Підприємцю повернено фін. допомогу готівкою
-
- Ученик
- Дякував (ла): 2 рази
Підскажіть будь-ласка, чи має право ТОВ повернути готівкою засновнику, який є приватним підприємцем на загальній системі оподаткування, отриману від нього поворотну фінансову допомогу, якщо сума перевищує 10000,00 грн.? Якщо ні, то як це можна зробити? ДЯКУЮ!!!
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 18 разів
Я не впевнена, але я кщо Вас турбує "ограничение" в 10 тис. то видайте цю суму за два рази.
Або ж, якщо у власника відкритий свій рахунок, киньте йому з рахунку ТОВ.
У нас засновник не є ПП-ем, я йому видавала готівкою в один день більше 10 тис. Не пам"ятаю нюансів, але на той момент, це було не заборонено.
Або ж, якщо у власника відкритий свій рахунок, киньте йому з рахунку ТОВ.
У нас засновник не є ПП-ем, я йому видавала готівкою в один день більше 10 тис. Не пам"ятаю нюансів, але на той момент, це було не заборонено.
-
- Ученик
На отримання готівки громадянами, не підприємцями, обмеження 10 тис. не поширюютья. А мене цікавить, чи можна повернути фінансову допомогу ФОПу?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 252 рази
- Подякували: 1128 разів
1 фін доп поступила від засновника-ФОПа чи від засновника-фіз особи?Viktoriia_ писав:Підскажіть будь-ласка, чи має право ТОВ повернути готівкою засновнику, який є приватним підприємцем на загальній системі оподаткування, отриману від нього поворотну фінансову допомогу, якщо сума перевищує 10000,00 грн.? Якщо ні, то як це можна зробити? ДЯКУЮ!!!
2 повернути фін доп неготівкою - перерахувати на карточку, якщо фіз особі, то й на зарплатну можна /сама робила/, а ФОПу, то він повинен мати рахунок чи як мінімум карточку
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 64 рази
- Подякували: 147 разів
недостаточно информации... Ваш лимит кассы...что в Договоре прописано?Viktoriia_ писав:Підскажіть будь-ласка, чи має право ТОВ повернути готівкою засновнику, який є приватним підприємцем на загальній системі оподаткування, отриману від нього поворотну фінансову допомогу, якщо сума перевищує 10000,00 грн.? Якщо ні, то як це можна зробити? ДЯКУЮ!!!
наличку В КАССУ приходовать В 1 ДЕНЬ больше 10 000 нельзя
лучше выдавать ему 2 частями, если вносило ЧАСТНОЕ ЛИЦО
-
- Ученик
Спрасибо, но частей будет очень много, это не удобно.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 707 разів
- Подякували: 353 рази
я так хотіла повертати фін.допомогу мені сказали в банку що не пропустять тому що це зовсім інші цілі а карточка зарплатна ...svitlass писав:1 фін доп поступила від засновника-ФОПа чи від засновника-фіз особи?Viktoriia_ писав:Підскажіть будь-ласка, чи має право ТОВ повернути готівкою засновнику, який є приватним підприємцем на загальній системі оподаткування, отриману від нього поворотну фінансову допомогу, якщо сума перевищує 10000,00 грн.? Якщо ні, то як це можна зробити? ДЯКУЮ!!!
2 повернути фін доп неготівкою - перерахувати на карточку, якщо фіз особі, то й на зарплатну можна /сама робила/, а ФОПу, то він повинен мати рахунок чи як мінімум карточку