Саме так і роблю, вискакує рамочка, де вказано стрілочки, я їх натискаю, але нічого не додається, хоча якщо натиснути кнопочки видалити чи очистити - то це працює. Тупішої програми ще не зустрічала (колись була 1ДФ в форматі doc- теж лихо)Гоша писав:Виділяєте рядок та правою клавішою миші клікаєте: зліва вискоче меню,додавайте рядок та буде вам щастя.Holod писав:Підкажіть, будь-ласка, як в електронному кабінеті в 1-ДФ додати стрічку,- вже все перепробувала - не виходить нічого. Дякую.
Електронний кабінет платника
-
- Мастер
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 2 рази
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1931 раз
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Я не помітила. Правда в мене з ключами ДФС ФОПи 2 гр.- все нормально, але Медок - ліцензійний був..opz писав:Ну с процессом получения понятно. (Хотя сегодня в АЦСК ИДД ГФС тоже нет никого)
А при использовании какая есть разница?
- elbuh
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 543 рази
- Подякували: 1099 разів
- Контактна інформація:
Преимущества описал выше. По поводу проблем с ключами у Вас может они и были ))) А у наших клиентов их не было ))) А если какие то вопросы и возникали то они решаются с помощью технической поддержки, которая у ключей АЦСК "Украина" есть в отличие от бесплатных ключей )))SonataEvol писав:Нічим не кращі, а у багатьох випадках навіть гірші. Згадайте, скільки проблем було з цими ключами (і тільки з цими) у електронному Кабінеті ДФС та на сайті "є-дата".
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- elbuh
- Светоч Мысли
- Контактна інформація:
Сам процесс введения пароля одинаковый.opz писав:А при использовании какая есть разница?
технический специалист по программе M.E.DOC компании Электронная бухгалтерия (elbuh.com.ua)
- elbuh
- Светоч Мысли
- Контактна інформація:
И в удобстве пользования и в функционале то же разница будет существенна ))))SonataEvol писав:Можна оформити безкоштовні ключі у ДФС та придбати ліцензію на Сонату - різниця у загальній вартості буде, і дуже суттєва.elbuh писав:Разница будет в стоимости лицензии на медок. И денег на ключах налоговой Вы не сэкономите. Лучше делать платные от АЦСК "Украина"NEL писав: Так Медком и пользуемся. Значит, никакой разницы?
- SonataEvol
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 54 рази
- Подякували: 1440 разів
Соната останніх версії працює з приватовськими ключами. Підписати ними можна будь-який звіт, так само як і ключами від ДФС. У формуванні звітності ключі не беруть участі.Holod писав:До речі: з ключами Привата щось можна підписувати і формувати?
Напевно, я краще знаю ваших клієнтів, ніж ви:elbuh писав:По поводу проблем с ключами у Вас может они и были ))) А у наших клиентов их не было ))) А если какие то вопросы и возникали то они решаются с помощью технической поддержки, которая у ключей АЦСК "Украина" есть в отличие от бесплатных ключей )))
... і там ще багато такого. Хто слідкує за цим форумом регулярно, той знає, що звернень з помилками входу до Кабінету більше всього - від власників ключів АЦСК "Україна".
Щодо державного порталу "Є-дата" -
Зручність - досить суб'єктивне поняття. Може комусь і зручніше працювати у Медку з чотирма спливаючими вікнами при старті програми та купою різнокольорових кнопок)elbuh писав:И в удобстве пользования и в функционале то же разница будет существенна ))))
Функціонал теж кожному свій. Багатьом не подобається платити за "твій час", "аналіз діяльності", "довідки органів" та ін., щоб тільки подати кілька звітів.
ПС. Не хочу, щоб мій пост вважали якимось холіваром, просто коробить, коли продавці кажуть, що з їх товаром "усе зашибісь" при тому, що тільки у цій темі з їхніми ключами уже оскомину набили.
Соната - просте та зручне подання звітності
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))
https://sonata.biz.ua/download
Автор системи шлюзу ДПС - власниця Медка Олеся Линник:
https://buhgalter911.com/forum/viewtopic.php?p=693354#p693354
Тож, не кажіть мені про чесну конкуренцію))