Файл-Створити-ДПІ-Запити-Запит щодо отримання відомостей із Загального реєстру податкових накладних. Ставим галочку. Нажимаем "так". И всеоляля писав:А чи є тут такі, які роблять запити на ПН з ЄРПН в Арт - звіті? Підкажіть , будь ласка, алгоритм дій, бо ящось навіть близько не можу нічого знайти, а в сервісному центрі намертов зайнято. Дякую!
Запрос подтверждения регистрации НН
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Дуже дякую, Евеліна! А чи не знаєте Ви часом, що це за помилку вибиває: Не встановленні налаштування ДПІ для даної організації? я ж звіти відправляю...
-
- Акула НКУ
попробуйте посмотреть: Сервіс-Загальні параметри-закладка "контролюючі органи" у Вас строка под словами "сертифікат ДПІ" должна быть заполнена набором цифр и букв.оляля писав:Дуже дякую, Евеліна! А чи не знаєте Ви часом, що це за помилку вибиває: Не встановленні налаштування ДПІ для даної організації? я ж звіти відправляю...
Если нормально, тогда в этом же окне смотрите на панели значок "параметри підприємства" оранжевый ромб со скрещенными внутри молотками #g_crazy# нажимаете, закладка "ДПІ", посмотрите, чтоб код, наименование и ЄДРПОУ были заполнены
-
- Акула НКУ
не знаю як Вам дякувати: не був заповнений ЄДРПОУ ДПІ.. Тепер прошу сказати ( ну я нахалка я, вибачте#blush# #blush# #blush# ) мені вискочив запит. І що тепер? Як його правильно заповнити? Чи правильно я розумію: у мене має бути ПН, я вводжу її реквізити в бланк і подаю запит? так?
-
- Акула НКУ
да, все правильно. заполнили реквизиты накладной от поставщика в таблице, потом сохранили документ, подписали, как обычный отчет и отправили. дальше ждемс ответа #g_crazy#оляля писав:не знаю як Вам дякувати: не був заповнений ЄДРПОУ ДПІ.. Тепер прошу сказати ( ну я нахалка я, вибачте#blush# #blush# #blush# ) мені вискочив запит. І що тепер? Як його правильно заповнити? Чи правильно я розумію: у мене має бути ПН, я вводжу її реквізити в бланк і подаю запит? так?
-
- Акула НКУ
-
- Акула НКУ
А скажіть ще будь ласка: якщо від одного постачальника декілька ПН за різні дати - на них окремі запити? Чи можна один?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1164 рази
- Подякували: 2681 раз
Писали на форуме, что один, и можно сделать его на основании реестра получ. НН.
Но, если НН мало, то как по мне, удобнее на каждую делать, а потом витяг о регистрации на обратной стороне НН распечатать.
Но, если НН мало, то как по мне, удобнее на каждую делать, а потом витяг о регистрации на обратной стороне НН распечатать.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
В Медке научилась делать один Запит на все НН разом автоматически, без заполнения данных вручную. Как в ОПЗ - не имею счастья иметь ОПЗ.