FreeZvit - создаем бесплатно отчеты, в том числе и ЕСВ.

Подання звітності в електронному вигляді
Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

В травні звільнився працівник. В FreeZvit в таблиці 6 графа "Дата звільнення", ставлю цифру, а вона пропадає, і не формується табл.5
OPZ підкажіть, будь-ласка

blize
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2057 разів
Подякували: 611 разів

Повідомлення blize »

asv писав:прошу сказати а через демо-медок можна відправити?
Можно. Только небольшой нюанс: когда импортируете отчет в Демо-Медок, то НЕ ОТКРЫВАЯ отчет - нажимаете сразу правой кнопкой "Отправить".

KIA
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 476 разів
Подякували: 54 рази

Повідомлення KIA »

Татьяна ТС писав:В травні звільнився працівник. В FreeZvit в таблиці 6 графа "Дата звільнення", ставлю цифру, а вона пропадає, і не формується табл.5

Нужно ставить дату полностью - например 12.05.2015

Татьяна ТС
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 370 разів
Подякували: 1089 разів

Повідомлення Татьяна ТС »

KIA писав:
Татьяна ТС писав:В травні звільнився працівник. В FreeZvit в таблиці 6 графа "Дата звільнення", ставлю цифру, а вона пропадає, і не формується табл.5

Нужно ставить дату полностью - например 12.05.2015
Дякую, зараз спробую

asv
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 663 рази
Подякували: 80 разів

Повідомлення asv »

а в мене при виведенні на друк не має у додатку до табл1 прізвища бухгалтера і де перелік таблиць у шапці не має дати та № наказу... такий звіт приймуть? хто вже відправляв?

Natalya_L
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення Natalya_L »

blize писав:
asv писав:прошу сказати а через демо-медок можна відправити?
Можно. Только небольшой нюанс: когда импортируете отчет в Демо-Медок, то НЕ ОТКРЫВАЯ отчет - нажимаете сразу правой кнопкой "Отправить".
Я імпортувала в демо-медок додаток 4, але в табл.1 гр.17 Застосування коефіцієнта -не проставляється відмітка "ні" (стоять два прочерки). як це виправити?

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1778 разів
Подякували: 1096 разів

Повідомлення Irina777 »

asv писав:а в мене при виведенні на друк не має у додатку до табл1 прізвища бухгалтера і де перелік таблиць у шапці не має дати та № наказу... такий звіт приймуть? хто вже відправляв?
Я уже писала об этой проблеме на 1-ой стр. темы. Отправляла отчет неделю назад, все принялось нормально.

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Irina777 »

Natalya_L писав: Я імпортувала в демо-медок додаток 4, але в табл.1 гр.17 Застосування коефіцієнта -не проставляється відмітка "ні" (стоять два прочерки). як це виправити?
Демо медок не дает возможность редактировать отчет (у меня не получилось), в Сонате - можно.

Natalya_L
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 28 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення Natalya_L »

Irina777 писав:
Natalya_L писав: Я імпортувала в демо-медок додаток 4, але в табл.1 гр.17 Застосування коефіцієнта -не проставляється відмітка "ні" (стоять два прочерки). як це виправити?
Демо медок не дает возможность редактировать отчет (у меня не получилось), в Сонате - можно.
Виходить, що якщо і можна відравити з демо-медка звіт, то він не зовсім правильний. Чи можна не заповнювати гр.17 -Застосування коефіцієнта?

Irina777
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Irina777 »

Natalya_L писав:
Irina777 писав:
Виходить, що якщо і можна відравити з демо-медка звіт, то він не зовсім правильний. Чи можна не заповнювати гр.17 -Застосування коефіцієнта?
Я бы не рисковала. А почему бы вам не импортировать отчет в Сонату? В Сонате можно отправлять с разными ключами (в т. ч. с платными ключами Медка).

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”