МЕДОК - отправка отчетов

Подання звітності в електронному вигляді
Manny
Гений
Гений
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 129 разів

Повідомлення Manny »

оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Manny писав:
оляля писав:а от знайшла кнопочку: зберігати тільки і задаєш скільки копій. Її доцільно використовувати?
Неужели у Вас с памятью проблемы на машине? Если да, то может и целесообразно. Попробуйте, потом поделитесь опытом.#search#
тобто під танки мене???? ну дякую!#curtsey# #curtsey# #curtsey# #curtsey# почекаю що скаже Інкогніто#g_haha#

Manny
Гений
Гений
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 129 разів

Повідомлення Manny »

оляля писав:
Manny писав:
тобто під танки мене???? ну дякую!#curtsey# #curtsey# #curtsey# #curtsey# почекаю що скаже Інкогніто#g_haha#
#blush#

Help_Lviv
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 102 рази
Подякували: 210 разів

Повідомлення Help_Lviv »

Шлях до резервних копій можна поміняти у: Адміністрування - параметри системи - резервне копіювання, там все гарно написано

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

достатньо і одної останньої резервної копії (але ризиковано зберігати одну) інформація у них накопичується, можете зберігати останні 10 точно вистачить, програма автоматично буде удаляти старіші резервні копії

Entombet
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 31 раз

Повідомлення Entombet »

оляля писав:
Manny писав:
Я не инкогнито#smile3# но могу подсказать. Если вы настроите количество рез копий, то у вас в той папке которую вы настроили будет перезатератся самая первая резервная копия. Пример вы поставили цифру 3. создали три резервных копии 01.06, 02.06, 03.06, когда вы будите создавать резервную копию в четвертый раз то у вас затрется резервная копия которая была сделана 01.06, и.т.д.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

я це все розумію. Питання: наскільки безпечно залишати, наприклад, 10 копій?

Help_Lviv
Оракул
Оракул

Повідомлення Help_Lviv »

повністю безпечно. більше Вам на мою думку не потрібно, вони всі зберігають в одній папці, можете час від час копіювати останню рез. копію на інший комп. чи флешку для безпеки, хоча менш-більш хороший програміст навіть якщо Вам злетить віндовс зможе відновити ці резервні копії ( головне не переставляти віндовс якщо рез. копії зберігаються на диску С )

Entombet
Мастер
Мастер
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 31 раз

Повідомлення Entombet »

Я например пользуюсь каждый вечер программой "Менеджер архіву програми" которая находится в медке в администрировании, а при закрытии программы убрал чекер делать рез копию. Все работает замечательно ).

inkognito
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1843 рази
Подякували: 1936 разів

Повідомлення inkognito »

оляля
У нас ведь телефон и фейсбук есть :) - можем созвониться или списаться :)
Ок, мне впринципе нечего добавить. Похоже, волшебный пинок от Правды подействовал, и вместо пушечного мяса в бой вступил спецназ, - к гадалке не ходи.

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”