Департамент кіберполіції наполегливо рекомендував всім користувачам на час проведення слідчих дій припинити використання M.E.Doc і вимкнути комп'ютери, на яких вона встановлена.
"Також необхідно змінити свої паролі і електронні цифрові підписи у зв'язку з тим, що ці дані могли бути скомпрометовані", - йдеться в повідомленні.
«M.E.Doc» − отправка отчётов
- SonataEvol
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1445 разів
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
elbuh писав:И не один антивирусник как и мы до вчера не находил проблем в 189 обновление. Если все об этом знали наверное антивирусники начали бы находить раньше. И хватит выдавать желаемое за действительное.SonataEvol писав:Поліція, Microsoft, Eset писали про наявність вірусу у Медку ще 27-28 числа. Отже, "весь світ" як раз вважав не так, як ви. Типово для вас обирати для аргументів тільки ту інформацію, яка вам підходить.elbuh писав:Передовые антивирусные компании неделю искали и не находили угрозы и только вчера начали находить. Так что на момент ответа на вопрос весь мир считал так же ошибочно как и я ))))
Історія останнього тижня:
- медок, у вас вірус у програмі
- то не правда, вимкніть антивірус
- та ні, у мене файли зашифрувалися
- ми тут ні до чого, то збіг
- але ж навіть у поліції пишуть, що у медку таки є віруси у оновленнях
- то наклеп, наші оновлення безпечні
- але ж антивіри почали видаляти файли медка і нічого не запускається
- ... у одному з оновлень був вірус, але у інших все ОК
- але ж ви раніше казали, що ваші оновлення цілком безпечні!
- ми помилялися, чого ви взагалі причепилися?
см. тут
We examined all M.E.Doc updates that were released during 2017, and found that there are at least three updates that contained the backdoored module:
01.175-10.01.176, released on 14th of April 2017
01.180-10.01.181, released on 15th of May 2017
01.188-10.01.189, released on 22nd of June 2017
- elbuh
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Не хотите ли пообщаться сам с собой:
SonataEvol писав:У самому оновленні 189 немає нічого кримінального, я гадаю. Дірки, стрьомні закладки та бекдори впроваджені у медку значно раніше.
SonataEvol писав: А на ваші слова, між іншим, орієнтуються сотні користувачів.
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
trofimenko.elena
- Знаток
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 9 разів
можете в нам её давно предлагали, но перешли совсем не давно. Кстати, вы можете использовать ключи ИДД Миндоходов, которые выдаются бесплатно, если вдруг с вашими проблемыCaramelka писав:Пожалуйста подскажите, если ключи Медка, в каких программах я могу еще отправлять отчеты и регистрировать НН? Например, в Сонате могу?
- elbuh
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Вы на дату посмотрите. Как раз вчера. Пошла спам атака представителей конкурентного ПОopz писав:elbuh писав:И не один антивирусник как и мы до вчера не находил проблем в 189 обновление. Если все об этом знали наверное антивирусники начали бы находить раньше. И хватит выдавать желаемое за действительное.SonataEvol писав: Поліція, Microsoft, Eset писали про наявність вірусу у Медку ще 27-28 числа. Отже, "весь світ" як раз вважав не так, як ви. Типово для вас обирати для аргументів тільки ту інформацію, яка вам підходить.
Історія останнього тижня:
- медок, у вас вірус у програмі
- то не правда, вимкніть антивірус
- та ні, у мене файли зашифрувалися
- ми тут ні до чого, то збіг
- але ж навіть у поліції пишуть, що у медку таки є віруси у оновленнях
- то наклеп, наші оновлення безпечні
- але ж антивіри почали видаляти файли медка і нічого не запускається
- ... у одному з оновлень був вірус, але у інших все ОК
- але ж ви раніше казали, що ваші оновлення цілком безпечні!
- ми помилялися, чого ви взагалі причепилися?
см. тут
We examined all M.E.Doc updates that were released during 2017, and found that there are at least three updates that contained the backdoored module:
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
-
Sancho Panza
- Высший разум

- Дякував (ла): 143 рази
- Подякували: 341 раз
Я працював і з Медком, і з Сонатою, і з АртЗвіт, і з ІВК.Tanyasa писав:куда бежать искать кого-то вместо Медка?
По зручності, оперативності оновлень, консультативна підтримка, комбінації ціна/якість, осмілюсь написати свій рейтинг:
1. МЕДОК (без врахування віруса Петя)
2. АртЗвітПлюс (на маленьких моніторах ноутів дуже важко працювати з вікнами).
3. Соната.
4. ІВК (ужас).
-
margadon
- Высший разум

- Дякував (ла): 600 разів
- Подякували: 239 разів
А еще, департамент, сказал, что бы все бухгалтера Украины, показали это объявление своим директорам#rtfm# и шли в отпуск..или на море...или кто куда... после того, конечно, как выключат компьютера и получать денежную компенсацию...за НЕРВЫ#bye#SonataEvol писав:Департамент кіберполіції наполегливо рекомендував всім користувачам на час проведення слідчих дій припинити використання M.E.Doc і вимкнути комп'ютери, на яких вона встановлена.
"Також необхідно змінити свої паролі і електронні цифрові підписи у зв'язку з тим, що ці дані могли бути скомпрометовані", - йдеться в повідомленні.
-
Caramelka
- Высший разум

- Дякував (ла): 859 разів
- Подякували: 517 разів
Ключей миндох нет. А смысл их получать, если договор 5 раб.дней. Мы с диром решили, что ждем решения с Медком. Думаем будет принято решение о форс-мажоре и продлении сроков. Каких то рекомендаций наконец.....#hunter# #hunter# #hunter# Вроде следующая атака. Сбербанк повыключали компы.#wall# #wall# #wall# Я в отпуск до вторника. Всем спасибо!!!#hiya#trofimenko.elena писав:можете в нам её давно предлагали, но перешли совсем не давно. Кстати, вы можете использовать ключи ИДД Миндоходов, которые выдаются бесплатно, если вдруг с вашими проблемыCaramelka писав:Пожалуйста подскажите, если ключи Медка, в каких программах я могу еще отправлять отчеты и регистрировать НН? Например, в Сонате могу?
-
opz
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 914 разів
от 27/06/2017 -elbuh писав:Вы на дату посмотрите. Как раз вчера. Пошла спам атака представителей конкурентного ПОopz писав:elbuh писав: И не один антивирусник как и мы до вчера не находил проблем в 189 обновление. Если все об этом знали наверное антивирусники начали бы находить раньше. И хватит выдавать желаемое за действительное.
см. тут
и вот на понятном языке
так-же тут: