Якщо перевірка показує, що на сервері обміну РК нічого для вашого підприємства немає, то там нічого немає (контрагент нічого не відіслав), і проблема тут не в Сонаті

Мне как то позвонил поставщик. Сказали, что только что отправили РК/у них мед/. Очень просили скорее зарегить, т.к.им не хватает лимитаБИЗНЕСМЕН писав:Від'ємні розрахунок коригування до податкової накладної в СОНАТУ "втягуються" від контрагента через сервер ДФС по 4-5 днів, як прискорити? Вналаштуванях - обмін через сервер ДФС.
Мені вчора поставщики скинули рк( у них медок) , вона прийшла десь за години дві. Але й звичайні пн , коли робиш запит затягуються довго 4-5 годин . Раніше так не було, тому я теж так думаю , що це через дфс проблеми, а не з сонатою.FyDD писав:Мне как то позвонил поставщик. Сказали, что только что отправили РК/у них мед/. Очень просили скорее зарегить, т.к.им не хватает лимитаБИЗНЕСМЕН писав:Від'ємні розрахунок коригування до податкової накладної в СОНАТУ "втягуються" від контрагента через сервер ДФС по 4-5 днів, як прискорити? Вналаштуванях - обмін через сервер ДФС.
Пока говорили, я нажал "Проверить почту" и РК зашли.
Так что задержки - это проблема сервера
Я меня был случай- увидев ПН на нас в эл.кабинете, три дня ее вытягивал, сделал пять запросов
а иногда быстро получаешь свои ПН
Бух-облік ведеться по 48 підприємствам, більша частина з них в медку, інша в сонаті - в медок влітають за 5-10 хвилин, в сонату до 5 днів!SonataEvol писав:Розрахунок надходить одразу після того, як контрагент відправить його на обмін до ДФС (за умови, що ви регулярно перевіряєте повідомлення у Сонаті).
Якщо перевірка показує, що на сервері обміну РК нічого для вашого підприємства немає, то там нічого немає (контрагент нічого не відіслав), і проблема тут не в Сонаті.
Я хочу сказати, що це:БИЗНЕСМЕН писав:Бух-облік ведеться по 48 підприємствам, більша частина з них в медку, інша в сонаті - в медок влітають за 5-10 хвилин, в сонату до 5 днів!SonataEvol писав:Розрахунок надходить одразу після того, як контрагент відправить його на обмін до ДФС (за умови, що ви регулярно перевіряєте повідомлення у Сонаті).
Якщо перевірка показує, що на сервері обміну РК нічого для вашого підприємства немає, то там нічого немає (контрагент нічого не відіслав), і проблема тут не в Сонаті.
І Ви хочете сказати що це «зрада сервера ДФС», чи масово обманюють контрагенти тих хто користується сонатою??
Так, звичайно. Адже, прямий обмін позитивними РК та ПН між медком та Сонатою взагалі неможливий, бо сервер ДФС їх блокує (не пропускає), а іншого способу міжпрограмного обміну наразі немає.БИЗНЕСМЕН писав:Вищенаписане стосуеться тільки від'ємні РК!
1. Імпорт ЄСВ до безкоштовної Сонати був закритий ще півтора роки тому десь.Нина1801 писав:Доброго дня!Сьогодні не можу відправити звіт по ЄСВ,сформований у Фрізвіті.Причина-сертифікат.Ніяких змін не було,ще можна безкоштовно відправляти цей звіт?
Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”