Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
МЕДОК - отправка отчетов
-
- Гений
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 129 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
тобто під танки мене???? ну дякую!#curtsey# #curtsey# #curtsey# #curtsey# почекаю що скаже Інкогніто#g_haha#Manny писав:Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
-
- Гений
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 129 разів
#blush#оляля писав:тобто під танки мене???? ну дякую!#curtsey# #curtsey# #curtsey# #curtsey# почекаю що скаже Інкогніто#g_haha#Manny писав:Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 102 рази
- Подякували: 210 разів
достатньо і одної останньої резервної копії (але ризиковано зберігати одну) інформація у них накопичується, можете зберігати останні 10 точно вистачить, програма автоматично буде удаляти старіші резервні копії
-
- Мастер
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 31 раз
Я не инкогнито#smile3# но могу подсказать. Если вы настроите количество рез копий, то у вас в той папке которую вы настроили будет перезатератся самая первая резервная копия. Пример вы поставили цифру 3. создали три резервных копии 01.06, 02.06, 03.06, когда вы будите создавать резервную копию в четвертый раз то у вас затрется резервная копия которая была сделана 01.06, и.т.д.оляля писав:тобто під танки мене???? ну дякую!#curtsey# #curtsey# #curtsey# #curtsey# почекаю що скаже Інкогніто#g_haha#Manny писав:Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я це все розумію. Питання: наскільки безпечно залишати, наприклад, 10 копій?
-
- Оракул
- Дякував (ла): 102 рази
- Подякували: 210 разів
повністю безпечно. більше Вам на мою думку не потрібно, вони всі зберігають в одній папці, можете час від час копіювати останню рез. копію на інший комп. чи флешку для безпеки, хоча менш-більш хороший програміст навіть якщо Вам злетить віндовс зможе відновити ці резервні копії ( головне не переставляти віндовс якщо рез. копії зберігаються на диску С )
-
- Мастер
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 31 раз
Я например пользуюсь каждый вечер программой "Менеджер архіву програми" которая находится в медке в администрировании, а при закрытии программы убрал чекер делать рез копию. Все работает замечательно ).
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1843 рази
- Подякували: 1936 разів
оляля
У нас ведь телефон и фейсбук есть
- можем созвониться или списаться 
Ок, мне впринципе нечего добавить. Похоже, волшебный пинок от Правды подействовал, и вместо пушечного мяса в бой вступил спецназ, - к гадалке не ходи.
У нас ведь телефон и фейсбук есть

Ок, мне впринципе нечего добавить. Похоже, волшебный пинок от Правды подействовал, и вместо пушечного мяса в бой вступил спецназ, - к гадалке не ходи.