Будь ласка допоможіть розібратися!!!!бо аж страшно....працівник фірми (підзвітна особа) оплатив власними коштами готівкою 30 000 грн. за послуги іншого підприємства.(вносив гроші не в касу підпр-ва,а через банк на р/р)чи порушили ми цим ліміт 10 тис.грн?які наслідки і як себе застрахувати в такому випадку.?гроші то він вносив як фізична особа...але погасив в такому разі борг підприємства на якому працює.....чи можна спиратися на """"" Платежі понад установлені граничні суми проводяться через банки або небанківські фінансові установи, які в установленому законодавством порядку отримали ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунку, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку на поточний рахунок або внесення коштів до банку для подальшого їх перерахування на поточні рахунки."""(((((((((((((((((
ЮЮЮЮлия писав:Будь ласка допоможіть розібратися!!!!бо аж страшно....працівник фірми (підзвітна особа) оплатив власними коштами готівкою 30 000 грн. за послуги іншого підприємства.(вносив гроші не в касу підпр-ва,а через банк на р/р)чи порушили ми цим ліміт 10 тис.грн?які наслідки і як себе застрахувати в такому випадку.?гроші то він вносив як фізична особа...але погасив в такому разі борг підприємства на якому працює.....чи можна спиратися на """"" Платежі понад установлені граничні суми проводяться через банки або небанківські фінансові установи, які в установленому законодавством порядку отримали ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунку, шляхом перерахування коштів з поточного рахунку на поточний рахунок або внесення коштів до банку для подальшого їх перерахування на поточні рахунки."""(((((((((((((((((
Все нормально. Но здесь надо больше беспокоиться за то, как он написал "призначення платежу"., чтоб не вышло так, что он как физ. лицо заплатил за какие-то свои услуги.
В идеале это должно было бы выглядеть так, что фирма "РиК" вносит деньги фирме "Немо" как оплата за ......... через ФИО.
Добрый день! У нашего банка проблемы с безнальными платежами, поэтому мы сняли по чековой сумму зарплаты и сумму на налоги, чтоб оплатить их в другом банке. Но так как у нас есть ещё один счёт в другом банке, налоги мы с него и заплатили, а снятые деньги провели как фин.помощь. Какие последствия будут того, что в чековой и банковской выписке будет указано, что деньги сняты для уплаты налогов, а на самом деле выдали их как фин.помощь???
WS писав:Добрый день! У нашего банка проблемы с безнальными платежами, поэтому мы сняли по чековой сумму зарплаты и сумму на налоги, чтоб оплатить их в другом банке. Но так как у нас есть ещё один счёт в другом банке, налоги мы с него и заплатили, а снятые деньги провели как фин.помощь. Какие последствия будут того, что в чековой и банковской выписке будет указано, что деньги сняты для уплаты налогов, а на самом деле выдали их как фин.помощь???
Как повезет( у меня когда проверяли т осидели с карандашиком сверяли выписки с ордерами и ведомостями( Либо оставить как есть но имет ьсебе в виду что там проблема.. либо переделывайте
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, як бути з розрахунками з підзвітними особами в державній установі? Хочемо придбати проїздний квиток на метро. Як я розумію, це може зробити будь-який співробітник установи, згідно чека, ми складаємо авансовий звіт, а потім (як Пояснило Казначейство), ми маємо йому відшкодувати на зарплатну карту. Як це зробити поетапно?
Здравствуйте пожалуйста подскажите какой инструкцией пользоваться при заполнении авансового отчета?
У меня сотрудник потерял чек, товар купил в супермаркете, есть расходная и налоговая накладные. Могу ли я сделать авансовый отчет без чека? спасибо
Гелена писав:Здравствуйте пожалуйста подскажите какой инструкцией пользоваться при заполнении авансового отчета?
У меня сотрудник потерял чек, товар купил в супермаркете, есть расходная и налоговая накладные. Могу ли я сделать авансовый отчет без чека? спасибо
ПОРЯДОК складання Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 845 від 24.12.2013 http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0104-14
Вроде бы можно приложить бухгалтерскую справку, в случае утери чека.
Гелена писав:Здравствуйте пожалуйста подскажите какой инструкцией пользоваться при заполнении авансового отчета?
ПОРЯДОК складання Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт № 845 від 24.12.2013 http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0104-14
а что это может быть за бухгалтерская справка? № 845 від 24.12.2013-єто не то. Нужно документ, где написано какие документы нужны предоставлять.
а что это может быть за бухгалтерская справка? № 845 від 24.12.2013-єто не то. Нужно документ, где написано какие документы нужны предоставлять.
Документа, в котором четко прописаны доки к ав. отчету не существует. По НКУ - это первичные документы, которые подтверждают понесенные расходы.