Підприємство займається оптовою торгівлею. Касовий реєстратор було зарестровано у січні 2012 року, а роботу по ньому розпочато в квітні 2012 р. Чи необхідно було роздруковувати Z-звіт та робити запис у книзі обліку розрахункових операцій за ті дні, протягом яких не було готівкової виручки і РРО не застосовувався? ДОпоможіть, бо податкова перевірка хоче застосувати штраф за кожен не зроблений Z-звіт за кожен день з січня по квітень по 340грн.
Як можемо відгризтись від них?
КАСОВИЙ РЕЄСТРАТОР РЯТУЙТЕ!!!!!
-
- Профи
- Дякував (ла): 9 разів
-
- Профи
так справа в тому, що підприємство працювато, тільки готівкових розрахунків не здійснювалось взагалі
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 340 разів
- Подякували: 206 разів
с момента регистрации РРО- Z каждый рабочий день, не зависит - была наличка или нет. Выход- только приказ, о том, что не работали. (бухгалтерия может работать, а магазин например по тех причинам закрыт, ремонт проводили)Ан-ия писав:Якщо у вас э касовий апарат и фирма роботала то надо печатать Z- отчет даже пустой.Но подождите если у вас опт какой может быть касовий апарат?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
У мене теж був касовий апарат. Готівки не було. Здавали пусті звіти за місяць, і ніхто ніяких Z-звітів не роздруковував. Коли я принесла апарат на закриття , нічого абсолютно не сказалиАн-ия писав:Якщо у вас э касовий апарат и фирма роботала то надо печатать Z- отчет даже пустой.Но подождите если у вас опт какой может быть касовий апарат?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
Звіт ви який здавали?crazy_kitty89 писав:так справа в тому, що підприємство працювато, тільки готівкових розрахунків не здійснювалось взагалі
-
- Профи
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 340 разів
- Подякували: 206 разів
Фантастика. У меня из-за поломки РРО не сзделали Z (есть акт, что передавали на завод в ремонт), штраф впаяли + админ. И суд не помог.IN_NOCHKA писав:У мене теж був касовий апарат. Готівки не було. Здавали пусті звіти за місяць, і ніхто ніяких Z-звітів не роздруковував. Коли я принесла апарат на закриття , нічого абсолютно не сказалиАн-ия писав:Якщо у вас э касовий апарат и фирма роботала то надо печатать Z- отчет даже пустой.Но подождите если у вас опт какой может быть касовий апарат?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
не плутайте зняття з обліку з перевіркою! таки дійсно пощастило, бо у нас був штраф за те що між з -звітами пройшло 24.год 3 хвилини