Авансовые отчёты

Банківські платіжні картки, РРО, платіжні термінали
nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 326 разів
Подякували: 5931 раз

Повідомлення nachfin »

scs писав:Підскажіть чи можу я у авансовий звіт вносити витрати не виділяючи ПДВ,наприклад паливо 203 і 6442 не виділяю,а лише 203 в т.ч.ПДВ?
если работаете у неплательщика НДС, то можете (или если плательщик НДС не отражает налоговый кредит по какой-либо причине)
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"
Но, похоже, уже на подлете!!!

scs
Гений
Гений
Дякував (ла): 131 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення scs »

nachfin писав:
scs писав:Підскажіть чи можу я у авансовий звіт вносити витрати не виділяючи ПДВ,наприклад паливо 203 і 6442 не виділяю,а лише 203 в т.ч.ПДВ?
если работаете у неплательщика НДС, то можете (или если плательщик НДС не отражает налоговый кредит по какой-либо причине)
А якщо я не відображаю суму ПДВ у декларації з ПДВ ,то я можу у звіті з податку на прибуток віднести ці суми на витрати?(Ми платники ПДВ)

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення nachfin »

scs писав:А якщо я не відображаю суму ПДВ у декларації з ПДВ ,то я можу у звіті з податку на прибуток віднести ці суми на витрати?(Ми платники ПДВ)
Расходы не зависят от того, что и как Вы отражаете в декларации по НДС.
Если Вы имеете в виду, что по какой то причине самостоятельно отказываетесь от права на налоговый кредит по НДС, то законодательно не предусмотрена его (права) компенсация расходами по налогу на прибыль
Всем тем, кто наивно полагает, что бумеранга не существует, отвечу: "Ещё не долетел!"

roman21051993
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення roman21051993 »

Доброго дня таке питання чи можна включати в підзвіт за жовтень ) чек за вересень?

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення nachfin »

если Вы имеете в виду, включение расчетного документта с сентябрьской датой в "авансовый отчет" с октябрьской, то да.

Леди М
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 106 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Леди М »

Подскажите пожалуйста! Директор принес квитанцию с терминала о пополнении мобильной связи. Я могу провести авансовым отчетом? Я думаю, что нет,это же не фискальный чек

nachfin
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення nachfin »

да, не фискальный, надо еще, к примеру, товарный чек

Zolter1984
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 295 разів

Повідомлення Zolter1984 »

Venera писав:
svitlass писав:
Venera писав:В авансовом отчете не хочет проводиться, требует контрагента и договор. #fool#
в закладці "ІНШЕ" найменування док=чек, №, дата , в контагентах набираю назву, дод договір, в рах витрат даю 92, і відповідно субконто і статті витрат. виходить проводка д-т92 к-т 3721 підзв особа
Блин, там только наименование стоит и все. И сумма 12 грн., не указано с НДС или без. Провести за счет предприятия, что б даже не париться?
Когда вы формируете АвО в верхнем левом углу документа есть поле "Цены и валюта", откройте его и поставьте галочку "Учитывать НДС" и будет вам счастье.

Марфа777
УченикУченик

Повідомлення Марфа777 »

Доброго дня,підкажіть будь ласка чи є штрафні санкції,за використання старої форми авансових звітів???

INSPECTOR GADGET
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 144 рази
Подякували: 732 рази

Повідомлення INSPECTOR GADGET »

Марфа777 писав:Доброго дня,підкажіть будь ласка чи є штрафні санкції,за використання старої форми авансових звітів???
Бачите у чому справа, не має у природі ніяких "старих форм авансових звітів". Є лише затверджений бланк звіту про використання коштів, наданих на звіт/відрядження. Інші - лише папірці на макулатуру. Тож ревізор може констатувати відсутність такого звіту (затвердженої форми)....
Проте, це залишається на його розсуд.

Відповісти

Повернутись до “Банк, каса, підзвіт”