обмен электронными накладными

Подання звітності в електронному вигляді
Любознательная
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 2407 разів

Повідомлення Любознательная »

Buhg88 писав:Может кто подскажет что делать ?

1 В январе зарег.в ЕРНН налоговые неплательщику. Выясняется сегодня ,что он плательщик.
2. Что делать ? как ту убрать а новую выдать.?
Ту НН, которая на неплательщика - просто не считать (типа, неправильная). Не отражать ни в какой отчетности.
А зарегистрировать правильную НН можно попробовать таким методом, как сегодня поделилась одна бухгалтер. Только надо пробовать с НОВЫМ номером НН, но той же датой (по "первому из событий").

От: 12 февраля 2015 г. 12:40:02
Дівчатка, не знаю чи ще комусь потрібно, але ділюся свіжою інфою щодо реєстрації запізнілих ПН буквально вчора зареєструвала ПН за 16.01.15. Потрібно спочатку скинути запізнілу ПН якщо отримаєте відповідь ДОКУМЕНТ ЗБЕРЕЖЕНО, АЛЕ НЕ ПРИЙНЯТО.
ДОКУМЕНТ БУДЕ ПРИЙНЯТО У РАЗІ ВИКОНАННЯ НАВЕДЕНИХ НИЖЧЕ УМОВ.

Виявлені помилки:
Попередження - податкову накладну виписано за минулий період (26 днів від дати реєстрації).
Попередження - для прийняття документу, Вам необхідно надати розрахунок коригування податкової накладної до 0:00 12.02.2015.
Після цього терміну Ви отримаєте повідомлення про прийняття або неприйняття документу.
Відправник: Єдине вікно подання електронної звітності 'ДФС України', версія 2.2.6.4

Тоді до цієї ПН в цей же день робите РК нульовий, тобто в одній строкі + в другій -, щоб загальний РК був 0 і кидаєте на реєстрацію. Вчора так зробила і все вийшло зареєструвати!!!

http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst9291p204.aspx

vvmin
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення vvmin »

MAXIMA писав: vvmin, спасибо что ответили. Скажите как Вы технически делаете? Каждый день запити формируете без кодов поставщиков? Или получаете электронную НН и по каждой НН делаете запит?
22 я имела ввиду 22 запита по количеству рабочих дней в месяце.
Запит за кожен день, включаючи вихідні та святкові дні.
Якщо Витяг не надійшов, повторний запит за цей день.
Запит на конкретну ПН, якщо автоматом не затягнуло ПН разом з Витягом і при цьому не знайшлося цієї ПН у електронній пошті (якщо знахожу, то підкидаю вручну у відповідний підкаталог кататалога dir_receive).

Buhg88
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 12 разів

Повідомлення Buhg88 »

ArinaArina писав:
Buhg88 писав:Может кто подскажет что делать ?

1 В январе зарег.в ЕРНН налоговые неплательщику. Выясняется сегодня ,что он плательщик.
2. Что делать ? как ту убрать а новую выдать.?
а дата налоговой какая? не принимает реестр НН старше 15 дней. чем покупатели раньше думали?
дата налоговой начало января и не одна. Мне в октябре вернулся отчет из-за того ,что они не плательщ. я и убрала их в неплательщ. А сейчас выясняется что , с ноября они опять плательщики .и хотят чтобы переделать за весь период. ну весь период я еще боюсь даже смотреть туда , а вот январь надо по свежему исправить . попробую как выше написали

Arfa
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 193 рази
Подякували: 59 разів

Повідомлення Arfa »

ArinaArina писав:
Ксенія писав:
ArinaArina писав: тоді із 1С в медок
Вибачте за наглость , а де в 1С знайти запит? Відразу ж пояснюю, чому питаю, не для себе, а для покупця не можу через Медок онлайн відправити йому податкову.Цілу годину пояснювала, що можу і не відправляти, а просто треба зробити запит і все. Требують, щоб розказала де цей запит.
Звіти - регламентовані звіти - первинні податкові документи - запит до загального реєстру
А в 1С7 возможно сделать запрос в ЕДРПН и импортировать в демо-медок?

SkodnaYA
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 471 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення SkodnaYA »

Спасите, помогите.
отправила НН на регистрацию, а у меня ее не приняли, пишут: Умовне позначення одиниці вимірювання (шт.) не відповідає значенню для коду (2009) із довідника КСПОВО (шт).
а у меня везде шт - код 2009. Я что-то не так делаю? и как мне выйти из этой ситуации?

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

SkodnaYA писав:Спасите, помогите.
отправила НН на регистрацию, а у меня ее не приняли, пишут: Умовне позначення одиниці вимірювання (шт.) не відповідає значенню для коду (2009) із довідника КСПОВО (шт).
а у меня везде шт - код 2009. Я что-то не так делаю? и как мне выйти из этой ситуации?
ну прочитали б в форуме, что ли... обычно это шт нужно без точки, тогда все нормально проходит.. отака штука выходит..

SkodnaYA
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 471 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення SkodnaYA »

Мания величия #smile3# Думала только у меня такая проблема.

rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

SkodnaYA писав:Мания величия #smile3# Думала только у меня такая проблема.
та не, это у многих, просто у кого-то раньше эта штука вылазит, у кого-то позже...кто когда вплотную с этим сталкивается..

Denis@@@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 922 рази
Подякували: 109 разів

Повідомлення Denis@@@ »

Добрый день! Мне в медке пришли не все НН. Хотя они зарегестрированы. Я проверил через Витяг. Как мне их получить?

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

Denis@@@ писав:Добрый день! Мне в медке пришли не все НН. Хотя они зарегестрированы. Я проверил через Витяг. Как мне их получить?
в запросе на вытяг ставится галочка внизу: получить НН

Відповісти

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”