Програмний РРО
-
- Профи
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 3 рази
Уважаемые, "служебную выдачу" в конце смены делать на полную сумму налички в кассе? С учётом "служебного внесения"? ПРРО Сота касса
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 398 разів
- Подякували: 906 разів
Прро каса податківців формує службову видачу на всю суму, що наявна в касі. Я так і роблю по ФОП.Otryzhechka писав: ↑10 січня 2022, 15:42Уважаемые, "служебную выдачу" в конце смены делать на полную сумму налички в кассе? С учётом "служебного внесения"? ПРРО Сота касса
Доброго дня)
Чи має співпадати в часі оплата через термінал з видачею фіскального чеку?
Чи можна фіскалізувати суми в кінці зміни, які були проведені на протязі дня через термінал?
Чи має співпадати в часі оплата через термінал з видачею фіскального чеку?
Чи можна фіскалізувати суми в кінці зміни, які були проведені на протязі дня через термінал?
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
Можно и я спрошу?Nelli-Nelli писав: ↑10 січня 2022, 21:46Прро каса податківців формує службову видачу на всю суму, що наявна в касі. Я так і роблю по ФОП.Otryzhechka писав: ↑10 січня 2022, 15:42Уважаемые, "служебную выдачу" в конце смены делать на полную сумму налички в кассе? С учётом "служебного внесения"? ПРРО Сота касса
Например: утром вы внесли размен 300 грн. В течении дня +6000 наличка и 5000 картой.
перед закрытием кассы служебная выдача 6300. Я правильно понимаю?
И обязательно ли вообще делать внесение и выдачу каждый день?
Планирую работать в "Вчасно каса"
-
- Знаток
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 2 рази
Вспомнился старый анекдот.INSPECTOR GADGET писав: ↑03 січня 2022, 20:16orelvn писав: ↑03 січня 2022, 19:27Поднял договор аренды. Там сказано, что помещение передаётся для размещения магазина непродовольственных товаров.
Я в 20-опп и 1-ПРРО указал название торговой точки: Магазин женского белья.
И ещё вопрос. Продаём не только женское бельё, но и парфюмерию, к примеру. Не будет ли это нарушением в обязательных реквизитах чека?
Т.е., грубо говоря, имею ли право, могу ли я дать название объекта налогообложения "Магазин дверей", а продавать там кирпичи и унитазы?
Шифман, Ви таки проводите обрезание?
Таки да!
А почему у вас над входом висят часы, как у часовщика Каца?
А шо я там должен, по вашему, повесить?!

-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
При реєстрації вказуєте ту назву і адресу, яку писали в 20 ОПП. Рекомендують навіть скопіювати, щоб не було жодних розбіжностей. В чекові буде вказуватися ваша адреса і назва магазину так, як ви її зазначили приреєстрації рро. Продавати можна все, на що у вас відкриті кведи. Головне в чеку зазначати найменування товару, за що заплатив покупець.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
На рахунок першої половини питання - не знаю. В мене іде суто готівка. Внесення робити не обов'язково. Роблять для того, щоб показати, що є чим решту видавати. Я не роблю службового внесення. Службова видача робиться щодня. Зет-звіт її сам формує і тоді вже закриває касу. Перед закриттям так і пише, що службова видача така-то... А потім - зміна закрита. В мене Сота каса.irina01 писав: ↑11 січня 2022, 15:01Можно и я спрошу?Nelli-Nelli писав: ↑10 січня 2022, 21:46Прро каса податківців формує службову видачу на всю суму, що наявна в касі. Я так і роблю по ФОП.Otryzhechka писав: ↑10 січня 2022, 15:42Уважаемые, "служебную выдачу" в конце смены делать на полную сумму налички в кассе? С учётом "служебного внесения"? ПРРО Сота касса
Например: утром вы внесли размен 300 грн. В течении дня +6000 наличка и 5000 картой.
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
спасибоКатеринка81 писав: ↑12 січня 2022, 08:45На рахунок першої половини питання - не знаю. В мене іде суто готівка. Внесення робити не обов'язково. Роблять для того, щоб показати, що є чим решту видавати. Я не роблю службового внесення. Службова видача робиться щодня. Зет-звіт її сам формує і тоді вже закриває касу. Перед закриттям так і пише, що службова видача така-то... А потім - зміна закрита. В мене Сота каса.irina01 писав: ↑11 січня 2022, 15:01Можно и я спрошу?Nelli-Nelli писав: ↑10 січня 2022, 21:46
Прро каса податківців формує службову видачу на всю суму, що наявна в касі. Я так і роблю по ФОП.
-
- Знаток
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 2 рази
Добрий день!
Підкажіть по даному питанню. Єдинник ІІ група. Почали застосовувати ПРРО. Надаємо послуги та продаємо товар. Наприклад: є акт виконаних робіт, в якому є послуги та товар. Проставляємо знижку, напр. 10%. В акті зазначено: кількість, ціна, знижка, сума зі знижкою. Так по кожній позиції. У фіскальному чеку по кожній позиції (знижки) відображено суми скидок з мінусом. Загальна сума зі знижкою, по якій ми отримали кошти, відповідно ведемо в обліку доходу. Підкажіть, чи правомірна така ситуація? Чи можна застосовувати систематично знижки і так обліковувати? Дякую!
Підкажіть по даному питанню. Єдинник ІІ група. Почали застосовувати ПРРО. Надаємо послуги та продаємо товар. Наприклад: є акт виконаних робіт, в якому є послуги та товар. Проставляємо знижку, напр. 10%. В акті зазначено: кількість, ціна, знижка, сума зі знижкою. Так по кожній позиції. У фіскальному чеку по кожній позиції (знижки) відображено суми скидок з мінусом. Загальна сума зі знижкою, по якій ми отримали кошти, відповідно ведемо в обліку доходу. Підкажіть, чи правомірна така ситуація? Чи можна застосовувати систематично знижки і так обліковувати? Дякую!
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14223 рази
- Подякували: 28051 раз
Тут вопрос возникает (как любят "растолковывать" налоговики) по ПДФО и ВЗ с суммы знижки, если эта знижка "индивидуальная"...