 949 разів
ну и что. непонятен вопрос. Вы обязаны сдать выручку после "вилучення", вот и составьте режим работы, как ВАМ удобноZET писав:У нас є підрозділи, які працюють цілодобово.Вика23 писав:а я с ними согласна.УспевайтеZET писав: Питання друге. Якщо я в кінці робочого дня зробив "службову видачу" на всю суму. Готівку в банк не вспів здати. З ранку, які дії, щоб цю готівку здати, має бути теж якесь документальне оформлення? Ось тут нам і намікали податківці про Касову книгу у Відокремленому підрозділі чомусь...Якоби або в кінці робочго дня хай приїжає інкасатор або ведіть касову книгу, яка би пітверджувала здачу готівки в банк.
-
- Просвещенный
Підприємства можуть тримати в позаробочий час у своїх касах готівкову виручку (готівку) у межах, що не перевищують установлений ліміт каси. Постанова НБУ п 2.8.Вика23 писав:ну и что. непонятен вопрос. Вы обязаны сдать выручку после "вилучення", вот и составьте режим работы, как ВАМ удобноZET писав:У нас є підрозділи, які працюють цілодобово.Вика23 писав: а я с ними согласна.Успевайте
Порядок здавання готівки:
для підприємств, у яких час закінчення робочого дня (зміни), що встановлений правилами внутрішнього трудового розпорядку і графіками змінності відповідно до законодавства України, не дає змогу забезпечити здавання готівкової виручки (готівки) в день її надходження, — наступного за днем надходження готівкової виручки (готівки) до каси дня;
Підприємства (юридичні особи), які здійснюють страхову діяльність та діяльність з випуску і проведення лотерей, установлюють строки здавання готівкової виручки (готівки) для страхових агентів і розповсюджувачів лотерей, які діють на підставі укладених договорів, з урахуванням специфіки їх функціонування (режиму роботи у вечірні години, вихідні та святкові дні) та обсягів виручки, що здається, але не рідше одного разу на п’ять робочих днів.
п.с. ми страхова організація.