Програмний РРО
Подскажите, в одном магазине работают два ФОП (муж 2гр и жена 3гр); ПРРО одно, можно ли жене работать ключами мужа?
- Popen
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 2116 разів
- Подякували: 10410 разів
С точки зрения НКУ муж и жена - это два отдельных субъекта хозяйствования...
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
Добрий день. Можливо, комусь знадобиться інформація. Була сьогодні в податковій. Але вони там на рахунок програмних рро ще самі , як барани - один одне каже, другий інше. Але запитувалася в начальника - чеки і зет-звіти повинні відображатися в особистому електронному кабінеті платника податків. Просто в них ще не все працює. Порадили спробувати ввести в пошуку номер чеку (на сайті ДПС є такий пошук). Якщо його система знайде, то все гаразд.
-
- Знаток
І ще - ніяких щомісячних звітів по програмному рро не треба. На рахунок звичайного рро не питалася.
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Да, есть такой сервис на сайте ДПС:Катеринка81 писав: ↑10 січня 2022, 12:42Була сьогодні в податковій. Але вони там на рахунок програмних рро ще самі , як барани - один одне каже, другий інше. Але запитувалася в начальника - чеки і зет-звіти повинні відображатися в особистому електронному кабінеті платника податків. Просто в них ще не все працює. Порадили спробувати ввести в пошуку номер чеку (на сайті ДПС є такий пошук). Якщо його система знайде, то все гаразд.
Что касается чеков — заходите в ЭК и видите отображение для ПРРО и для РРО:

Так что "начальника" можно и не спрашивать.
По поводу РРО, при контроле дохода за месяц, я могу посмотреть информацию по Z-отчётам за месяц в ЭК (или в РРО)
По поводу ПРРО, при контроле дохода за месяц, информацию по Z-отчётам за месяц придётся запрашивать у кассира или ФОПа
"Просто в них ще не все працює" — ПРРО вводились, по-моему, полтора года назад, за это время могли уже сделать так, чтобы хотя бы в ЭК "працювало"

-
- Знаток
Перепитувалася про чеки, бо їх не видно в особистому кабінеті в розділі Мої чеки чи Мої Z-звіти. Оскільки користуюся Сота каса, а не програмним забезпеченням податкової, то переживала, чи всі чеки надходять в ДПС. А про звіти рро мене "налякала" знайома бухгалтер, що треба їх щомісяця подавати.
-
- Знаток
Я використовую Сота каса. Дуже все просто і легко. Техпрацівник всі документи, які потрібні для реєстрації, заповнив і віправив, що дуже спростило всю роботу і зекономило купу нервів))) Інтерфейс зручний і простий. Заходити можна навіть з домашнього комп"ютера чи телефона і всі операції проводити.