Угу. Тільки ж людям треба ЗАРАЗ подавати лікарняні і все таке...
«Єдине вікно подання електронної звітності» і не тільки
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 569 разів
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його волячих жилах
Козацька кров клекоче і гуде!
- Андрій61
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
Наш ФСС с ТВП сообчил, что будет ориентироваться по ДЕКАБРЬСКОМУ ОТЧЁТУ В ПФ ...........Capitoshechka писав: ↑23 лютого 2021, 09:25Угу. Тільки ж людям треба ЗАРАЗ подавати лікарняні і все таке...
Может и где-то у ЦЕНТРАЛЬНОГО ФСС с ТВП выложена такая инфа для всей страны...........
There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14220 разів
- Подякували: 28050 разів
Угу...Capitoshechka писав: ↑23 лютого 2021, 09:25Угу. Тільки ж людям треба ЗАРАЗ подавати лікарняні і все таке...
3. Установити, що Податковий розрахунок за формою, затвердженою цим наказом, перший раз подається за I квартал 2021 року.

-
- Высший разум
Да знаємо ми все це... Проблема лише в тому, що в нашій державі права півкуля головного мозку не знає, про що думає ліва.
Є, наприклад, такий нюанс - без подання довідкової єдиної звітності – лікарняних від ФСС не буде!!!
За позицією ФСС, для недопущення порушення прав застрахованих осіб на своєчасне отримання виплат Мінфіном було запроваджено Розрахунок та додатки до нього, що містять персоніфіковані відомості, з типом «Звітний» як «Довідковий»
....Також Ганна Харченко звернула увагу на зміну порядку подання звітності про нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, яка набула чинності з 01 січня 2021 року. Зокрема, передбачено щоквартальне подання звітності про нарахування єдиного внеску замість щомісячної звітності (наказ Мінфіна від 15.12.2020 р. №773).
Таким чином, задля недопущення порушення прав застрахованих осіб на своєчасне отримання виплат, Міністерством фінансів було запроваджено Розрахунок та додатки до нього, що містять персоніфіковані відомості, з типом «Звітний» як «Довідковий».
Відповідно до листа Мінфіна від 27.01.2021 р. №11220-02-62/2362, Розрахунок та додатки до нього з типом «Звітний» як «Довідковий» подаються роботодавцем у разі необхідності призначення застрахованим особам поза межами звітного щоквартального періоду пенсій, матеріального забезпечення або страхових виплат. Така звітність подається виключно по тим особам, яким необхідно призначити виплати.
- Яков
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 14220 разів
- Подякували: 28050 разів
Да и ми знаємо все це... И про нюансы. И что? От позиции ФСС, от моей или Вашей позиции НИКАК не изменится возможность или НЕвозможность сдачи Розрахунків за 1 квартал 2021. Только с 1 апреля!!!Capitoshechka писав: ↑23 лютого 2021, 11:51Да знаємо ми все це... Проблема лише в тому, що в нашій державі права півкуля головного мозку не знає, про що думає ліва.
Є, наприклад, такий нюанс - без подання довідкової єдиної звітності – лікарняних від ФСС не буде!!!
А насчёт мозгов... Я не думаю, что так сделано только по тупости — это сделано СПЕЦИАЛЬНО, для того, чтобы не могли подавать довідкову єдину звітність до 1 апреля (за январь, за февраль, за март);
Для ФОПов, которые "закрылись" в январе, феврале 2021 и которые не платили ЕСВ, т.к. за них платил работодатель (не меньше, чем с 6000грн), — тоже не смогут подать ликвидационную отчётность:
ФОПы на ОСН в месячный срок от даты прекращения, пока работодатель не сдаст свою квартальную отчётность в апреле-начале мая
ФОПы на ЕН в апреле — до тех пор, пока работодатель не сдаст свою квартальную отчётность в апреле-начале мая.
И т.д.
Их "цели" я вижу такими:
"сэкономить" бюджетные деньги в январе-марте, затянуть выплаты допомог;
возможность привлечь к ответственности ФОПов за нарушение сроков сдачи отчётности (в случае ликвидации);
показать в какой-то своей придуманной "отчётности" — ах, какие мы молодцы, что придумали такие объединённые чудо-юдо отчёты, всем нравится, все сдают, вот, смотрите, какие цифры по количеству сдавших, всё стало намного проще, о чём мы и говорили...

-
- Высший разум
А я все таки думаю, що в цьому випадку ТУПІСТЬ стоїть на першому місці. А вже далі йде все інше. Бо вже не перший рік спостерігаю за аналогічними ситуаціями.Яков писав: ↑23 лютого 2021, 12:14Да и ми знаємо все це... И про нюансы. И что? От позиции ФСС, от моей или Вашей позиции НИКАК не изменится возможность или НЕвозможность сдачи Розрахунків за 1 квартал 2021. Только с 1 апреля!!!
А насчёт мозгов... Я не думаю, что так сделано только по тупости — это сделано СПЕЦИАЛЬНО, для того, чтобы не могли подавать довідкову єдину звітність до 1 апреля (за январь, за февраль, за март);
-
- Высший разум

Перелік змін та доповнень (версія 1.29.6.0) (станом на 26.02.2021)
Нові версії документів:
1.На виконання вимог наказу Міністерства фінансів України від 02.12.2020 року № 734 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України» додано нові версії документів:
• F/J 1201011 - Податкова накладна;
• F/J 1201111 - Додаток 1 до податкової накладної. Додаток до податкової накладної;
• F/J 1201211 - Додаток 2 до податкової накладної. Розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної.
2.З метою забезпечення приймання та обробки Податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи (наказ Міністерства фінансів України 19 червня 2015 року № 578 (у редакції наказу Міністерства фінансів України 09 грудня 2020 року № 752)) додано нові версії документів:
• J0103804 - Податкова декларація платника єдиного податку четвертої групи;
• J0138104 - Додаток до Податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи. Відомості про наявність земельних ділянок.
3. З урахуванням змін до наказу Міністерства фінансів України 14 липня 2017 року № 637 «Про затвердження Порядку функціонування Електронного кабінету» включено наступні версії документів:
• F/J 1391602 - Заява про бажання отримувати документ через Електронний кабінет;
• F/J 1391702 - Заява про відмову отримувати документ через Електронний кабінет.
4. У відповідності до форм, які опубліковано на сайті Державної служби статистики України додано нові версії документів:
• S0300703 - № 7-ПВ (один раз на чотири роки). Звіт про заробітну плату за професіями окремих працівників (наказ Держстату 17.06.2020 № 183);
• S0500910 - 9-ЗЕЗ (квартальна). Звіт про експорт-імпорт послуг (наказ Держстату 17.06.2020 № 182);
• S2702314 - № 24 (річна). Звіт про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (наказ Держстату від 10.05.2019 № 148)
Довідники вводу:
1. spr_sti.xml – "Довідник податкових інспекцій" - станом на 26.02.2021 року
1.На виконання вимог наказу Міністерства фінансів України від 02.12.2020 року № 734 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України» додано нові версії документів:
• F/J 1201011 - Податкова накладна;
• F/J 1201111 - Додаток 1 до податкової накладної. Додаток до податкової накладної;
• F/J 1201211 - Додаток 2 до податкової накладної. Розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної.
2.З метою забезпечення приймання та обробки Податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи (наказ Міністерства фінансів України 19 червня 2015 року № 578 (у редакції наказу Міністерства фінансів України 09 грудня 2020 року № 752)) додано нові версії документів:
• J0103804 - Податкова декларація платника єдиного податку четвертої групи;
• J0138104 - Додаток до Податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи. Відомості про наявність земельних ділянок.
3. З урахуванням змін до наказу Міністерства фінансів України 14 липня 2017 року № 637 «Про затвердження Порядку функціонування Електронного кабінету» включено наступні версії документів:
• F/J 1391602 - Заява про бажання отримувати документ через Електронний кабінет;
• F/J 1391702 - Заява про відмову отримувати документ через Електронний кабінет.
4. У відповідності до форм, які опубліковано на сайті Державної служби статистики України додано нові версії документів:
• S0300703 - № 7-ПВ (один раз на чотири роки). Звіт про заробітну плату за професіями окремих працівників (наказ Держстату 17.06.2020 № 183);
• S0500910 - 9-ЗЕЗ (квартальна). Звіт про експорт-імпорт послуг (наказ Держстату 17.06.2020 № 182);
• S2702314 - № 24 (річна). Звіт про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (наказ Держстату від 10.05.2019 № 148)
Довідники вводу:
1. spr_sti.xml – "Довідник податкових інспекцій" - станом на 26.02.2021 року
P.S. Оновленого ЄСВ так і немає... Так шо чекати його в інших програмах (СОНАТАХ, МЕДКАХ, АРТ-ЗВІТАХ і т.п.) найближчими днями - марна справа...
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1437 разів
Він стартує 1 квітня. У Сонаті до того часу буде впроваджений. А раніше подати його все-одно не вийде.Capitoshechka писав: ↑01 березня 2021, 13:14P.S. Оновленого ЄСВ так і немає... Так шо чекати його в інших програмах (СОНАТАХ, МЕДКАХ, АРТ-ЗВІТАХ і т.п.) найближчими днями - марна справа...
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
- Высший разум
Я вкурсі. Це просто шоб дурні питання не задавали: А чому немає? А коли буде? А мені тре лікарняні і т.п....SonataEvol писав: ↑01 березня 2021, 13:24Він стартує 1 квітня. У Сонаті до того часу буде впроваджений. А раніше подати його все-одно не вийде.