у меня пришли квитанции №2, но какие-то странные, не прописано, что квитанция №2, а сразу текст начинается, но рег. номера присвоены и все остальное в прядке, отчеты отправляла в пятницу 14.12.12
Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.
ОКРУЖНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА – ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС З ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ
03680, м. Київ, вул.Леваневського,2
Телефон (044) 457-37-24, факс (044) 408-47-10
06.12.2012 № 15636/10/39-347
Шановний платник !
Окружна державна податкова служба – Центральний офіс з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби, у зв’язку з запровадженням нового сервісу - подання контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді, повідомляє наступне.
Починаючи з 1 січня 2013р. наберуть чинності зміни до Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», внесені законами України від 02.12.2010 р. та інших законів, якими передбачено створення реєстраторами розрахункових операцій контрольних стрічок в електронному вигляді, забезпечення неможливості спотворення або знищення даних про проведені розрахункові операції, копій розрахункових документів, які на ній містяться, можливість ідентифікації зазначеного реєстратора на такій стрічці......
lasimsim писав:Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.
Офигеть..............#wall# #wall# #wall#
Сертификаты получала в прошлом году....................
Это нам к концу года вместо базы персон.данных?????
lasimsim писав:Там ще така фігня з тим пенсійним! Якщо ви отримували сертифікат в цьому році, то ваші звіти пройдуть, а якщо в 2011 (а в мене таких 64!!!) то буде помилка. І вони ще самі не знають що робити. Обіцяють завтра виправити. І це ще не остання новина. #g_crazy# з 21 до 31 грудня вони ще будуть міняти сертифікати податкової!!! От тоді і прийде кінець світу #cray# Це нам буде привітання з Новим роком, коли впаде вся звітність за рік, особливо з новими змінами при здачі РРО до 15 січня.
ОКРУЖНА ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА СЛУЖБА – ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС З ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ
03680, м. Київ, вул.Леваневського,2
Телефон (044) 457-37-24, факс (044) 408-47-10
06.12.2012 № 15636/10/39-347
Шановний платник !
Окружна державна податкова служба – Центральний офіс з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби, у зв’язку з запровадженням нового сервісу - подання контрольної стрічки реєстраторів розрахункових операцій в електронному вигляді, повідомляє наступне.
Починаючи з 1 січня 2013р. наберуть чинності зміни до Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», внесені законами України від 02.12.2010 р. та інших законів, якими передбачено створення реєстраторами розрахункових операцій контрольних стрічок в електронному вигляді, забезпечення неможливості спотворення або знищення даних про проведені розрахункові операції, копій розрахункових документів, які на ній містяться, можливість ідентифікації зазначеного реєстратора на такій стрічці......
Шановний (а) opz, чому Ви такі категоричні. Якщо Вам цей лист без потреби, то Ви його ігноруйте, а у мене аудиторська фірма, на обслуговуванні 24 фірми і 75 ФОПів, практично нема видів діяльності, які не використовуються, тому я зобов'язана це все читати на протязі останніх 24 років. Нажаль, для мене це не спам, а проф. інформація.
УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#
lasimsim писав:УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#
В мене теж прийшла!!!!!!!#yahoo##dance# Буду хоч спокійно спати!!!!!!
Дякую за поздоровлення, і Вас також зі святом!!!!!!
lasimsim писав:УРА-АААААА!!!!!#clamping# #g_cray2# перша квитанція прийшла по всіх звітах в ПФ!!! Всіх вітаю з наступаючим св'ятом. Щоб Святий Миколай приніс не лише другу квитанцію з ПФ, а ще багато приємних подарунків#bye#
+1. В выходные отчеты в ПФ не пошли .
Почитала что 17-го шлюзы ПФ не принимают,
18-го звоню на горяч.линию ПФ - говорят извините, но сегодня дежурит специалист по начислению пенсий и ничего не знают что их шлюзы "принимают или нет ..."
Свой ПФ - ни гу-гу о шлюзах - не знают... Целый день никто ничего не мог ответить...
Сегодня повторно отправила - Аналогично 1-я квитанция ПФ пришла только вечером.
Почему какие-то работы с их шлюзами делать накануне 20 числа, а период с 20-го по 1-е число нельзя использовать???