Большое спасибо)) не могла найти никакой официальной информации)SonataEvol писав:Раніше можна було, а тепер вже нізя:
"Звертаємо увагу, що для подання Звіту в електронному вигляді за новими формами та згідно із затвердженим форматом (стандартом) платникам єдиного внеску у разі відсутності діючого Договору про визнання електронних документів (J/F1391004) з відповідним територіальним органом ДФС необхідно укласти такий Договір. "
До отримання другої позитивної квитанції на Договір нічого не зможете подати.
Заява про приєднання до Договору в електронному вигляді
-
julia.shundiak1992
- Гений

- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 63 рази
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
julia.shundiak1992 писав:Большое спасибо)) не могла найти никакой официальной информации)SonataEvol писав:Раніше можна було, а тепер вже нізя:
"Звертаємо увагу, що для подання Звіту в електронному вигляді за новими формами та згідно із затвердженим форматом (стандартом) платникам єдиного внеску у разі відсутності діючого Договору про визнання електронних документів (J/F1391004) з відповідним територіальним органом ДФС необхідно укласти такий Договір. "
До отримання другої позитивної квитанції на Договір нічого не зможете подати.
Вот официально, новость от 24.06.2016, на сайте ГФС:
Звертаємо увагу, що для подання Звіту в електронному вигляді за новими формами та згідно із затвердженим форматом (стандартом) платникам єдиного внеску у разі відсутності діючого Договору про визнання електронних документів (J/F1391004) з відповідним територіальним органом ДФС необхідно укласти такий Договір.
Добрый день!
Подольская инспекция в г. Киеве.
Пришлось в срочном порядке менять ключи и теперь никак новый договор не могу заключить. Старый разорван, а на новый приходит квитанция 2 такого содержания:
Квитанція №2
Підприємство: ********* ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "**********************************"
Документ: J1391004 Договір про визнання електронних документів 265600********J1391004100000000110720162656.XML
Реєстраційний номер документу: 9118350495
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Недостовiрна iнформацiя про посадову особу контролюючого органу, в особi якої укладається Договiр
П.5.3. роздiлу III iнструкцiї з пiдготовки та подання податкових документiв в електронному виглядi засобами телекомунiкацiйного зв'язку, затверджений наказом ДПА України вiд 10.04.2008 № 233, зареєстрований в Мiнюстi України 16.04.2008 № 320/15011
п.5.3. Роздiлу III Iнструкцiї - платник податкiв, ознайомившись з редакцiєю договору, заповнює необхiднi реквiзити. (Код: 3)
Відправник: Центральний портал прийому звітності ДФС України, версія 2.2.9.6
Я больше не могу, на сайте ДФС стоит Твердохлеб Марина Юрьевна, квитанция отрицательная, в налоговой говорят по телефону, что есть И.О. начальника Крупнова Елена Юрьевна, и опять то же самое отрицательная квит 2, с той же формулировкой, уже писал с разными капслоками и т.д. с тем же результатом, а завтра уже налоговую надо регистрировать по сроку.
И где смотреть что у них там происходит?? И что делать?
Подольская инспекция в г. Киеве.
Пришлось в срочном порядке менять ключи и теперь никак новый договор не могу заключить. Старый разорван, а на новый приходит квитанция 2 такого содержания:
Квитанція №2
Підприємство: ********* ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "**********************************"
Документ: J1391004 Договір про визнання електронних документів 265600********J1391004100000000110720162656.XML
Реєстраційний номер документу: 9118350495
ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.
При необхідності виправте документ та відправте його знову.
Виявлені помилки:
Недостовiрна iнформацiя про посадову особу контролюючого органу, в особi якої укладається Договiр
П.5.3. роздiлу III iнструкцiї з пiдготовки та подання податкових документiв в електронному виглядi засобами телекомунiкацiйного зв'язку, затверджений наказом ДПА України вiд 10.04.2008 № 233, зареєстрований в Мiнюстi України 16.04.2008 № 320/15011
п.5.3. Роздiлу III Iнструкцiї - платник податкiв, ознайомившись з редакцiєю договору, заповнює необхiднi реквiзити. (Код: 3)
Відправник: Центральний портал прийому звітності ДФС України, версія 2.2.9.6
Я больше не могу, на сайте ДФС стоит Твердохлеб Марина Юрьевна, квитанция отрицательная, в налоговой говорят по телефону, что есть И.О. начальника Крупнова Елена Юрьевна, и опять то же самое отрицательная квит 2, с той же формулировкой, уже писал с разными капслоками и т.д. с тем же результатом, а завтра уже налоговую надо регистрировать по сроку.
И где смотреть что у них там происходит?? И что делать?
Таки я уже и так подписывал, и сяк, и все им не нравится.Камила писав:там сейчас и.о подписывает , начальник в отпуске .Звоните узнавайте .
в.о. начальника ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м.Києві, Крупнова Олена Юріївна
Но должность у меня не редактируется, только ФИО можно ввести. Ни твердохлеб, ни крупнова не срабатывают!!
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
У таких випадках завжди треба телефонувати до ДПІ та питати, кого саме вказати у договорі. Пробувати різні варіанти ви будете дуже довго, зважаючи на 5 днів.salievan писав:Таки я уже и так подписывал, и сяк, и все им не нравится.Камила писав:там сейчас и.о подписывает , начальник в отпуске .Звоните узнавайте .
в.о. начальника ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м.Києві, Крупнова Олена Юріївна
Но должность у меня не редактируется, только ФИО можно ввести. Ни твердохлеб, ни крупнова не срабатывают!!
Посаду редагувати і не треба.
ПС. Причому деякі ДПІ дуже викаблучуються з цього приводу. Одні хочуть ініціали, інші - повне ПІБ, треті вередують, що не поставили крапки після ініціалів. Тому розпитуйте детально.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
I...
- Мудрец

- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 39 разів
_________________________________________________________________________________SonataEvol писав:У таких випадках завжди треба телефонувати до ДПІ та питати, кого саме вказати у договорі. Пробувати різні варіанти ви будете дуже довго, зважаючи на 5 днів.salievan писав:Таки я уже и так подписывал, и сяк, и все им не нравится.Камила писав:там сейчас и.о подписывает , начальник в отпуске .Звоните узнавайте .
ПС. Причому деякі ДПІ дуже викаблучуються з цього приводу. Одні хочуть ініціали, інші - повне ПІБ, треті вередують, що не поставили крапки після ініціалів. Тому розпитуйте детально.
Обратите внимание на почтовый ящик,который используете. Я договор отсылала 9 раз. пока шепотом по телефону мне предложили поменять .ru на другой))))) а причины непринятия договора писали каждый раз разные))))#rtfm# #rtfm# #rtfm#
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
Якщо проблема у поштовій скриньці, тоді помилка у квитанції каже про "некоректну адресу".
Соната - просте та зручне подання звітності
Та ні, в нас укр.нет, податкова не бере слухавку, от блін, що ж робити, я зараз поза межами України, економіст там на місці нічого не розуміє....I... писав:_________________________________________________________________________________SonataEvol писав:У таких випадках завжди треба телефонувати до ДПІ та питати, кого саме вказати у договорі. Пробувати різні варіанти ви будете дуже довго, зважаючи на 5 днів.salievan писав: Таки я уже и так подписывал, и сяк, и все им не нравится.
Обратите внимание на почтовый ящик,который используете. Я договор отсылала 9 раз. пока шепотом по телефону мне предложили поменять .ru на другой))))) а причины непринятия договора писали каждый раз разные))))#rtfm# #rtfm# #rtfm#
-
Inna Medvetska
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
у мене сьогодні останній день діють старі ключі і я вже отримала нові.
в медку сказали, що якщо ще дійсні старі ключі, то можна відправити повідомлення про реєстрацію ЄЦП замість договору. Повідомлення я повинна підписати вже новими ключами, так? І що потрібно вказувати в колонці посада, якщо в мене підпис директор+ печатка. ну директор то зрозуміло, а з печаткою як бути?
в медку сказали, що якщо ще дійсні старі ключі, то можна відправити повідомлення про реєстрацію ЄЦП замість договору. Повідомлення я повинна підписати вже новими ключами, так? І що потрібно вказувати в колонці посада, якщо в мене підпис директор+ печатка. ну директор то зрозуміло, а з печаткою як бути?