Просто прочитал в НКУ статью 42 1 .5.
Платник податків, що пройшов ідентифікацію в електронному кабінеті, самостійно визначає спосіб взаємодії з контролюючим органом, а саме в загальному порядку чи в електронній формі, про що робить відповідну позначку в електронному кабінеті з одночасним обов’язковим зазначенням своєї електронної адреси
Я вот и подумал, не могу понять где ставить соответствующую позначку в кабинете, о чем прямо говорит ПКУ.
Тем более вот тут пишут : Якщо платник податків обирає спосіб взаємодії з контролюючим органом в електронній формі через електронний кабінет, то він повинен буде подавати звітність, інші документи та листуватися з контролюючими органами в електронній формі через електронний кабінет. Подати декларацію у паперовій формі можна буде лише у разі виникнення технічних проблем у роботі електронного кабінету.
Вот я и подумал, сейчас зарегистрируюсь в кабинете, не найду где ставить отметку, что хочу общаться не в электронном виде, и попал на сдачу отчета только в электронном виде, понятно кроме случаев глюков и тд Вами упомянутых.