Було раніше подібне... Я просто видалила в корзину ці накладні, відправила запит на зареєстровані накладні і посчтавила відмітку отримати з ЄРПН - деякі втяглися як потрібно після цього. Спрбуйте, може і у вас вийде.Inna Medvetska писав:це у всіх такий глюк в медку чи тільки в мене? вчора реєструвала ПН, по трьох не прийшли квитанції. сьогодні відправила повторно, квитанції прийшли, але я їх бачу тільки коли відкриваю саму ПН. а в реєстрі при цьому в колонці Статус взагалі порожньо і галочки в колонці Реєстрація в ЄРПН нема
«M.E.Doc» − отправка отчётов
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
у мене таке перший разTasa писав:Було раніше подібне... Я просто видалила в корзину ці накладні, відправила запит на зареєстровані накладні і посчтавила відмітку отримати з ЄРПН - деякі втяглися як потрібно після цього. Спрбуйте, може і у вас вийде.Inna Medvetska писав:це у всіх такий глюк в медку чи тільки в мене? вчора реєструвала ПН, по трьох не прийшли квитанції. сьогодні відправила повторно, квитанції прийшли, але я їх бачу тільки коли відкриваю саму ПН. а в реєстрі при цьому в колонці Статус взагалі порожньо і галочки в колонці Реєстрація в ЄРПН нема
-
Спеціаліст M.E.Doc ГК ІС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
Іринка писав:В медку приходило повідомлення і на сайті теж висіло обновлення, а сьогодні його вже немаєtobiss писав:На офіційному сайті розробника немає 126 оновлення.
все мы люди, скорей всего где-то что-то зазбоило #smile3# .
И насколько я понял обновление не стало.
Вот если бы была обратная ситуация, вот тут уже была бы другая история и возможно не совсем приятная...
Все хорошо, что хорошо кончается#ok#
-
Aj
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1415 разів
- Подякували: 777 разів
Добрый день!!!
Медок предлагает обновится до 10.01.124, соглашаюсь, а в окне обновлений пусто - это как???? И на сайте последняя версия 10.01.123. У кого-то такое есть??
Медок предлагает обновится до 10.01.124, соглашаюсь, а в окне обновлений пусто - это как???? И на сайте последняя версия 10.01.123. У кого-то такое есть??
-
buhgalter Tanya
- Высший разум

- Дякував (ла): 1255 разів
- Подякували: 515 разів
тоже самое..только вот тоже хотела на форуме спросить.Aj писав:Добрый день!!!
-
ar4ik
- Гигант Мысли

- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40709 разів
-
Спеціаліст M.E.Doc ГК ІС
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 164 рази
- Подякували: 904 рази
Обновление будет, сейчас его подготавливают.
Пока прошу не паниковать и немного подождать.
Как только его опубликуют на сайте медка, тогда можно будет смело обновляться, а пока прошу подождать
Пока прошу не паниковать и немного подождать.
Как только его опубликуют на сайте медка, тогда можно будет смело обновляться, а пока прошу подождать