Всё! Кина не будет! Электричество кончилось?

Подання звітності в електронному вигляді
Тот самый гость
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1333 рази
Подякували: 1060 разів

Повідомлення Тот самый гость »

tala777 писав:Сегодня ночью получила последнюю кв№2, на которой стоит дата 19.07., есть надежда , что всем придут нужные квитанции в течение этих двух выходных.
У меня уже так: надежда есть, шансов - нет.#g_cray2#
Сейчас хотела на сайт ГНАУ зайти - мож чё пишут об извинениях, так не грузится. Никто больше не пробовал?
Снимаю вопрос - загрузился. Там по-прежнему висит новость за 20.07.12, что он (сервер) работает и квитанции придут до конца дня. И черга у неработающего сервера была 4000000 док-тов, а теперь - всего - 200000. Прикольно отфутболено 3800000 отчётов (ведь 19.07 была черга в 4000000, а обрабатывается сервером в сутки 500000 по словам тех же налоговиков).
Сегодня уже 21-ое... Шли четвёртые сутки ожидания...
Походила по их новостям - умилилась просто от статей и их названий:
Витрати бізнесу на виконання податкових обов’язків значно скоротяться (18.07.12).
Сервер податкової працює: Квитанції про прийняття документів надійдуть до кінця дня (20.07.12).
Есть даже раздел - Реагування на критику:
Критика діяльності Державної податкової служби щодо скасування податкових пільг для книговидавців (19.07.12). И усё! Больше в эти дни ГНАУ критиковать не за что, только хвалить надо.

tala777
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 2483 рази
Подякували: 59 разів

Повідомлення tala777 »

оляля писав:
Королева в пальто писав:
оляля писав:даруйте, але ми це вже проходили: вийшли на вулицю І ЩО? щос змінилося? особисто для мене- я втратила віру у зміни. виходили підприємці, захисники мови, Тимошенко, Києва і що? що зміниться якщо вийдемо знову. я не знаю, що треба зробити, щоб відбулись зміни . І це страшно
Ну а если так

ну если так поступит каждый из нас...

мабуть туплю з ранку, не зовсім зрозуміла, що Ви хотіли сказати. Якщо це камін ь в мій город, то можу сказати що в моєму житті, я к в житті будь якої іншої людини є моменти, за які соромно. Оляля,а я не вижу никаких противоречий между Вашей точкой зрения и Королевы.#thank2# #thank2#

Helli
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 104 рази
Подякували: 34 рази

Повідомлення Helli »

А с Сумской гни всё также беда, нет квитанций по декларации и одному додатку, по остальным всё пришло как положено. Надеюсь в гни пришло всё, в понедельник буду звонить. Достали уже с такой электронкой...

Зайка
ЗнатокЗнаток
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення Зайка »

а я вчора в 17.00 поїхала завезла дод.1, який непройшов, а квитанції приходять до сих пір))) вже якесь розширення KVT...я незнаю як його розшифрувати#aggr#
та ну їх... я собі потрібні квитанції повибираю та й все, а решту повикидаю...

elfer
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 74 рази
Подякували: 13 разів

Повідомлення elfer »

Зайка писав:а я вчора в 17.00 поїхала завезла дод.1, який непройшов, а квитанції приходять до сих пір))) вже якесь розширення KVT...я незнаю як його розшифрувати#aggr#
та ну їх... я собі потрібні квитанції повибираю та й все, а решту повикидаю...
С таким расширением у меня обычно приходит отказ в регистрации.
Что-то вступает в конфликт с вашим компьютером.
Попробуйте перезагрузиться.

SkodnaYA
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 471 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення SkodnaYA »

"Служба технічної підтримки Порталу просить вибачення за тимчасові незручності." А они не могут нам свои извенения принести в виде компенсации штрафных санкций. И как вообще, перенесут последний день сдачи отчетности? Никто не слышал?

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

elfer писав: С таким расширением у меня обычно приходит отказ в регистрации.
Что-то вступает в конфликт с вашим компьютером. Попробуйте перезагрузиться.
Не нужно ничего перезагружать. Мне тоже такое же пришло и, судя по имени файла, это НН, которую я отправлял еще 17.07 и квит. по ней уже давно получены.
Это .KVT, полагаю, предсмертная судорога нашего любимого сервера...

Тот самый гость
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1333 рази
Подякували: 1060 разів

Повідомлення Тот самый гость »

Коллеги,регистриующие н/н в ЕРРНН и не сумевшие это сделать в предельные сроки за 17 и 18 июля, сохраните себе эту распечатку с сайта ГНАУ на всякий случай:
20.07.2012Принтер \\ Прес-служба ДПС України

На сьогодні Централізована система приймання податкової звітності в електронному вигляді (Портал) опрацьовує близько 500 тис. документів на день (під час максимального навантаження близько 1 млн.).
У другій половині дня 17 липня на поштовому сервері Порталу вийшов з ладу дисковий накопичувач. При цьому безпосередньо сам Портал продовжував працювати.
Протягом того ж дня були проведені роботи по заміні непрацюючого диска і відповідному налаштуванню програмного забезпечення. На ранок 18 липня роботу поштового серверу було повністю відновлено.
За рахунок повторного надсилання документів платниками податків (у зв'язку з неотриманням квитанцій про прийняття) та наближенням граничних строків подання звітності з ПДВ кількість електронних документів зросла втричі.
Крім того, за період проведення відновлювальних робіт на приймальному шлюзі Порталу утворилася черга з електронних документів у кількості понад 200 тис. документів.
Після відновлення Портал почав обробляти як поточні документи, так і документи з черги.
Станом на 20 липня черга вхідних документів на приймальному шлюзі Порталу вже відсутня, а тому квитанції про прийняття документів надійдуть до платників податків до кінця дня.
Водночас, для забезпечення законних прав платників податків Державна податкова служба України реалізувала можливість реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних тих податкових накладних, граничний термін реєстрації яких припав на 17 та 18 липня поточного року і які були відправлені в цей період.
Служба технічної підтримки Порталу просить вибачення за тимчасові незручності.

Заметьте, какой цинизм - об отчётности ни слова - как буд-то только регистрация в ЕРРНН "глюканула" (ведь нерегистрация н/н не штрафуется, а покупатель имеет возможность воспользоваться механизмом подачи додатка 8, а вот неподача отчётности - совсем другое дело).

Udivlalka
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 14 разів

Повідомлення Udivlalka »

Получила квит.№1 на деку отправленную 19.07.12 в 23:34, а в ней подарочек: "ДОКУМЕНТ НЕ ПРИЙНЯТО.При необхідності виправте документ та відправте його знову.Виявлені помилки:Помилка - закінчення подання форми - 20.07.2012." и написано "Документ доставлено до районного рівня Державної податкової служби України 21.07.2012 в 04:01:07" -что за фигня!!! Где был отчет более 28 часов??? Нет слов#wall# #swoon#
И что дальше?
170,00 х количество "счастливчиков" = размер возврата китайского кредита#g_mad#
Помогите со словами, чувств -переизбыток!

BET
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення BET »

Мне пришли три квитанции на отчет за 18.07.12 с текстом "Квітанція не оброблена". Лучше бы прислали одну "оброблену", чем три "недоделаных". И что с этим счастьем делать? Распечатать вместо кв.№2 к отчету?#g_mad#

Закрито

Повернутись до “Подання звітності в електронному вигляді”