Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?

Подання звітності в електронному вигляді
Udivlalka
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення Udivlalka »

Жду квитанции с обеда 18.07.12 - все умерли, только на реестр пришли 3кв.(время поступления на сервер 19.07.12 в 14:38 - сутки где-то бродили мои отчеты, но из них дошел только реестр). Думается, что ночью работаем только мы, а сервер "лег спать капитально" в 18:02, т.к. именно в это время зашли эти три "блудницы". Завтра, а вернее сегодня, рано утром, по росе, бежим в налоговую за незабываемыми впечатлениями... А, сейчас, спать. По ночам чудес не бывает. Ночью может только Клименко примерещиться. Доброй ему ночи и светлого дня за все его заботы о нас.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

Зайка писав:люди добрі, мені нарешті прийшла квитанція 1 за два дні )))) і в мене дод. 5 недобрий#cray# підкажіть мені пліз, бо я це роблю вперше,
по-перше, мені треба зараз відправляти звітні нові всього пакету чи тільки дод.5?
по-друге, що таке № документа у періоді??? то мені треба ставити 2???
Ну я обычно переделываю "нехороший" отчет и отправляю снова всем комплектом ... ну а " № документа у періоді" это так ваша отправляющая прлграмма понимает , у меня Арт-звит , так она спрашивает "Переименовать?" если номер по порядку задваивается , т.е. если вы один и то же отчет отправляете дважды , (формирую отчет в ОПЗ и присваиваю номер , как прога хочет по умолчанию) , я соглашаюсь и Арт-звит присваивает следующий порядковый номер отправленного отчета...

Волико
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 807 разів
Подякували: 490 разів

Повідомлення Волико »

Зайке!краще відправити звітна нова всього пакету.Але в мене прийшла квитанція до додатку 5 з зауваженнями,я відправила тільки звітну нову додатку 5.В консультаційному податкової відповіли на моє запитання,чи можно відправляти весь пакет звітний новий,чи тільки потрібно той звіт,який прийшов з помилками.Їх відповідь-якщо у додатку 5 сума не змінюється,можно відправляти тільки новий звітний додаток 5.А якщо сума змінюється тоді,звістно,потрібно відправити і декларацію звітну нову.У квитанції написано-звіт може дублюватися протягом звітного періоду.№ документа у періоді ставте 2 (програма повина сама поставити слідуючий номер).

Udivlalka
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення Udivlalka »

Зайка писав:люди добрі, мені нарешті прийшла квитанція 1 за два дні )))) і в мене дод. 5 недобрий#cray# підкажіть мені пліз, бо я це роблю вперше,
по-перше, мені треба зараз відправляти звітні нові всього пакету чи тільки дод.5?
по-друге, що таке № документа у періоді??? то мені треба ставити 2???
Я бы, исправила дод.5 и отправила весь пакет, как отчетный новый - время есть, может успеют засветиться и квитанции. Удачи!

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ну можно попробовать оба варианта - исправить дод.5 и отправить весь комплект как просто "звітний" , если не пройдет , то "звітний новий" . но у меня проходил и вариант № 1 ( просто "звітний" ) ...

spro
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення spro »

a в якому плану недобрий?

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

spro писав:a в якому плану недобрий?
Ну не срослось что-то ...

spro
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 40 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення spro »

ну это понятно, у нас "сростается" только у определенных...

Зайка
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Зайка »

а я одну цифрку якось пропустила в інд. номері))) блін, але в мене опз по замовчуванню поставило № док. у періоді "1" і я так відправила ((( чого воно так складно????(((

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Зайка писав:а я одну цифрку якось пропустила в інд. номері))) блін, але в мене опз по замовчуванню поставило № док. у періоді "1" і я так відправила ((( чого воно так складно????(((
не волнуйтесь , исправьте ид . номер , сохраните с порядковым номером , какой хочет ОПЗ , а отправляющая прога или так отправит , или спросит "Перименовать" , а вы скажете "да!!!" , она переименует и отправит ...

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”