Всё❗️? Кіна не буде? Электричество кончилось❕ (часть ІІІ)
- Симпа
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 1948 разів
- Подякували: 570 разів
- 
				Asia Svetlova
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 834 рази
- Подякували: 697 разів
Це прекрасно-святе правило, тільки фірма буває не одна на одного буха і бух буває один на підприємствах і окрім ПДВ на ньому і все інше. Я в принципі не розумію таких дивних відповідей. Правила-це добре, тільки спробуйте на практиці їх дотриматисьSonataEvol писав: ↑20 жовтня 2022, 10:41У таких випадках ніхто нічого не знає. Є святе правило - не подавати ПДВ-звітність пізніше 17 числа.Asia Svetlova писав: ↑20 жовтня 2022, 10:23Дорогі колеги, не хочу паніковать, але кабінет не відкривається, жодний сайт ДФС не вантажиться, квитанція №2 по вчорашній деці по ПДВ не надходить. Хто небудь в курсі, сьогодні останній день по ПДВ, прийматись будуть Деки, чи в ДФС проблеми в зв'язку з віяловими відключеннями електрики, чи ще в зв'язку з чимось? Шукала інфу але марно
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
						- 
				cometa
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 2642 рази
- Подякували: 1922 рази
Важко здати 17, якщо ти лище вранці побачив, що на тебе пореєстрували 14. До того ж у нас теж прильоти, тривоги, відключення електрики.SonataEvol писав: ↑20 жовтня 2022, 10:41У таких випадках ніхто нічого не знає. Є святе правило - не подавати ПДВ-звітність пізніше 17 числа.Asia Svetlova писав: ↑20 жовтня 2022, 10:23Дорогі колеги, не хочу паніковать, але кабінет не відкривається, жодний сайт ДФС не вантажиться, квитанція №2 по вчорашній деці по ПДВ не надходить. Хто небудь в курсі, сьогодні останній день по ПДВ, прийматись будуть Деки, чи в ДФС проблеми в зв'язку з віяловими відключеннями електрики, чи ще в зв'язку з чимось? Шукала інфу але марно
					Востаннє редагувалось 20 жовтня 2022, 11:07 користувачем cometa, всього редагувалось 1 раз.

- Ребекка
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
я сьогодні подавала декларацію через ЕК. У введенні звітності кв.2 немає, але є у вхідних документах, перегляді звітності і в стані розрахунків уже відобразилась дека.Asia Svetlova писав: ↑20 жовтня 2022, 10:57Це прекрасно-святе правило, тільки фірма буває не одна на одного буха і бух буває один на підприємствах і окрім ПДВ на ньому і все інше. Я в принципі не розумію таких дивних відповідей. Правила-це добре, тільки спробуйте на практиці їх дотриматисьSonataEvol писав: ↑20 жовтня 2022, 10:41У таких випадках ніхто нічого не знає. Є святе правило - не подавати ПДВ-звітність пізніше 17 числа.Asia Svetlova писав: ↑20 жовтня 2022, 10:23Дорогі колеги, не хочу паніковать, але кабінет не відкривається, жодний сайт ДФС не вантажиться, квитанція №2 по вчорашній деці по ПДВ не надходить. Хто небудь в курсі, сьогодні останній день по ПДВ, прийматись будуть Деки, чи в ДФС проблеми в зв'язку з віяловими відключеннями електрики, чи ще в зв'язку з чимось? Шукала інфу але марно
Подивіться в ЕК свою кв.2 у вхідних або в перегляді звітності. Якісь глюки останнім часом з цими квитанціями
- 
				Asia Svetlova
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 834 рази
- Подякували: 697 разів
Зараз, коли кабінет відкривається, вже подивилась, Дякую.
Податки-це зло, неохідне, але все-таки зло, і чим менше їх у нас, тим краще. У. Черчилль 1907р
						- Андрій61
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 900 разів
Новогоднее от фискалов:

There are no "state money", there are only taxpayer money.
Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
						Margaret Thatcher.
Не буває ніяких "державних грошей", бувають лиш гроші платників податків.
Маргарет Тетчер.
- 
				Елена_А
- Гений 
- Дякував (ла): 221 раз
- Подякували: 231 раз
Как бы да. Мине топать в понедельник на работу полюбому, бо там свет не отключают. Спасибо, за то, что подняли любимую тему (у меня в 20-00 свет появляется и между холодцом есть время заглянуть). С наступающим!!!!
- SonataEvol
- Светоч Мысли 
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1443 рази
Немає сенсу щось нове подавати на початку року. Навіть у мирні роки так було.
Принаймні до 10 січня почекайте.

Принаймні до 10 січня почекайте.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
						https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
нам прийшла аж після 24січня, хоча подавали теж 5січня)
від дфс до речі прийшла друга за кілька днів після першої.
а саме від пфу тільки після того, як вони втрясли з прийняттям нової форми
https://obrabotki.com.ua - Обробки для 1С/BAS