Всё❗️? Кіна не буде? Электричество кончилось❕ (часть ІІІ)
- Tasa
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1936 разів
- Подякували: 6637 разів
- Контактна інформація:
Я відправила в 8:58...NelyaSt писав:Мне не помогло. Сегодня в 9.05 отправила повторно и только уведомление опять пришло
-
ANKO
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 415 разів
- Подякували: 537 разів
Десь біля 18-- 00 скопіювала фін.звітність(яку відправляла ще вчора) підписала і відправила...
І о диво , #smile3# десь через хвилин 10 прийшла 1 кВ.
Фін звітність є і в ел кабінеті і є 2 кВ. Від ДПС
2 кВ. Від статистики не чекала
Завтра перевірюю
І о диво , #smile3# десь через хвилин 10 прийшла 1 кВ.
Фін звітність є і в ел кабінеті і є 2 кВ. Від ДПС
2 кВ. Від статистики не чекала
Завтра перевірюю
-
Мирослава70
- Мыслитель

- Дякував (ла): 118 разів
- Подякували: 232 рази
Я чекала квитанцій 2 дні-глухо,як в танку-150 повідомлень і на тому все.Поки не відправила по іншій фірмі через Сонату-звіт прийнятий за 10 хв.-і прибуток,і баланс.Отже,проблема чисто "Медківська".Експортувала звіт по прибутку в електронний кабінет-прийнятий за 2 хв.Раджу не чекати -квитанцій не буде-здавайте через електронний кабінет.Tasa писав:Я відправила в 8:58...NelyaSt писав:Мне не помогло. Сегодня в 9.05 отправила повторно и только уведомление опять пришло
-
Мирослава70
- Мыслитель

- Дякував (ла): 118 разів
- Подякували: 232 рази
Попробуйте зайти через інший браузер.Діна 1977 писав:Tanyaa писав:Народ, не могу войти в єлектронній кабинет! Вообще не берет подпись. Не работает?
- elbuh
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Проблема выборочная с частью отправленных отчетов. Видел примеры где отправленные в одно время из медка по разным организациям баланс часть принята часть только повидомлення. Медок тут не при чем.Мирослава70 писав:Я чекала квитанцій 2 дні-глухо,як в танку-150 повідомлень і на тому все.Поки не відправила по іншій фірмі через Сонату-звіт прийнятий за 10 хв.-і прибуток,і баланс.Отже,проблема чисто "Медківська".Експортувала звіт по прибутку в електронний кабінет-прийнятий за 2 хв.Раджу не чекати -квитанцій не буде-здавайте через електронний кабінет.Tasa писав:Я відправила в 8:58...NelyaSt писав:Мне не помогло. Сегодня в 9.05 отправила повторно и только уведомление опять пришло
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)