Відправила другий раз, пише код 13 переформуйте і надішліть до центру обробки....... будьласка дпідскажіть як це зробити....ТаТаша писав:у меня такое же, и код стоит 09 #wall#Автошкола писав:Відправила звіт до ПФ, отримала кв.№1 де звіт принято, а кв. №2 " Увага!! Ваші дані не були автоматично завантажені ....... мої наступні дії?
МЕДОК - отправка отчетов
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 40 разів
- Подякували: 152 рази
-
- Оракул
- Дякував (ла): 613 разів
- Подякували: 238 разів
станьте на отчет, скопируйте, сохраните и отправляйтеАвтошкола писав:Відправила другий раз, пише код 13 переформуйте і надішліть до центру обробки....... будьласка дпідскажіть як це зробити....ТаТаша писав:у меня такое же, и код стоит 09 #wall#Автошкола писав:Відправила звіт до ПФ, отримала кв.№1 де звіт принято, а кв. №2 " Увага!! Ваші дані не були автоматично завантажені ....... мої наступні дії?
мне в поддержке МЕДКА сказали, что с 149 версией ни у кого таких ошибок нет

-
- Высший разум
Звіт "Єдиний внесок" за період: Травень,2013 р. успішно прийнято для подальшого опрацювання.ТаТаша писав:станьте на отчет, скопируйте, сохраните и отправляйтеАвтошкола писав:Відправила другий раз, пише код 13 переформуйте і надішліть до центру обробки....... будьласка дпідскажіть як це зробити....ТаТаша писав: у меня такое же, и код стоит 09 #wall#
За результатом приймання та обробки електронного звіту в Пенсійному фонді України буде сформовано другу квитанцію, що буде надіслана на електронну адресу, з якої було відправлено звіт (або посереднику). буду чекати 2 кв.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 204 рази
- Подякували: 322 рази
обманывают. и я получила такие же квитанции (вторая с кодом 09). в ПФУ сказали, что отчет не видят, вообще не получилиТаТаша писав:станьте на отчет, скопируйте, сохраните и отправляйтеАвтошкола писав:Відправила другий раз, пише код 13 переформуйте і надішліть до центру обробки....... будьласка дпідскажіть як це зробити....ТаТаша писав: у меня такое же, и код стоит 09 #wall#
такое по 2-м предприятиям
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 73 рази
- Подякували: 80 разів
Блин тоже самое.. стоит 09 код Увага!! Ваші дані не були автоматично завантаженіТаТаша писав:станьте на отчет, скопируйте, сохраните и отправляйтеАвтошкола писав:Відправила другий раз, пише код 13 переформуйте і надішліть до центру обробки....... будьласка дпідскажіть як це зробити....ТаТаша писав: у меня такое же, и код стоит 09 #wall#
Кто как решил эту проблему?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 204 рази
- Подякували: 322 рази
в ПФУ сказали, что отчет не видят. посоветовали отправить еще разТаТаша писав:и у меня 149 версия, рекомендовали звонить в ПФ... и почему тогда у меня есть с 149 версией ошибка, в ПФ пока не могу дозвонится
-
- Высший разум
позвонила до ПФ мого звіту не має ..... нічого не знають..... хоча мій дзвінок не перший......ТаТаша писав:и у меня 149 версия, рекомендовали звонить в ПФ... и почему тогда у меня есть с 149 версией ошибка, в ПФ пока не могу дозвонится