Департамент кіберполіції наполегливо рекомендував всім користувачам на час проведення слідчих дій припинити використання M.E.Doc і вимкнути комп'ютери, на яких вона встановлена.
Соната - просте та зручне подання звітності https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник: https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
elbuh писав:Передовые антивирусные компании неделю искали и не находили угрозы и только вчера начали находить. Так что на момент ответа на вопрос весь мир считал так же ошибочно как и я ))))
Поліція, Microsoft, Eset писали про наявність вірусу у Медку ще 27-28 числа. Отже, "весь світ" як раз вважав не так, як ви. Типово для вас обирати для аргументів тільки ту інформацію, яка вам підходить.
Історія останнього тижня:
- медок, у вас вірус у програмі
- то не правда, вимкніть антивірус
- та ні, у мене файли зашифрувалися
- ми тут ні до чого, то збіг
- але ж навіть у поліції пишуть, що у медку таки є віруси у оновленнях
- то наклеп, наші оновлення безпечні
- але ж антивіри почали видаляти файли медка і нічого не запускається
- ... у одному з оновлень був вірус, але у інших все ОК
- але ж ви раніше казали, що ваші оновлення цілком безпечні!
- ми помилялися, чого ви взагалі причепилися?
И не один антивирусник как и мы до вчера не находил проблем в 189 обновление. Если все об этом знали наверное антивирусники начали бы находить раньше. И хватит выдавать желаемое за действительное.
We examined all M.E.Doc updates that were released during 2017, and found that there are at least three updates that contained the backdoored module:
01.175-10.01.176, released on 14th of April 2017
01.180-10.01.181, released on 15th of May 2017
01.188-10.01.189, released on 22nd of June 2017
Caramelka писав:Пожалуйста подскажите, если ключи Медка, в каких программах я могу еще отправлять отчеты и регистрировать НН? Например, в Сонате могу?
можете в E-DOC нам её давно предлагали, но перешли совсем не давно. Кстати, вы можете использовать ключи ИДД Миндоходов, которые выдаются бесплатно, если вдруг с вашими проблемы
SonataEvol писав:
Поліція, Microsoft, Eset писали про наявність вірусу у Медку ще 27-28 числа. Отже, "весь світ" як раз вважав не так, як ви. Типово для вас обирати для аргументів тільки ту інформацію, яка вам підходить.
Історія останнього тижня:
- медок, у вас вірус у програмі
- то не правда, вимкніть антивірус
- та ні, у мене файли зашифрувалися
- ми тут ні до чого, то збіг
- але ж навіть у поліції пишуть, що у медку таки є віруси у оновленнях
- то наклеп, наші оновлення безпечні
- але ж антивіри почали видаляти файли медка і нічого не запускається
- ... у одному з оновлень був вірус, але у інших все ОК
- але ж ви раніше казали, що ваші оновлення цілком безпечні!
- ми помилялися, чого ви взагалі причепилися?
И не один антивирусник как и мы до вчера не находил проблем в 189 обновление. Если все об этом знали наверное антивирусники начали бы находить раньше. И хватит выдавать желаемое за действительное.
We examined all M.E.Doc updates that were released during 2017, and found that there are at least three updates that contained the backdoored module:
Вы на дату посмотрите. Как раз вчера. Пошла спам атака представителей конкурентного ПО
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
Tanyasa писав:куда бежать искать кого-то вместо Медка?
Я працював і з Медком, і з Сонатою, і з АртЗвіт, і з ІВК.
По зручності, оперативності оновлень, консультативна підтримка, комбінації ціна/якість, осмілюсь написати свій рейтинг:
1. МЕДОК (без врахування віруса Петя)
2. АртЗвітПлюс (на маленьких моніторах ноутів дуже важко працювати з вікнами).
3. Соната.
4. ІВК (ужас).
SonataEvol писав:Департамент кіберполіції наполегливо рекомендував всім користувачам на час проведення слідчих дій припинити використання M.E.Doc і вимкнути комп'ютери, на яких вона встановлена.
А еще, департамент, сказал, что бы все бухгалтера Украины, показали это объявление своим директорам#rtfm# и шли в отпуск..или на море...или кто куда... после того, конечно, как выключат компьютера и получать денежную компенсацию...за НЕРВЫ#bye#
Caramelka писав:Пожалуйста подскажите, если ключи Медка, в каких программах я могу еще отправлять отчеты и регистрировать НН? Например, в Сонате могу?
можете в E-DOC нам её давно предлагали, но перешли совсем не давно. Кстати, вы можете использовать ключи ИДД Миндоходов, которые выдаются бесплатно, если вдруг с вашими проблемы
Ключей миндох нет. А смысл их получать, если договор 5 раб.дней. Мы с диром решили, что ждем решения с Медком. Думаем будет принято решение о форс-мажоре и продлении сроков. Каких то рекомендаций наконец.....#hunter# #hunter# #hunter# Вроде следующая атака. Сбербанк повыключали компы.#wall# #wall# #wall# Я в отпуск до вторника. Всем спасибо!!!#hiya#
elbuh писав:
Вы на дату посмотрите. Как раз вчера. Пошла спам атака представителей конкурентного ПО