Дуже дякую! Відправляти буду Укрпоштою, бо сайт через який буду продавати працює лише з ЕвоПей та лише з Укрпоштою.
Ще питання стосовно створення чеку, EvoPay та сайт будуть брати з мене комісію (12% - сайту + кілька відсотків для ЕвоПей), і на рахунок ФОПу я отримаю вже суму без комісії. Чек створюю на повну вартість? А якщо буде податкова перевірка як вони зрозуміють яке надходження на мій рахунок відповідає якому чеку?
Програмний РРО
-
ren
- Высший разум

- Дякував (ла): 1151 раз
- Подякували: 446 разів
YuliyaDol писав: ↑12 липня 2023, 13:5812.07.2023, 13:04 Продаж товарів ФОП за допомогою «Нової пошти»: потрібен РРО/ПРРО чи ні?Автор:
Бикова Ганна
Джерело:
«Дебет-Кредит»
.........................
Проте, тим ФОП, хто торгує за допомогою «Нової пошти» зараз, треба прийняти рішення вже зараз: або почати проводити такі операції через РРО/ПРРО, або готуватися до захисту при податкових перевірках.
Стільки ФОПів працюють з НоваПей...
-
YuliyaDol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 588 разів
- Подякували: 514 разів
Сама в шокеren писав: ↑13 липня 2023, 11:33YuliyaDol писав: ↑12 липня 2023, 13:5812.07.2023, 13:04 Продаж товарів ФОП за допомогою «Нової пошти»: потрібен РРО/ПРРО чи ні?Автор:
Бикова Ганна
Джерело:
«Дебет-Кредит»
.........................
Проте, тим ФОП, хто торгує за допомогою «Нової пошти» зараз, треба прийняти рішення вже зараз: або почати проводити такі операції через РРО/ПРРО, або готуватися до захисту при податкових перевірках.
Стільки ФОПів працюють з НоваПей...Чекати на подальші роз'яснення?
Знову лобіюють прро-операторів....
-
Оля-ля777
- Гений

- Дякував (ла): 125 разів
- Подякували: 217 разів
Підкажіть будь ласка. Хочу почати користуватися Веб версією прро від податкової. Проблеми з довідником товарів. Вчора внесла багато номенклатурних позицій. Сьогодні відкриваю - порожньо. Де взагалі зберігається довідник номенклатури, якщо це веб версія?
-
Оля-ля777
- Гений

Перешла с Мозилы на Оперу, пока номенклатура не пропала. Создала файл для загрузки/выгрузки номенклатуры. Капризный он, запятые и кавычки не принимает, это я догадалась путём проб и ошибок. В случае пропажи номенклатуры буду импортировать этот файлик.
-
mixalna
- Просвещенный

- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 3 рази
Поділіться досвідом будь ласка. В мене кав'ярня, лише планую відкриття, і от зараз намагаюсь розібратися з цим ПРРО
Якою програмою ви користуєтесь? я ось знайшла: - як на мене, хороший варіант для оптимізації роботи і та покращення обслуговування клієнтів.
Якою програмою ви користуєтесь? я ось знайшла: - як на мене, хороший варіант для оптимізації роботи і та покращення обслуговування клієнтів.
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Колеги, ніколи не працювала з РРО/ПРРО.... питань стопітсот (
Хтось може проконсультувати в телефонному режимі по ПРРО ? Або в лічку ?
Зараз найперше питання - у ФОПа буде 2 працівники - тобто 2 ПРРО - чи можна зробити на ці 2 точки - 2 печатки для ПРРО з №1 і 2 ?
Робить підписи не хотіла б, більше мороки і потім знов міняй якщо шо...
Зараз найперше питання - у ФОПа буде 2 працівники - тобто 2 ПРРО - чи можна зробити на ці 2 точки - 2 печатки для ПРРО з №1 і 2 ?
-
Оля-ля777
- Гений

Ось що я знайшла для вас.Tasa писав: ↑17 липня 2023, 09:28Колеги, ніколи не працювала з РРО/ПРРО.... питань стопітсот (
Печатку має право та людина використовувати, на чиє ім'я вона видана. А видається печатка на директора юридичної особи або на самого ФОП. Якщо не бажаєте проблем з податковою, краще ЕЦП на кожного касира робити.
Можете в особисті написати, якщо є питання. Я завтра заглядатиму в повідомлення.
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1935 разів
- Подякували: 6628 разів
- Контактна інформація:
Із видаленої теми: