«M.E.Doc» − отправка отчётов

Подання звітності в електронному вигляді
voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

Игорь Специалист М.Е.Док писав: Решение этой ситуации предусмотрено с выходом нового обновления 190-й версии.
Перепрошую за ламерське питання, але якщо рятівне оновлення вже готове, а сервери Медка заблоковані правоохоронними органами, то чи не можна викласти це оновлення для вільного завантаження у "хмарі", на толоці.то, ще деінде, повідомивши цих надокучливих бухгалтерів і надавши покрокову інструкцію з ремонту інфікованого продукту?

Ви будете сміятись, але дуже треба!

Гелп!..

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

asv писав:рано раділа я.... тепер мій антивірус блокує медок.... консультанти сказали чекати 90 оновлення, а коли воно вийде точно не знають "на днях"
Воно вийде не раніше, ніж поліція дозволить медку користуватися своїм доменом для оновлень. Певно, це буде після завершення розслідування у цій справі.
voko писав:Перепрошую за ламерське питання, але якщо рятівне оновлення вже готове, а сервери Медка заблоковані правоохоронними органами, то чи не можна викласти це оновлення для вільного завантаження у "хмарі", на толоці.то, ще деінде, повідомивши цих надокучливих бухгалтерів і надавши покрокову інструкцію з ремонту інфікованого продукту?
Тобто, вас зломали за допомогою офіційного серверу Медка, а тепер ви бажаєте оновлюватися взагалі з якихось торентів?)) Ну не можна ТАК відноситися до комп'ютерної безпеки підприємства. Ви ж "покладете" увесь свій бізнес із таким підходом.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

SonataEvol
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 1440 разів

Повідомлення SonataEvol »

Власники мереж, які зазнали впливу цієї кібератаки, навіть відновивши комп’ютери після атаки, можуть стати потенційним об’єктом повторної атаки: існує висока ймовірність того, що зловмисникам відома інформація про мережі, паролі до облікових записів користувачів, адміністраторські паролі, приблизні схеми мереж, паролі до електронних поштових скриньок, ЕЦП тощо.

http://cert.gov.ua/?p=2771
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download

Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))

@Nika@
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 959 разів
Подякували: 1175 разів

Повідомлення @Nika@ »

opz писав:
Лариса М писав: ЧТО ЭТО ЗА ГОСУДАРСТВО И ГДЕ СЛУЖБЫ СБУ И ОСТАЛЬНЫЕ СЛУЖБЫ ЕСЛИ ТАК ПРОСТО МОЖНО СОБРАТЬ ВСЕ ДАННЫЕ ПО ЕДРПОУ ИЗ РЕЕСТРА.
СЕЙЧАС БАНКИ ТРЕБУЮТ ПРОХОЖДЕНИЯ ФИНМОНИТОРИНГА С ПОДАЧЕЙ КОНЕЧНЫХ БЕНЕФИЦИАРНЫХ СОБСТВЕННИКОВ. КАКОЙ СОБСТВЕННИК ДАСТ РАЗРЕШЕНИЕ НА ПОДАЧУ СВОИХ ДАННЫХ В ОТКРЫТЫЙ ГОСРЕЕСТР УКРАИНЫ ПОСЛЕ ТАКИХ ВЗЛОМОВ И ТАКИХ ЗАЯВЛЕНИЙ МИНИСТРА???. ТАК МОЖЕТ И НЕ ВИНА МЕДКА ВСЕ-ТАКИ, А НУЖНО ИСКАТЬ ВЫШЕ???
если реестр ОТКРЫТЫЙ - то все могут пользоваться опубликованной в нем информацией - в чем смысл взлома открытых данных?

суть не в знании ЕДРПОУ и ФИО собственников. что именно передавалось на сервера хакеров знают только хакеры.
Ну, насколько я понимаю, открытый реестр - это не википедия. Смысл взлома - получить доступ к изменению данных. Открываете завтра в реестре свое предприятие - а там уже совсем другие хозяева))

voko
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 219 разів
Подякували: 323 рази

Повідомлення voko »

SonataEvol писав: Тобто, вас зломали за допомогою офіційного серверу Медка, а тепер ви бажаєте оновлюватися взагалі з якихось торентів?)) Ну не можна ТАК відноситися до комп'ютерної безпеки підприємства. Ви ж "покладете" увесь свій бізнес із таким підходом.
У мене завдання: отримати від контрагента одну податкову накладну і здати два звіти. А тоді хай той Медок горить синім полум’ям. Або зеленим, мені не шкода.

Valudser
Гений
Гений
Дякував (ла): 173 рази
Подякували: 134 рази

Повідомлення Valudser »

Как надолго это затянется интересно...... Работать ведь надо #umbr# #umbr# #umbr#

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

я розумію що оновлення буде довго виходити... але як нам працювати? як подати звітність і зареєструвати податкові? через електронний кабінет йдуть ключі медка?

Zik
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Zik »

asv писав:через електронний кабінет йдуть ключі медка?
Медок же не выдавал ключей... В кабинете все работает.

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

asv писав:я розумію що оновлення буде довго виходити... але як нам працювати? як подати звітність і зареєструвати податкові? через електронний кабінет йдуть ключі медка?
Так, все це можна робити через Кабінет.
Аби ж він працював не так коряво, як зазвичай............

ArinaArina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7966 разів
Подякували: 5725 разів

Повідомлення ArinaArina »

blize писав:
asv писав:я розумію що оновлення буде довго виходити... але як нам працювати? як подати звітність і зареєструвати податкові? через електронний кабінет йдуть ключі медка?
Так, все це можна робити через Кабінет.
Аби ж він працював не так коряво, як зазвичай............
отчеты, регистрация через кабинет, всё это хорошо. А где открывать налоговые, полученные от поставщиков?

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”