у мене працює ) правда зайти можу тільки ч/з Хромsvetabez писав:Кабинет у меня только не работает?
Електронний кабінет
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
-
- Ученик
- Дякував (ла): 3 рази
У нас все складно, на юрадресу як прийде лист, ніхто не побачить, а телефон тільки засновника вказаний, бо нема працівників і зп. Вирішила, поки не побачу в кабінеті пеню чи недоїмку, нічого не робитипідрахуй писав:в мене була схожа ситуація з ЄСВ, нічого не видно в кабінеті до поки інспектор руцями там щось не зробила і я побачив, але то було тільки після ППР. Вони здебільшого дзвонять й просять зайти до них по акти та ППР.tempernice писав:А як тепер приходять ППР, звичайним листом? А електронному кабінеті я не побачу сум штрафів, я так розумію?
Рік тому було працював на іншому підприємстві, так там після подання звітів принаймні нарахування по ПДФО та ВЗ відображалось, як "нарахування", у новому вже другий рік (дивлюсь в кабінеті) нічого не показує, тільки зарахування коштів, потім в кінці року списується все і все...)))
-
- Оракул
- Дякував (ла): 106 разів
- Подякували: 32 рази
Тоже не могу зайти#g_cray2# Виникла помилка при передачі запиту на сервер ЦСК за протоколом HTTP(5)
-
- Ученик
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
Та же картина. Но налог.накладные, отправленные на регистрацию вчера в 13:00 зарегили-пришли квитанции через медок, а те что отправлены вчера после 18:00 - еще квитанций нет.Поля-Полина писав:Тоже не могу зайти#g_cray2# Виникла помилка при передачі запиту на сервер ЦСК за протоколом HTTP(5)
-
- Ученик
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
Зашла только что в кабинет. Все вчерашние подат.накл. зарегистрированы.belady писав:Та же картина. Но налог.накладные, отправленные на регистрацию вчера в 13:00 зарегили-пришли квитанции через медок, а те что отправлены вчера после 18:00 - еще квитанций нет.Поля-Полина писав:Тоже не могу зайти#g_cray2# Виникла помилка при передачі запиту на сервер ЦСК за протоколом HTTP(5)