Електронний кабінет платника
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 78 разів
- Подякували: 146 разів
як потрапити в кабінет платника з ключами центру "Україна", а то мене не пускає, чи десь реєстрацію потрібно пройти?
-
- Светоч Мысли
віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу парольsvetabez писав:как именно вас не пускает?Inna Medvetska писав:як потрапити в кабінет платника з ключами центру "Україна", а то мене не пускає, чи десь реєстрацію потрібно пройти?
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 445 разів
А ключ у вас с именем Key-6.dat?Inna Medvetska писав:віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу парольsvetabez писав:как именно вас не пускает?Inna Medvetska писав:як потрапити в кабінет платника з ключами центру "Україна", а то мене не пускає, чи десь реєстрацію потрібно пройти?
-
- Светоч Мысли
нетsvetabez писав:А ключ у вас с именем Key-6.dat?Inna Medvetska писав:віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу парольsvetabez писав: как именно вас не пускает?
-
- Просвещенный
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 66 разів
Так сначала ключ нужно считать, а потом уже входить, у меня правда приватовские...Inna Medvetska писав:віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу парольsvetabez писав:как именно вас не пускает?Inna Medvetska писав:як потрапити в кабінет платника з ключами центру "Україна", а то мене не пускає, чи десь реєстрацію потрібно пройти?
-
- Светоч Мысли
а як це зробити?Blackdra писав:Так сначала ключ нужно считать, а потом уже входить, у меня правда приватовские...Inna Medvetska писав:віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу парольsvetabez писав: как именно вас не пускает?
-
- Высший разум
Inna Medvetska писав:нетsvetabez писав:А ключ у вас с именем Key-6.dat?Inna Medvetska писав: віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу пароль
надо сгенерировать клюв в Key-6.dat
-
- Высший разум
Inna Medvetska писав:а як це зробити?Blackdra писав:Так сначала ключ нужно считать, а потом уже входить, у меня правда приватовские...Inna Medvetska писав: віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу пароль
- Ребекка
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7198 разів
- Подякували: 2402 рази
праворуч від поля введення пароля є кнопка зчитати. Нажимаєте, потім йде зчитування секунд 5-10 і кнопка "увійти" робиться активною і нажимаєте їїInna Medvetska писав:а як це зробити?Blackdra писав:Так сначала ключ нужно считать, а потом уже входить, у меня правда приватовские...Inna Medvetska писав: віконце "Увійти" не активне після того як я вибираю ключ і ввожу пароль